lördag 6 mars 2010

Bingoutmaningsalster och ett par kort!

T
änker dela upp mina senaste alster i några inlägg... - för det är en hel del må ni tro!

Först ut i detta inlägget är en layout på söta dottern Jennifer. Jag fick en bingoutmaning av BellaMio på vår Ölandsträff - och jag lyckades pricka in ALLT på brickan *mäkta stolt!*. Så här ser resultatet ut:

Jag har använt mist, masker, distresser, cracklepaint, utee, fragment för att nämna en del.. Givetvis fick ju blommor, spets, band, charms, en kakservett,, bibelblad och en TimHolts-medaljong (eller vad de nu heter?) också vara med på plats!


Här ser man en del av uteen, två charms och en bit av kakservetten - allt söndertrasat givetvis ;-)


I bingoutmaningen skulle jag ha med dymo - vilket jag tyckte var lite svårt då det ser så "rent" ut - men med lite tillknyckling så var det också ordnat! "Like a candle in the wind" är titeln.


Ett tips som BellaMio lärde mig - sätta spetsen under en fragments och sen sätta fast medaljongen med lite silvertråd - blev himla snyggt tyckte jag! Använde mig av scrappyglue - och det syns banne mig inte att spetsen är fastlimmad!


Ett kort till en vän, med en vintagebild utskriven från nätet. Blommorna är från gamla ljusmanchetter, även samlingen av band!


Denna textbiten klippte jag ut från dito platsen, markerade med en fotomatta och satte på plats igen. Det står: "Om du försöker att leta efter en vän kommer du att märka att de är mycket sällsynta"
Fin text!


Nästa kort bestämde jag skulle gå i vårfärger - och ja, jag lyckades väl? Tog scalloped-stansen och körde sen igenom både pärlfloss och ett grönt organzaband. Ett "bra-att-ha-kort" i lådan här hemma!

Det var alles för denna gång! Kommer mer imorrn! Och sen ska jag ta min rejäla bloggrunda *abstinensbegär*






Kort till Hannas Pysselstuga ;-)

I
förra helgen var jag på besök på sydligaste delen av Öland, nämligen hos goa Louise! Vi hade mys-scrap-singstar-skitsnack-helg! Det var jag, Louise, BellaMio och Anna - ett härligt gäng mao!

Vi blev dessutom spåonsrade av HannasPysselstuga, med lite härliga kortkit som vi genast satte tänderna i!
Så här blev mitt råååååååååsa kort:


Den lite grova tyllen var helt underbar - och ska genast införskaffas!! Blo0mmorna vrålläckra, pappret underbart och stämpelmotivet så sött!

Tack Hanna för din sponsring!

Senare kommer ett fullspäckat inlägg, det har varit en produktiv vecka! ;-)

Kraaaam
//