måndag 26 oktober 2009

En altrad halloweenstrut!

Tyvärr blir det bara mindre och mindre bloggande här inne - har fullt upp med ScrappTorget, å andra sidan är det roliga uppdrag, så jag fyller gärna min tid med det! Dock ska jag faktiskt försöka bättra mig härinne, har ju ändå en del privata alster att blogga om också.. ;-)

Just detta alstret är dock en tolkning av ScrappTorgets månadstävling, Bingoutmaningen. Jag skulle ha med rivna kanter, embossing, något orange och blingbling.
Kände för att göra en godisstrut och *vips* så hade jag visst en beställning på fyra till...



Ja, enligt barnen var det visst precis sådana här man ska ha när man går "Bus eller Godis"... Hihi!
Med på struten finns det handklippta fladdermöss, pumpor och spindlar..*ryyys* Embossade grenar (så snygga!!!) från AltheasMix och lite stjärnbling här och där!
Fler bilder hittar du HÄR.

Glöm inte att delta i tävlingen, vi har fått in massor med fina bidrag - men vi vill ju ha fleeeer!!

Ha de bäst!



torsdag 22 oktober 2009

Presentationslayouten ;-)

De flesta som kikar in här känner väl mig och om ni inte gör det - så får ni en liten presentation nu! För det är precis vad denna layouten är - en presentation med min sk stil, mig, mitt alias och mina favvescrapsaker. Gjord för ScrappTorget såklart - hade kanske känts lite tokigt att göra en presentation till denna bloggen... Bara sisådär 7 månader försent, jo, men tjena liksom!


Jag gillar inte ego-bilder, men just dessa fotona (tagna av myself dessutom...) gillar jag, de är lagom mystiska och utstrålar lite att "kom inte här och tro att jag är nån liten prinsessa - nähä'ru, här är det snarare DarkQueen och inget puttenuttigt som gäller! Fast lite rosa kan man ha ändå!" (Eller läste jag som vanligt in alldeles för mycket i dessa bilderna nu??? *flinar*)


Närbild på grungboardsdödskallen som jag målat med svart cracklepaint och satt lite svart stickles på i kanterna. Mi lajk!


Hade inga bra alfabet till denna layouten, de försvann i allt mönster liksom.. Men så hittade jag ett lite "busigt" alfa från panduro - och satte de på svart cs och ritade en vit kant = blev ju helt okej, eller hur!


En liten kul info-ruta fick också vara med! ;-)


Min favvestämpel för tillfället (GorjussGirl) och två trasiga tickets med text som beskriver känslan just nu. "CarpeDiem"(Fånga Dagen) och "Perfekt just nu" - För jag vill ta tillvara på dagarna, försöka njuta och inte hasta framåt, leva i nuet liksom. Och det är så perfekt just nu eftersom jag då bla blev med på ScrappTorget, jag är nyopad och vikten rör sig neråt, jag ska snart ut i arbetslivet, jag har fått mååånga nya nätvänner och gått på bästa träffarna IRL - det är perfekt helt enkelt!


Lite från sidan så där ;-)

Kika gärna in på ScrappTorget, bloggar även om Halloween idag också!



söndag 18 oktober 2009

ScrappTorgets Månadstävling är igång!!!



Japp, japp! Och det är jag som håller i tävlingen, mitt påhitt - mina regler - Moahahahaha!!! Nädå, jag är ganska snäll och har gjort en utmaning som jag själv ska ta tag i faktiskt... Sen hur jag lyckas med det..? Ja, det får ni se nästa söndag!
Men det är ju klart att ni också ska haka på - dels för att det är en superrolig utmaning, men kanske mest för priset...

För vet du vad priset är?!

TVÅ, jo jag skrev TVÅ, månaders GästDT:ande hos oss på ScrappTorget!!! Plus att man vinner en underbar stämpel från Skogstokiga och en hel hög underbara scrapsaker från AltheasMix - mi lajk!!

Ja, det enda sorgliga är att jag själv inte kan delta... Fast förresten.. Om jag döper mig till typ... "Bolliver" - kan jag inte delta då? Ingen som fattar att det är jag väl????

Rusa nu in till ScrappTorget omedelbart!





lördag 17 oktober 2009

Både DT-call och BlogCandy!!! Och ny tävling imorgon!!



Wow vilken dag och vilken glädje för oss här på Scrapptorget som firar öppnandet av vår härliga inspirationsblogg. Vi firar med två helt otroliga BlogCandys, kanske blir du en av de lyckliga vinnarna som får hem något av dessa kit.


DT-call

Är du lika sugen som vi är på att få sprida skaparglädje bland Sveriges scrappare!? Ja, då kanske just du är rätt tjej för oss att delta i vårt team. Att vara aktiv på Scrapptorget innebär att man har stor frihet att själv påverka både sitt skapande, sitt ansvar och engagemang. Det är också en stor möjlighet att utvecklas som scrappare och att få ta del av hela teamets erfarenheter och kunskap. Viktigast av allt är väl också att det är superkul - såklart!

