söndag 28 juni 2009

Something old, something new... men ingen jädrans peng i min sko! :-)

Har inget nytt att visa.. Eller jo, men det är mest målade stämpelmotiv som jag förberett till KAOSerna, så dem får ni se när allt är klart!

Gudars vad det märks att det är stiltje bland bloggarna, inte många uppdateringar som görs. Men det är ju sommaren och solen som lockar, det kan väl vem som helst förstå!

Även vi faller till föga och ska ge oss iväg till Röstånga-badet idag. Ett mycket mysigt utomhusbad med sköna skuggplatser, en rolig vattenrutchikana och en lagom dyr glasskiosk ;-)
Det blir jag och de tre stora som drar iväg, mannen ska vara hemma med Kiara & de två minsta för att städa huset.. :( Inte så kul kanske, men det var enligt hans eget önskemål. Vi kan ju inte dra iväg hela familjen iom Kiara.
Eller jo, om vi hittar en bra strand som tillåter hundar. Något tips?


Jag hann med min bloggrunda häromdagen. Tog bara två dagar att gå igenom alla.. Hehe.. Men vaddå - jag älskar ju alla bloggarna så jag kan ju inte noncha någon av dem! Och jag har lite mani på att kommentera. Tycker det är så kul att visa uppskattning och att sen kanske få tillbaka det. *ler*


Här kommer iaf lite "gamla" kort som jag gjorde till mellantjejens fröknar. Hon har ju gått ut förskoleklassen nu och de tre fröknarna fick vars en sommarpresent beståendes av en stor korg med massa gotter i, en vacker ros och dessa korten:

Har embossat ett par fjärilar på alla korten, syns kanske dåligt här?


Limmet under akryldropparna har inte torkat än.. Därav den vita färgen.. *ler*Alla motiven är målade för att passa till varje frökens stil.


Jag blev nöjd iaf, fick till korten ganska barnsliga och passande till varje fröken. Barnen visste direkt vilket kort som var till vem, lite kul att vi hade samma tankebanor!


Nu drar vi iväg! See ya later!


fredag 26 juni 2009

Scrapinköp och en sjätte KAOS!! -)

Det är ju helt sjukt vad tiden ruasr fram. Snart är Juni slut, Juli tar vid med stranddagar, 30-årsfirande, Lisebergsresa och andra småutflykter. Ett tu tre så är det augusti och man pressar ur de sista soltimmarna, försöker koppla av innan skolrona startar - sen är det åter vardag igen. Förutom att jag då opereras i mitten av september. Vilket jag fortfarande inte kan fatta riktigt än.

Jag har satt upp små mål med vad jag vill genom denna operationen.

Jag vill kunna dansa utan att känna mig som elefanten bland mössen. Jag älskar att dansa och har alltid varit den som är först upp - och sist ifrån - dansgolvet. Men inte med denna kroppshyddan, usch nä.

Jag vill shoppa! Kläder alltså. Jag vill prova, gå ner i storlek, bära snygga kläder som inte har tantvarning på sig.

Jag ska spela fotboll med mina barn.
När vi bara hade de första twinsen, spelade vi ofta fotboll. När mellersta tjejen kom så kunde jag bara stå i mål - mer orkade jag liksom inte. Och när de två sista kom så fick jag ha ståplatsen.. Kan inte ens stå i mål utan att flåsa halvt ihjäl mig.


Det märks att de små promenaderna med Kiara börjar ge lite resultat. Jag flåsar inte riktigt lika mycket längre.. *ler* Nu kan jag t.o.m prata lite under tiden - Haha!
Och på tal om lilla Kiara - så var vi hos veterinären i onsdags så hon fick sin valpspruta. Det gick jättebra och veterinären tyckte det var en mycket fin hund, ståtlig. *stolt*


Annars har jag inte hunnit med så mycket skapande - dock har jag fyllt på med scrapgrejjer och nu kliar det enormt i fingrarna. Jag har 15st KAOSer att tillverka, varav sex stycken som jag dessutom ska utse någon mottagare till.. Tror att det får bli en överraskning.

