lördag 29 augusti 2009

12 dagar avklarade, 16 kvar... I'll keep on fighting!

Nu börjar det bli lite trist, men det går ändå.
Jag fixar det, så det är inget problem i sig.

Men fy bubblan vad trist det är.

Och bara en sån sak som när barnen rostar mackor till frukost..
Aaaah.. finns det någon ljuvligare doft?
Men jag är inte så sugen. Dofterna är nog det som stör mig mest, mest för att jag nästan kan känna smaken i munnen då.

Sen att jag råkat på världens förkylning med en riktigt rälig hosta därtill - ja, det gör väl knappast mig på bättre humör... Det river i halsen och jag får en hemsk huvudvärk efter hostattackerna. Jag skiter i att jag är sjuk - men måtte jag bara bli frisk inför operationen!

Men - till det positiva nu... Vågen visar på minus 7 (!!) kg! Det är ju helt galet... Sju kilo på tolv dagar?! Nu lär det ju snart plana ut misstänker jag.

På pysselfronten har det inte blivit några skapelser att visa upp, däremot har jag sorterat alla mina blommor, band och gjort en bok till mina stämpelmasker. För tillfället håller jag på att stämpla upp ALLA mina stämpelmotiv, för att sedan färglägga dem och sätta in dem i en bok för en bra överblick... Trodde inte jag hade så många stämplar...

Bjuder på ett foto på mig och en av de två små - Douglas.



Må väl , ta hand om er och massvis med kramar!



onsdag 26 augusti 2009

Flyt, stämplar, shoppingtokig och UNDERBARA scrap-nätvänner!!

Lite bildkavalkad så där - här händer liksom inte så mycket för tillfället *ler* Trodde jag skulle passa på att pyssla som en toka nu, men orken vill inte riktigt. Dock har jag både shoppat och fått hem en massa gulliga ting. Konstigt det där... hur lätt det är att shoppa, men hur svårt det kan vara att komma igång med skapandet?

Först ut är en bild med det äckliga "snoret". Ser du en sådan här drink nån gång - spring för glatta livet!!!


Ni ser va???!! Ni ser så slimeaktigt det ser ut va?! *ryyyyyys*

Då är det bättre att käka det på nästa bild. Här har ni hela min ranson fram till operationen!


Hallon, Sparrissoppa, Vanilj och bakom står Choklad och Potatis- & purjolökssoppa.

Igår var jag på provtagningen inne på Lunds lasarett... Lämnade blodprover som man skulle nu inför operationen. De togde mycke bloood...


Att jag är så in i bombens svårstucken är ju inte mycket roligare... Den söta & snälla sköterskan fick gräva (hua!) ett bra tag innan det kom lite rött i röret.. Ett STORT bandage och plåster fick jag sen, så det såg ju riktigt synd ut om mig *flinar*

Idag när jag kikade i min brevlåda fick jag två riktigt glada och oväntade överraskningar!
Först ut är detta härliga godiset:


Från sötaste och underbaraste Roolz / Rose-Marie! En liten uppmuntran till min flytperiod och kommande op.
Det är stämplar (och inga av dem har jag sen innan!), söta biljetter/anteckningsrutor, klippdockor (stickers) och de så underbart vackra hydrangeorna!

I kortet skrev hon:


Men hur gullig är hon inte då?! Tack vännen - du är underbar! *kramar*

Nästa paket är från ett 10.000-besök i Annas blogg! Vi var tre (!) stycken som lyckades bli besökare nr 10.000! Och allt detta godis fick jag som tack för det:


Fransband, stora journalings & stor ticket, körsbärsblommor, rosor (just en sådan färg som jag inte har!!), genomskinliga små pluppar, brads, foamstjärnor och ett ark rubbons!
Tack fina tjejen, så gulligt att skicka till oss alla tre!

De senaste kvällarna har jag suttit och stämplat mina vanligaste motiv, klippt ur dem och samlat ihop dem för att så småningom göra en maskningsbok.


Något tips på hur jag kan göra en BIA-bok till dem, med bra förvaring och överblick?

Och nu över till shopping...

Jag väntar paket från Stämpelboden, Sykompaniet och Hannas pysselstuga! Helt galet!
Plus att jag igår var och kikade inom panduro - det har ju kommit in så mycket nytt! Köpte lite förvaringspärmar, ett rejält akvarellblock (som bör räcka året ut iaf!), lite alfabet, lim, chipboarddekos (Rock-temat), mm.
Fick också hem två paket som jag köpt via SS-forumet... Stämplar, band, knappar, stickers, embossingpulver, funflock, mm..