För oss på Scrapptorget är det viktigt att just du är den vi söker - inte bara genom att skapa läckra saker som inspirerar - utan också genom att vara en person som kommer att trivas bra i teamet och att arbeta nära tillsammans med oss. Ja, för oss är det nästan prio ett.

***

Kraaaaaaaaamar
//Scrapptorget med Sponsorer.



Ja, det var väl ingen dålig start på vår nya fantastiska inspirationssida?! Jag är bara ledsen över att inte jag kan delta i det mumsiga blogcandyt, eller att jag kan söka - fast det kanske är lite onödigt då jag redan tillhör detta underbara gäng!
Men just du kan väl söka??? För vi vill ha in så många ansökningar som möjligt så vi kan välja den bästa ur de bästa (för jag är övertygad om att de flesta som söker kommer vi tycka om, men vi har dessvärre bara en plats att fylla...)!

Och ni får inte missa månadstävlingen som drar igång imorrn - det är nämligen dessutom jag som håller i den!! Vinsterna är grymt fina och speciellt en av dem är lite extra ärofylld... *ler brett*

Nä, nu ska jag vila mig lite till - är fortfarande sjuk med feber, rosselhosta och allmän matthet i hela koppen... Så krya på mig! Och vi ses!



fredag 16 oktober 2009

It's Friday och nu är det dags för avslöjandet!!!

ÄNTLIGEN är det dags att avslöja den roliga hemlighet som vi gått omkring och burit på!!
Det är så kul och jag är så stolt att få ta del av detta!
Allt började för ett par månader sedan när Yoli (den kreativa!) gav mig en förfrågan om jag ville medverka.. Om jag ville medverka??!! Hann knappt läsa igenom frågan förrän jag skickat iväg ett mail med ett enda stort JAAAA!!!
Och sen var planerandet igång.. För ni kan tro att vi har smidit planer och diskuterat - därav min frånvaro både här och på en del andra forum.

Men nu ska jag inte babbla mer om det - över till roligare, och framförallt viktigare, saker nu!






***




Trumpetfanfar...




***






Idag är det nämligen premiär för Sveriges (Världens?) bästa scrapblogg, nämligen
ScrappTorget
!



Vi är ett härligt gäng scrappare, med helt olika stilar sinsemellan, som har som mål att sprida massor av skaparglädje och vi vill att ScrappTorget ska bli den självklara mötesplatsen för alla scrappare. Se till att hänga med för här kommer det att hända grejer!
Vi kommer ha skisser, tävlingar, blogcandys, utmaningar, inspiration, tekniker, tutorials, med mera.. Du kommer hitta ALLT och lite till hos oss!

Så skynda er nu in på ScrappTorget så får ni se vilka vi är och vad det hela handlar om!

Vi ses där!




torsdag 15 oktober 2009

Snart är det dags...



Nu är det inte långt kvar kära vänner... Imorrn är det dags för det stora avslöjandet.. Och ni hänger väl med från start? Bäst ni går upp med tuppen för att vara på den säkra sidan tycker jag! Hahaha!

Tänkte visa en urvacker KAOS, som jag fick av Pysselninjagittan för ett bra tag sen - har inte hunnit blogga om den, men nu måste ni bara se detta underbara ting!


Jag är helt fascinerad av hur hon gjort här, så snyggt med fjärilen och anpassningen till fjärilen på pappret, snöret runtom som ramar in hela kortet och den vackra bilden med flickan... Wow alltså! Och de där rackans snygga metallhörnen måste jag bara införskaffa! Sådetså!


Tack så mycket söta du, Gittan - jag är verkligen superglad för den!

Nu har jag en hel del KAOSer att dela ut igen, men jag får återkomma till det!


En annan rolig sak som landade i brevlådan igår (ber om ursäkt för dåligt foto)


En liten tröstPIFF från Kurrebo! Fin va? Min favoritblommor, ett jättesött minialbum och fem stämplar! Och ett vackert kort såklart! Vars innehåll värmde min själ med de vackra orden! ;-)
Tack tjejen!

Annars är läget ganska förkylt här.. Jag hostar, snörvlar och har feber... Eller jag tror att jag har feber, men jag kan inte hitta den fördömda termometern... Men det bränns i mina läppar och det känns som jag har ett ton bomull i huvudet, plus att jag fryser om min nästipp... Detta brukar tyda på feber hos mig.. Hursom - så ligger jag mest i soffan och försöker få i mig vätska, för äta är skitsvårt i ett sånt här läge. Min gullige man messar mig från jobbet jämt & ständigt: "Glöm inte att äta!"...