Och på tal om KAOSer igen - så har jag fått min sjätte! Kan ni fatta??? (För det kan inte jag!?) Av sötaste Helena! Och hon tycker jag har en "häftig" och "galen" stil?! Och "edgig"! Ja, jag blir bara så underbart glad och rörd av de fina orden. Och att jag är entusiatisk då? Jag, som själv tycker, att jag är världens mest negativa människa... Men jag försöker nog hålla en positiv attityd vilket hjälper en hel del genom livets alla svårigheter! Och jag försöker vända alla negativa livsperioder till något att ta en lärdom av. Så ja - jag är väl lite entusiastisk (och galen...Haha!)

Kika nu på min underbara KAOS!

KAOS från Helena/Nag Champa:

Alltså, att ha fått sex stycken så olika KAOSer är rätt mäktigt! Tänk så olika stil alla har och ändå är de alla lika vackra och underbar!


Ord som får mig att le från det ena örat till det andra!
Tack tjejen!


Sen har jag då haft dille på att shoppa (i skrivandets stund väntar jag dessutom på ytterliggare ett paket.. Galet va?!) Här följer lite bilder på mina inköp, så förstår ni varför jag har sådant kli i fingrarna!


Inte riktigt mina färger - lite för glatt, men jag blev förtjust i clearalfabetet, de vita blommorna och blommorna i nät. Även den gröna lacken var rätt läcker. Resten hade de kunnat skippa enligt min mening..
Scrapshopen som ligger mig varmt om hjärtat. Här får du alltid kanonservice! Och här finns mängder med självaste Mr Tim Holts-prylar! Jag köpte på mig tre stora masker, en liten och två distressdynor. Och en non-stickmatta till distresserna. Lite äppelblommor hängde också med och några skruvbrads.


Clearstämplar:

Billiga clearstämplar har hon också fått in. Och grymt snygga! Älskar swirlsen och de kinesiska tecknena! Mmmm...läckert!

Charms:

Jag har aldrig sett så många charms på ett och samma ställe. Och jag tog bara ett urval av dem (även om jag gärna hade tagit en av varje sort - men plånboken gillade inte det förslaget..*ler*), men visst är de ursnygga?!

Från "Köp&Sälj" på SvenskScrapbooking:

Massa, massa, massa blommor! Från en tjej på forumet. Lite mesh, några band för att hon ändå sålde det.. Hihi! Och en stämpel samt rosor som jag fick på köpet.

Mosters gömmor:

Mysiga moster var här och fikade igår. Med sig hade hon några ljusmanchetter från gamla hörnor. Så kul med lite unika och annorlunda blommor!


Scraphörnan:

Underbart. Helt lovely vilket paket! Snygga klockor, vackra brads, lite Swirls. En vattenfast penna (för att kunna ändra/fylla i stämpelmotiv!), en vacker overlay och snygga papper. Sist, men inte minst och dessutom mest efterlängtat - de enormt snygga GreetingFarm-stämplarna! Bägge seten! Åh, jag kan sitta och bara stirra på dem i timmavis (kanske lite överdrivet - men inte långt därifrån..). De är så snygga, vackra och helt underbara! Godis!

Men kika då så underbara!

Favoriten är tjejen längst till höger, hon med handväskan. Sååå fin!

Och dessa är lika vackra!

Favorit här är nog hon med vintekläderna. Så elegant liksom!

Och nu måste jag dra till affären och inhandla helgens matmeny! Så någon bloggrunda lär det inte bli förrän ikväll. Men jag lovar, det står överst på min lista just nu.

1. Gå bloggrunda
2. Skapa KAOSer
3. Skaaaaapa
4. Kreera
5. Pyssla

Ungefär så ser min lista ut för närvarande *ler*


Ha de bäst alla mina underbara scrapvänner och ni andra "vanliga" bloggvänner! Me love you!måndag 22 juni 2009

Vinnarna i blogcandyt! =)

Äntligen har jag utsett en vinnare och en tröstprisvinnare!
Totalt antal deltagare blev: 44 stycken.
Men jag lägger i 3 extra grejjer ändå! (Skrev ju en extra pryl för var 15:e deltagare och detta blev ju verkligen ett gränsfall! *ler*)
Hur jag räknat ut nummerna för varje deltagare förklarar jag längre ner på sidan.
Tack för att ni ville delta!
För egen del har jag hittat en massa nya bloggar att kika in på, så jag tackar för det med!