Nu får jag nog lugna ner mig tror jag... *ler snett*

Annars har det inte hänt så mycket idag.. Är på nionde dagen med flyt och jag har minskat 5kg! Är grymt stolt över min prestation! Det här fixar jag ju!
Jag och bästa väninnan var senare ute vid Sjöholmen med våra stora barn, de badade och fikade medan vi vuxna rökte, drack kaffe och snackade skit! *ler*
Sen var det terminstart på store sonens breakdance, han har avancerat till nästa grupp och det var riktigt imponerande att kika på dem!
Själv när jag en stor önskan att ta upp dans då jag gått ner i vikt! Då ska jag banne mig våga börja med typ street, break eller nått annat som jag bara älskar!

Pratade med söta mamsen innan, och hon har ordnat sig ledig från jobb så att hon kan skjutsa mig upp till Kristianstad på operationsdagen och vara hos mig vid uppvaket.
Ni förstår.. Jag snedtänder alltid på narkosen, och tenderar att bli lite (läs: ganska mycket!) aggressiv/otrevlig och sedermera väldigt ynklig och mammig (ligger typ och ropar: "Maaaaaaammaaaaa *snyftsnyft*")...
Så hon ville gärna ställa upp och vara med (plus att hon är lite orolig, det märker jag när vi pratar om det hela).
Skönt att slippa åka in på operation utan att ha sagt "hejdå" till någon. Töntigt kanske, men det är nog inte så kul att vara ensam just då. Men nu ordnar det sig ju!

Nä, mina vänner. Dags att färglägga lite stämplar - för det är sådant jag sysslar med då jag inte pallar skapa - jag förbereder alltså istället!

Kram på er!




måndag 24 augusti 2009

Mitt nya liv - Hösten 2009

Gjorde en layout till Magdas utmaning, tyckte ämnet var perfekt att scrappa om!
Utmaningen löd: Scrappa en layout där du på något sätt förmedlar vad hösten 2009 kommer att innebära för dig och/eller din familj. En förändring av något slag, en nystart eller att fortsätta där du var före sommarens ledighet.

Och min kommande operation är väl en förändring värd att scrappa om. För det är ju verkligen en nystart, början på resten av mitt liv, en megaförändring. Hela familjen kommer hänga med på det - det är ju deras mamma/fru som, förhoppningsvis, kommer få mer ork tillbaka.

Jag låter bilderna tala:


Min förändring, lite symboliskt så där med fotona.. Från lite nere, till ett uppvaknande och en riktigt glad min på slutet. Lite grungeboard - pilar för det är en annan riktning jag ska ta, och mina vingar ska bära mig fram. Klockdelar har jag spritt ut lite här och var, de symboliserar att det plötsligt går så fort fram nu.
Titel:
Mitt
Nya liv
som opererad
Hösten 2009



Klockan är satt på klockan 13.00 - det är då jag opereras den 14/9. Sen ett litet smycke som jag stansat in ordet "DRÖM" på (köpte metallstansar för ett tag sen, via SS-forumet - sååå nöjd för mitt första försök!).


Blommorna är loppisfynd, en riktig prakthärva med lila rosor, murgröneblad, vita små brudslöja(?) och mörkgröna rosblad.


Och tagsen med lite info inför kommande operation.

Jag är nöjd, och vet ni vad jag är ännu mer nöjd med då?
Jo, jag vann faktiskt röstningen inne på SS-forumet, med min katt-lo!! *glad* Vet inte om det är någon vinst att hämta ut eller så, men jag är så glad för att jag vann iaf!

Idag är jag på min sjunde dag av flytet, det går bra, förutom tröttheten och irritationen. Men det är ju bara tre veckor till att stå ut. Jag har vägt mig lite då och då, och enligt vågen har jag gått ner fyra kilo på en vecka. Sen litar jag inte till 100% på den eller min kropp. Kan lätt pendla 1-2 kilo upp och ner. Det är slutresultatet som räknas.

Igår påbörjade jag att stämpla upp alla mina motiv på skrivpapper, tänkte klippa ut och använda dem som maskningsmallar. Ska göra en BIA med dem.
Sen tänkte jag så småningom stämpla motiven igen, måla dem och ha dem i nån snyggare förvaring, med en bra översikt.
Sorterade också mina band igår, jisses vad man samlar på sig! Och ändå har jag inte hjärta att göra mig av med något av dem... *ler*

Nåja, dags att njuta av en ny shake! Tänkte ta en vanilj - det låter väl gott va? Lite isbitar, mixa samman och *vips* så har du en supergod milkshake!



lördag 22 augusti 2009

På sjätte dagen skapade Angelica...