Igår var jag med småkillarna och tog vaccinationen, bara de två små alltså, inte jag - jag ska ta den v.44... Hua! De tre andra barnen ska ta den nästa vecka, i skolan, så jag ska hänga med dem då.
Tycker det har varit skitsvårt att bestämma sig för vaccinationen... Men jag tror inte bara att det handlar om att få vaccination så att man inte blir sjuk - handlar det inte nånstans om att utrota skiten?
Jag menar - idag får ju småbarnen vaccinationer mot sådant som knappt finns längre i vårt avlånga land - just för att vi lyckats nästintill att utrota det - och det är väl ändå det viktigaste?
Jaja, jag tror att hysterin blir förstorad och folk får så mycket felinfo, informationen låter ju helt olika beroende från vem den kommer ifrån.
Faktan får man nog själv försöka ta reda på och inte lyssna på en massa lösa rykten - men jag vet, det är svårt.

Jaja, nog tjatat om det nu...

Ja, just det - såg att min räknare hamnat på över 10.000 besökare! Shit alltså! Sen slutet av februari?! Det är ju knappt sant... Och det måste firas, men det får också bli senare, annars blir det för mycket eftersom det är så mycket annat kul som kommer hända nu i dagarna...

Har jag förresten sagt att det avslöjas grymma saker imorrn???
Uppe med tuppen?
Jag kommer iaf vara där - kanske inte IRL, men som tur är så kan man ju förbereda datorerna i förväg numera... Hahaha!!

Ha de bäst och vi hörs imorrn!



tisdag 13 oktober 2009

Hemlisar på G, på fredag smäller det! ;-)



Nu på fredag den 16:e Oktober, så smäller det! Ja, då jädrar vill ni inte missa det som ska ske! ;-)
Så håll utkik, i en blogg, nära dig, på fredag!


*flinar*



fredag 2 oktober 2009

Tatueringskort, skolfoton, inköp och vikt-babbel!

Hinner inte uppdatera bloggen så ofta, men det innebär inte att jag inte har saker att förtälja.. Nänä, här händer så mycket, så mycket just nu.. Kuliga saker, hemligheter som jag förhoppningsvis snart kan avslöja här, jag har tusen kreativa idéer och många projekt på G!
Ja, hela jag är nog på G!

Först ut är ett kort jag gjorde till bästa svägerskan. Jag var ditbjuden på ett snuskparty *fniss* och i samma veva skulle jag få se svägerskans nya tatuering IRL. Hade fått bild på mailen och genast började idén till ett litet kort.


Använde den lilla djävulsfiluren och ritade dit en gloria och ett par vingar. Svägerskan äääälskar råååååsa, så kortbasen blev enkel. Lite snygga hydrangeor, minirosor och de älskade tiny-alphas!

Här kommer då tatueringen:


Så snygg va?! Jag är tokavis och skulle verkligen vilja ha något liknande. Tatueringen symboliserar den ängel hon är, men också den djävul hon kan bli om någon är jäklig mot henne. Därav mitt val av stämpelmotiv!

Sen har jag varit på shoppingtur via nätet igen.. *skäms* Det är ju så rackans svårt att låta bli då man ser allt nytt och roligt som Mita fått in i sin butik. Jag kan liksom inte låta bli att beställa... Måste. Ha. Nu.
Och om ni tittar på bilderna så förstår ni säkert (snälla, säg ja...)
*flinar*


Masks, alfabetsstämplar, massa metalldelar, skattkistor att altra, blommor, tags, mm - Altheas Mix har det mesta!


Mmmmmmmums!


Sköra, men ack så vackra blommor. Kan tänka mig att dessa blir skitsnygga tillsammans med blomgrupper och dylikt!

Måste ju också uppdatera läget om lilla voffsingen, Kiara. Hon växer och växer... ett riktigt muskelpaket har hon blivit! Barnen får inte hålla henne själva längre, eftersom de har inte en chans mot hennes styrka. Hon har blivit nästan helt rumsren och hon är en riktig latmask!
Älskar att sova hos oss och vill helst inte gå ut alls efter mörkrets inbrott. Social till tusen och busig när hon väl är vaken! Vår lilla Kiara!
Här är hon i favveställning på favveplatsen:


Sååå söt!

Skolfotona har blivit tagna för detta skolåret. Dyra som fanken och jag är så sur för det.
Följande foton är som jag själv tagit på skolfotona (hänger ni med??)
och jag måste ju bara säga - fy bubblan vilka söta och fina barn jag har!!!


Charlie


Jennifer


Melinda


Douglas


Oliver


Syskonfoto - Douglas & Oliver


Annars då?
Jodå, det går framåt, och neråt (i positiv bemärkelse). Totalt 15, 2kg ner i skrivandets stund. Jag äter ganska bra (tror jag iaf), försöker få i mig något med ett par timmars mellanrum. Dricker mycket te för att få i mig vätskan.

För övrigt håller vi på att röja rejält här hemma, ni vet - sådär så man sorterar i vartenda liten låda & vrå. Tar ett rum i taget och här blir sååå fint! Det är helt underbart att vakna upp till det! Just nu är faktiskt scraprummet i ropet - här ska sorteras, möbleras om och putsas.

Lite roliga kort har jag fått i min låda - bla en KAOS till! Och ett par söta kort lite allmänt så där! Visar dem nästa gång!

Nä, mina kära vänner, dags att bryta sig loss från datorn. Ses senare!
Kraaaaaam
//