Då drar vi första vinnaren, den som vinner grejerna på bilden plus lite extra...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
spännande va?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Och nummer 71 tillhör:
.
.
Pernilla
(som inte har någon blogg)
.
Grattis tjejen! Maila din adress till mig inom en vecka, annars går lotten vidare till någon annan.
.
.
.
.
.
.
.
Då var det tröstpriset, det blir vad det blir, men något blir det iaf! Haha! Lite scrapthings nataurligtvis! Och den som vinner detta blir:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
alltså - det är ju superspännande!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nummer 40!!
Och det numret tillhör ingen mindre än:
.
.
.
.
.
Grattis till dig också!
Maila din adress inom en vecka så får du ett litet tröstpris i brevlådan din!Så räknade jag ut rösterna:


Skrev alltså alla deltagarnas namn i den ordning de deltagit och sen fick alla varsett/fler nummer för de antal man deltog med. Sen drog jag vinnarnummerna via random.org. U got it? Jag hoppas att det var rättvist.
Jag återkommer senare ikväll med midsommar-bilder, lite bubbel och annat smått & gott!
Ha de bäst!

torsdag 18 juni 2009

Egengjord award! Midsommarcrop hos SS!


Denna award är hemma-tillverkad! Kände för att göra en egen personlig sådan, som beskriver vad jag tycker om de bloggar jag besöker.

Denna award kan ges till vilken blogg somhelst - bara man anser att den är trevlig, beroendeframkallande och kul. ;-)

Att det blev just en kaffe-bild är för att det är det jag själv dricker - men kaffet kan stå för te/vatten/saft/läsk, etc.
Skicka gärna den vidare til en eller flertalet blogger, jag blir superglad om jag ser hur den sprids! *ler*

Ni som får den utav mig är följande:ScrapparLotta

EssmoScrappar

SUSAN OF SWEDEN

M:s vardag

Petrasos blogg

Mysmumlan

yvonnesscrapkort

Alex Krypin

Lilltolen i fantasin

Pyssel, pyssel, pyssel...

Carolines Vita vingar

Annas Scraphörna

Helén

Glimmis

L8s blog

ScräpEmma

Muffins pyssel

Helenas Scrapblogg

Altheas Mix

Kurrebo - scrap, foton och familj!

BellaMio

Tesa Pysslar

Erica´s Pyssel

Zozzo

Louise Scrapbooking och Pyssel

Lenas blogg

chinry

Pysslingen

Linda H

Sofies Pysselhörna

Eyovine

Marja´s Verkstad

♥JezzzA "Making Memories"♥

Fia skapar

ztinas pysselvrå

Dilorf

Pippins sida

STUDENTMAMMAN

Willea scrappar mest hela dagen

Altered things

Yoli Design

Roolz scrappar

http://maggelimaggs.blogspot.com/

Pyssel à la Raggsocka

Veronicas kortmakeri

Scraphörnans blogg

Anettes pysselhörna

FannyDesigns

Alexandras pysselsida

Välkommen till Ljusglimten

Läsa Scrappa Sova

ScrapMi@

eviebee

Sindras Gnistor

Stämpelhamstern

PysselNinjaGittan

Livet med Lotta

Cyllan

Lillnettans Pysselkaos

CattasattaC scrapbooking

Örnen

cia scrap

Karolinas scrapblogg

Vera med flera

Mitt Scrappande Liv

Hannas Hobbyblogg

Pyssel & smyschel af Nina

Loreleii's pysselhörna

Kamillas krypin på nätet

Mariante/Hoppetossa Gbg

Witch

Deleelsias värld

Miss Goldies scraphörna

Sandras Hörna

Karros skräpbook hörna

Anna - Life as I know it -

Scrapkattens krypin

Monica Kort & Gott

Rafiki pysslar

http://kexholm.blogspot.com/

Scrapbooking enligt Mirabyll


Får ju inte glömma Midsommarcropen - jag ska verkligen försöka vara med! Ska du?


Dollivers blogcandy! AVSLUTAD!

Denna tävling är avslutad!! Tack för att ni ville delta!!

EDIT - Låter inlägget ligga nästsist, då det blir så klyddigt att hitta det nyaste inlägget, okej? *skrattar* Kan man vara mer komplex än mig? *ler* But I love the one I am today, så det är ju helt okej!Har sagt att jag skulle ha ett blogcandy väldigt länge nu, så det var ju bara att leta upp lite Gott & Blandat!