Eller nä, jag har semester från skapandet tror jag *ler* Däremot är det sjätte dagen på flytet - och det går! Jag klarar det! Men det är jobbigt, det ska gudarna veta.
Jag tänker, funderar, analyserar och oroar mig. Antar att dieten skapar en hel del oroligheter. Jag blir lite nere emellanåt. Men, jag ska inte klaga - det finns de som har det värre!

Jag har iaf tagit fram lite papper och foton som förhoppningsvis ska bli till en LO, till Magdas utmaning denna månaden. Men jag har fan inte ro att sätta mig ner och scrappa. Dock kan jag sitta.. jaja, alltså jag kan sitta hur länge somhelst, men det blir mest att jag glor på datorskärmen eller in i väggen.. *ler snett*

*suck* Vilka i-landsbesvär jag har va?

Idag har jag varit lite extra aktiv dock - har varit ute i trädgården. Klippt ner buskar & träd som en besatt. Jag kan inte sluta klippa då jag väl börjat (så anlita inte mig som frisör om du inte vill ha jäkligt kort hår!)... Terapi kan det kanske kallas?

Just idag är det bara 23 dagar kvar. På måndag ska jag in till lasarettet och lämna en jäkla massa blod, så provsvaren hinner bli klara innan op. *hua*, gillar inte alls sprutor! Och det värsta är att man ska ta sju sprutor efter operationen - på egen hand!!! My god! Hur ska jag fixa det? Och mannen min vägrar göra det då han är minst lika spruträdd. Jag ska även ta en spruta dagen innan operationen - någon frivillig? *ler*

Lite svammel så där från mig till er...

För att inte ha helt tomt på bilder i bloggen, bjussar jag på en bild av sötnosen:







fredag 21 augusti 2009

Vet ni vad?



Tjabbatjenahallå!

Jag kan alltså knappt fatta det - eller jo, det kan jag ju såklart, men ändå inte, om ni förstår vad jag menar...? Alltså, jag visste ju att jag skulle bli opererad i v.38, men inte exakt datum, lite flummigt så där.

Men igår fick jag det efterlängtade brevet! Den 14/9 hamnar jag på operationsbordet!!! Det är ju mindre än en månad dit! Är så in i bombens glad!

Dagen innan operation är det scrapträffen! Så mina tankar kommer vara på annat håll och jag behöver inte sitta dagen innan med världens nervositet och bita på naglarna hela dagen! Plus att jag hinner bli rejält återställd inför Oscarsscrappen den 19:e! Yiiihaaa!

Och vet ni vad jag mer blev glad över?
Att min goa mamma kom med goa pulverdrycker igår! Ojojoj, det kändes som om jag gått igenom sju svåra år med min snor-dricka (och då var jag bara på andra dagen.. *asg*)! Så igårkväll fick jag tillagat varm purjolöks- och potatissoppa (Modifast) och ni kan tro att jag njöt! Såååå gott!
Att jag dessutom kikade in på Modifasts hemsida och såg att man kunde beställa direkt hem, samt att det var betydligt billigare än att köpa på apoteket - ja, det gjorde ju knappast saken sämre! Beställde hela ransonen (fram till operationen) för ca 1000:-

Pyssla har jag inte hunnit med - herregud, jag är ju ute och går med Kiara hela dagarna och sen är jag så trött, så trött. Men jag planerar! Mammsen fyller femtio i november och jag vet att det hade varit uppskattat med en rejäl kalender (hon klagar jämt på att den stora hon har nu - är det alledeles för liten plats att skriva på), en personlig gästbok (hon har aldrig ägt någon) och sen en mega-fjärrkontroll (hon ser dåligt utan sina läsglasögon och kan inte använda fjärrkontrollen utan hjälp) som jag såg på Tiger häromveckan!
Böckerna är ju som ett perfekt projekt med BIAn anser jag! Frågan är bara var man köper kalenderblad?

Hörde också av en del scrapvänner igår - vissa av KAOSerna hade kommit fram! Kul att mottagarna blev glada!

För att förgylla er dag *ler brett*, så bjussar jag på lite vackra egobilder...

MOOHAHAHAHAHAHA!!! (Ja, jag har inget annat att visa upp som jag inte visat innan, och det är så himla tråkigt att läsa ett blogginlägg utan någon bild... )





Puuspuss!









måndag 17 augusti 2009

Första flytet! Och vilket flyt sen då!

Snart är första dagen med flyt avklarad! Och det har gått över förväntan faktiskt!

