torsdag 15 oktober 2009

Snart är det dags...Nu är det inte långt kvar kära vänner... Imorrn är det dags för det stora avslöjandet.. Och ni hänger väl med från start? Bäst ni går upp med tuppen för att vara på den säkra sidan tycker jag! Hahaha!

Tänkte visa en urvacker KAOS, som jag fick av Pysselninjagittan för ett bra tag sen - har inte hunnit blogga om den, men nu måste ni bara se detta underbara ting!


Jag är helt fascinerad av hur hon gjort här, så snyggt med fjärilen och anpassningen till fjärilen på pappret, snöret runtom som ramar in hela kortet och den vackra bilden med flickan... Wow alltså! Och de där rackans snygga metallhörnen måste jag bara införskaffa! Sådetså!


Tack så mycket söta du, Gittan - jag är verkligen superglad för den!

Nu har jag en hel del KAOSer att dela ut igen, men jag får återkomma till det!


En annan rolig sak som landade i brevlådan igår (ber om ursäkt för dåligt foto)


En liten tröstPIFF från Kurrebo! Fin va? Min favoritblommor, ett jättesött minialbum och fem stämplar! Och ett vackert kort såklart! Vars innehåll värmde min själ med de vackra orden! ;-)
Tack tjejen!

Annars är läget ganska förkylt här.. Jag hostar, snörvlar och har feber... Eller jag tror att jag har feber, men jag kan inte hitta den fördömda termometern... Men det bränns i mina läppar och det känns som jag har ett ton bomull i huvudet, plus att jag fryser om min nästipp... Detta brukar tyda på feber hos mig.. Hursom - så ligger jag mest i soffan och försöker få i mig vätska, för äta är skitsvårt i ett sånt här läge. Min gullige man messar mig från jobbet jämt & ständigt: "Glöm inte att äta!"...

Igår var jag med småkillarna och tog vaccinationen, bara de två små alltså, inte jag - jag ska ta den v.44... Hua! De tre andra barnen ska ta den nästa vecka, i skolan, så jag ska hänga med dem då.
Tycker det har varit skitsvårt att bestämma sig för vaccinationen... Men jag tror inte bara att det handlar om att få vaccination så att man inte blir sjuk - handlar det inte nånstans om att utrota skiten?
Jag menar - idag får ju småbarnen vaccinationer mot sådant som knappt finns längre i vårt avlånga land - just för att vi lyckats nästintill att utrota det - och det är väl ändå det viktigaste?
Jaja, jag tror att hysterin blir förstorad och folk får så mycket felinfo, informationen låter ju helt olika beroende från vem den kommer ifrån.
Faktan får man nog själv försöka ta reda på och inte lyssna på en massa lösa rykten - men jag vet, det är svårt.

Jaja, nog tjatat om det nu...

Ja, just det - såg att min räknare hamnat på över 10.000 besökare! Shit alltså! Sen slutet av februari?! Det är ju knappt sant... Och det måste firas, men det får också bli senare, annars blir det för mycket eftersom det är så mycket annat kul som kommer hända nu i dagarna...

Har jag förresten sagt att det avslöjas grymma saker imorrn???
Uppe med tuppen?
Jag kommer iaf vara där - kanske inte IRL, men som tur är så kan man ju förbereda datorerna i förväg numera... Hahaha!!

Ha de bäst och vi hörs imorrn!1 kommentar:

Pysslingen sa...

Åååååhhhhh, vad nyfiken jag är på vad du nu hittat på !!! Men jag är ju inte alls uppe med tuppen, är ju hemma med sjukt barn och då sover vi länge, länge, länge... ;-)) Hoppas nu bara jag inte missar något kul du fixat!

Tråkigt att läsa att du inte mår bra, hoppas nu bara att det "bara" är en förkylning så det inte är något annat som spökar, och bra att din käre man ser till att du får i dig mat som du ska...

Många kramar!