Vad firar jag då?
Inget speciellt, mer än att jag är så glad för alla goa blogg-/
scrapvänner därute, vill fira alla mina nya bekanstskaper och alla gulliga ord som de lämnar efter sig!
Så, jo föresten - visst är det något särskilt! Vänskap hittar man inte alltför lätt & ofta.


För att delta i min lilla tävling så gör man på följande vis:

1. Kommentera i detta inlägget = 1lott
2. Blogga om det i din egen blogg med valfri bild och länk hit = 1lott
3. Bonus - Berätta en rolig historia du varit med om eller bara en bra vits du känner till, jag älskar att skratta! Och inga krav på hög humornivå, det kan vara vadsomhelst! *fniss* = 1lott

Man kan alltså samla på sig tre lotter som max. Skriv i kommentaren vilka alternativ du använt dig av, så jag kan räkna rätt antal lotter på dig sen!

Tävlingen håller på fram till sön 21/6 kl. 23:59. Jag bloggar om vem som är vinnare/vinnarna på måndagen därefter!

I paketet finns bla:


Svarta rosor

Ivory rosor

Vita rosor

Brandgula rosor

Vita körsbärsblommor

Vita liljor

"Brudslöja"

Skelettblad

Rosblad

Grön pärlpenna

Rosa pärlpenna

Lila pärlpenna

Röd pärlpenna

Blå pärlpenna

Mullberry stjärnblommor i blått, lila, rosa, rött & orange

Mullberry blommor i rött, grönt, lila, rosa, gult & orange

Guldblommor

2 rutiga band, orange-vitt & rosa-vitt

3 smala sidenband, lila, aprikos & cerise

1 ljusgrönt garnband

1 "Love"-band

1 grönt band med blommor

1 vitt sidenband, lövranka

5 dekorspännen i silverfärg

1 rosa pärlfloss

1 turkos pärlfloss

Lite annat smått & gott som inte visas på bilderna - liiite överraskning får det ju vara!


och för var femtonde deltagare lägger jag till något extra, så se till att "spread the word"! *ler* Blir det många deltagare drar jag även en extra vinnare som får ett litet tröstpris!

Vinnare drar jag genom random.org och vinnaren hör då av sig med sin adress via min mail (angelica_single@hotmail.com)
Lycka till!

Edit 29/5 kl 15:56

Länken som L8 skickade via mail är denna: The Moms Song! Måste ju dela med mig av det roliga jag får ta del av! Så kika in och skratta/uppskatta vårat "Mamma-jobb"! *skrattar*


Fick också en rolig historia av Lotta och den går så här:


Opererade läppar

En kvinna går till sin läkare och undersöker möjligheten att få sina blygdläppar opererade. De är nämligen alldeles för stora. Hon ber också läkaren att hålla operationen hemlig, för att hon tycker det är genererande och vill inte att någon ska få veta. Läkaren går med på detta.

När hon vaknar efter operationen, hittar hon tre rosor placerade på bordet intill sängen. Hon känner sig förolämpad, ropar på läkaren och säger:
"Jag trodde jag bad Er att inte berätta för någon om operationen!?"
"Oroa Er inte" säger läkaren" Jag har inte berättat för någon.

Den första rosen är från mig därför att jag beundrar Dig för att Du gått igenom detta helt ensam. Den andra rosen är från min sköterska. Hon assisterade under operationen och har dessutom gått igenom samma operation själv"
"Men den tredje rosen då?" frågar hon.
"Jo" säger läkaren " Den rosen kommer från en kille en trappa upp på brännskadeavdelningen. Han vill tacka för sina nya öron"!


onsdag 17 juni 2009

Min femte KAOS! Studentkort och övrigt babbelibo!

Jag kan inte fatta det?! Jag? Igen? Är jag så "snäll" och "omtyckt"? På riktigt? Men nånstans däri ligger ju sanningen, det måste den ju faktiskt göra. För nu har jag fått min femte KAOS och, jag vet inte riktigt om jag känner mig värd den, men jag är så in i bomben glad för den! Helt otroligt att det finns människor som vill ge mig en sådan utmärkelse! Och titta bara så fin den är!


Jag fick den, intet ont anandes, av söta Louise, som för övrigt gör helt fantastiska alster! Trevlig och go tjej som jag hoppas få lära känna ännu närmre så småningom!

Och titta så gulligt hon skrivit inuti kortet! Blir man rörd eller?! Ja, jag satt här iaf med tårar i ögonvrån. Kan inte riktigt beskriva hur glad jag är! "Nyp-mig-för-att-se-om-jag-drömmer" - känslan.

Så nu har jag tre till att utse - allt som allt ska jag skicka 12 KAOSer vidare. Men jag återkommer med de tre.

SvenskScrapbooking har jag tidigare skickat en WGA (What Goes Around) och nu var det en som tyckte att hon skulle skicka till mig. Det var ett mycket mumsigt paket jag fick, see for yourself:


Blommor, bling, metallskrot och pärlfloss - allt enligt min önskelista på forumet (som jag för övrigt får ta och redigera nu, nu har jag hunnit få en hel del av den ju!).


Sen får jag ta och visa lite av de studentkort jag fick i beställning samt ett som jag själv gav bort.


Detta är ett beställningskort, jag har inga speciella studentstämplar, men tyckte att tingturas textstämpel "JIPPI Du klaarade det!" passar alldeles utmärkt. För att få mer blågula färger målade jag humlan i studentens tecken... Lite silverembossade stjärnswirls, min älskade bukett, datum, namn och klass. Slutresultatet är både jag och beställaren nöjda över!


Lite upphöjda effekter


Pengaficka på vänster insida


Baksidan

Nästa kort:


Detta har mamma beställt, till min kusin. Han gick estetiskt med inriktning på musik. Favoritinstrument: Gitarr! Håret hans liknar dessutom stämpelkillens, så det kunde inte blitt mer perfekt!

Upphöjda effekter


Pengafickan


Baksidan

Nästa kort:


Också till samma kille, men från mig istället. Lite annorlunda bukett (men ack, så snygg!), andra färger på killen och lite annat upplägg. Jag är dock supernöjd!Annars är här idel glada nyheter - vi fick tillbaka en rätt stor summa på skatten, mannen får en grymt bra lön denna månad, jag är sjukskriven för ganska lång tid framåt, operationen närmar sig och jag är bara så glad över alla scrapvänner jag fått här!

Nu är det snart midsommar, vi kommer bli tre par och sex ungar - kan bli ganska mysigt. Som bäddat för djupa samtal och lagom med alkohol och såklart - lite lekar! Helgen därefter är det nog ganska lugnt och sen nästa helg - gulp! - fyller jag år... Hua, vad nervös jag börjar bli... *ler*


Idag har jag varit hemma med bara ett (1!) barn - vilket händer... typ aldrig.. Sist det hände -...var aldrig... Så ja - man tar tillvara på det och fullkomligt njuter!

Det var minstingen Douglas som fick den stora äran och snacka om att ha blivit bortskämd - med massa gos, godis, glass, läsk och film. Han har också fått hålla Kiaras koppel då vi var ute på promenad - man kan ju påstå att han var rätt stolt!
Denne killen behöver verkligen sådana här tillfällen, för han är den som är mest tetig/bråkig med syskon & Kiara, antagligen i brist på uppmärksamhet. Även på dagis försöker de berömma honom extra och undvika bråk med honom - och det är så skönt att vi har samarbete med dagis. Framförallt för Douglas skull.


Nu ska vi snart iväg och hämta hem de två stora, de har varit på läger med fritids, och vi ska dit där och grilla med dem och sen åka hem. Sen åker jag in till Lund med de två stora för att byta barn med lillsyrran. Jag får då med mig Oliver & Melinda hem och hon tar Charlie & Jennifer över natten. Så ikväll är vi bara tre. Mysigt det också!


Ha de bäst alla läsare, tack för alla goa kommentarer - det värmer i mitt lilla hjärta!


Med risk för att vara tjatig - Glöm inte delta i blogcandyt! Det är bara fyra dagar kvar nu! Till er som redan har deltagit - tack för alla roliga historier, sååå kul att läsa dem!!söndag 14 juni 2009

Bröllopskort och lite uppdatering på Kiara.

Puh! Nu har bröllopskortet kommit till både givaren och mottagarna - det gjorde tydligen succé, fick jag veta nyss i ett sms! Kan man bli annat än glad då?? Näää, för det kan man inte! *ler*

Kortet var jag och lämnade (mitt ute i ingenstans..) hos min väninna i fredags, vi fikade och hade trevligt. Jag blev dessutom medbjuden på en fest, (som "kavaljer" till väninnan.. ler*) i Juli, som jag definitivt vill gå på! Ska bli så kul!

På tal om fester - så fyller jag snart trettio år! Den 5:e Juli.. Kan knappt fatta det.. Jag har liksom fastnat i 25-års ålder och fattar inte riktigt att jag faktiskt är äldre än så?! Nåja, det ryktas om någon överraskning så jag vågar inte planera in någon fest, får väl bli på söndagen eller fredagen den helgen jag fyller? Hmm, tål att tänkas på, men att fylla tretti - det måste ju bara firas! *ler*

Lite bilder på bröllopskortet bjuder jag på idag, det är nog mitt mest välarbetade kort nånsin!
Temat på bröllopet skulle gå i färgerna, rött, grönt, lila och guld. Sen fick jag ganska fria händer på resten:

Texten är QK-stansat, liksom hjärtanen. Stämpln är nyinköpt just för bröllopet, tycker den är urvacker! Den riktiga brudbuketten skulle vara med lila & röda rosor och guldband, så det tog jag fasta på! Älskar dessa minirosors-buketterna! Lite clearembossade tingturaswirls och ett spetsband snett över kortet och - voìla!

Närbild på stämpelmotiv (TRO HOPP KÄRLEK FÖR EVIGT) och brudbuketten.


Lite upphöjdseffekter


Vänstra insidan såg så tråkig ut så självklart fick den också bli lite tillfixad! Stämpelmotivet är även det nyinförskaffat till bröllopets ära - Per Gessles textrader. Guld under, lite lövranka och blommor i passande färger. Är supernöjd!


Höger insida att skriva på, elfenbensfärgat papper, chalkat naturligtvis, med spets och en lila ros inunder.


Baksidan fick också en lyftning. Glömde dock att chalka kanterna här - men det fick vara ok ändå. Min fågelstämpel kom för en gångs skull till användning - tyckte den passade perfekt här!


Så jag är helt ärligt, totalt, supernöjd med detta kortet! Känns så bra och jag är så glad att jag fick till det med alla färgerna!
Extra kul när det gjorde succé också!


Nu då jag väntar på operation så försöker vi redan nu lägga om matrutiner och dylikt. Sallader är våra nya favoriter och då blandar vi hejvilt! Knaperstekt bacon, selleri, skinka, ägg, chorizo, pasta/ris, alfagroddar, olika sallader, ruccola - allt! Det blir så himla gott! Och mycket roligare att äta ett varierat innehåll!


Se så gott det ser ut!

Jag kämpar också med att få in fler rutiner - är urkass på att äta fler än en gång per dag. Och när jag flyter ska jag äta 7 (sju!!) påsar nutrilett om dagen... Vojne, vojne, hur ska det gå?! Nu har jag iaf lyckats ganska bra att få in ett par-tre mål om dagen.

För att känna mig ännu mer sporrad så går jag in på forumet - viktdropp - och kollar in alla före- och efterbilder! Ojojojoj, vilka förändringar! Vissa har loosat 60kg (!!) på ett år! Mest vanligt verkar vara en viktminskning på 35-50kg på ett år. Och det är så kul att se hållningen på de som lagt ut sina bilder - de ser så stolta ut efter några kilos minskning, helt fantastiskt!


Kom på att jag inte uppdaterat med bilder på Kiara - attans vad tjejen växer! Och attans vad busig hon är då... *ler* Men oftast är hon världens gosigaste vovve, duktig med "potträningen" och verkar trygg här i familjen.


Sååå ståtlig!


Här är beviset för hur bitig hon är - här har hon fått tag på mitt byxben...


Här är det makens arm som visst hamnat i vägen för hennes tänder.. Men hon är oftast rätt så försiktig. *ler*


Något annat att förtälja har jag nog inte??
Det där jag skrev ang Piratpartiet är nog helt rätt - jag ska inte ta på mig merjobb. Med jobbet kommer ju ansvar och det är jag inte beredd på just nu. Ska arbeta med mig själv och då får prioriteringen se lite annorlunda ut. Jag gör vad jag kan och det jag åstadkommer är jag nöjd med! *ler*


Imorrn kommer nästa inlägg med studentkorten, får ju spara lite så jag har något att uppdatera med/om...

Och för att vara lite tjatig - Glöm inte delta i blogcandyt! Det har blivit en del kommentarer hittills, vilket innebär att jag lägger i lite mer i candyt! *ler*