Ska bara berätta om det jag dricker just nu...

För typ en månad sedan tänkte jag börja bunkra upp med pulverdieten. Så jag vart inom ICA och skulle köpa. Döm av min förvåning när de bara hade choklad (och den klarar jag bara inte, jordgubb & kaffe är däremot helt okej!) och nån smothie med päron!
Jaja, tänkte jag, päron får väl duga... Och eftersom jordgubb är så gott så är säkert päron det med.



Jo, men tjena... Gott??? Eller inte!

Tänk dig när du är riktigt, riktigt förkyld... Och du ska hosta på morgonkvisten..
Mhm, ni vet vad jag menar va? Den där "geggan" du då hostar upp påminner, i mångt och mycket, till både smak & utseende, den sörjan jag dricker just nu.


Imorse hällde jag upp i ett snyggt glas, satte i ett sugrör och tänkta att "nu ska jag njuta av min lilla morgondrink"...

HA.....Ha.....hA......HA!.....dagens stora skämt eller?

För fy bubblan vad vidrigt det var! Ööööörk!

Så jag tänkte att "aja, då får jag väl klunka det då"...

Och här hade vi nästa skämt för dagen....

För det går inte att klunka snor. Det är helt omöjligt. Man måste liksom bita av den istället... Yummie... eller inte! *ryyyyyys*

Och nu har vi till råga på allt inte ett endaste ruttet öre att handla ny dryck för...

MEN! Men! Men. Men.
Som tur är så har jag en gullig mamma som också kör med pulverdieter lite då & då, och när jag beklagade mig över mitt snor, så lovade hon att komma ut imorgon och fylla på förrådet med bla vanilj, jordgubb och nån purjolökssoppa! Men är hon gullig eller vaddå?

Jag har också satt på mig stegräknaren, dagen till ära. Och jag, som normalt sett knappt rör mig alls (så döm mig nu inte!), är redan upp i 7000 steg. Och då ska jag ändå gå ett par långpromenader till ikväll. Så ja - jag är faktiskt stolt över denna dagen.

Har druckit ett par stora koppar kaffe med lite mjölk och tuggat lite tuggummi. Mest för att jag ska få tugga på något ;-)

Nu ska jag gå ut i köket och lägga upp några bamseportioner med björnbärs- & rabarberpaj, samt lite chokladkaka!









....






....






....










Men ni trodde väl inte att jag skulle lägga upp det till mig själv väl???

Nej, nej, nej. Det är barnen som ska få kränga alla rester nu (så där inte finns något att locka mig med...) *ler*
Gjorde både paj & chokladkaka igår som jag njöt av på kvällskvisten, ni vet - "sista chansen"..

Nåväl, dags att göra lite nytta... Dvs, jag ska nog scrappa lite ;-) Fick ett beställt paket från min namne - Scrapgalen - idag, lite bokstäver, notpapper, tre olika cracklepaints, band, öljetter & bling. Me like!



lördag 15 augusti 2009

Första layouten sen april månad! =)

Jag har inte gjort en LO sen April, då det var Hobbyhusets poängjakt... Jag har varit sysselsatt med kort & KAOSer. Men nu, äntligen, blev jag inspirerad! Satt igår och valde ut foton & papper (har fler på G) och så kikade jag in på SS Skissutmaning 15/7-15/8, och tyckte skissen var skitsnygg!
Så sagt och gjort - här är den:


Och jag är såååå nöjd! Första gången som jag scrappar så här rååååsa & tjejigt (annars är inte det min stil). Bollfrans, tags & skyltar (från kaiserkraft), liten bjällra, Magda-blommor och hydrangeor (heter de så?), en snygg vit fjäril och lite bling här & där. Under fotot har jag vitt hushållsnät och fransband. Mest för att få en "tyngd" till fotot.


Fjärilen


Tagsen/skyltarna (eller vad man nu kallar dem för?)


Blommor, blommor, blommor!


Och jag är så sugen på att pyssla mer!

Men idag blir det nog inte mer, ska strax till affären och handla lite kvällsgottis. Känns lite märkligt, men det är min sista helg som tuggandes innan operationen.. På måndag börjar jag flyta och sen får jag inte äta förrän om ca 5-6 veckor! *gulp*
Men det kommer gå bra, det SKA gå bra!

Så, kanske fånigt - jag vet, ikväll säger jag "farväl" till vissa gottigheter... *fniss* Ja, jag vet ju att jag kommer äta sånt igen - men kommer jag tex orka en pannkaka/glass/chokladkaka/vaddetnuänär efter middagen som opererad?

Jaja, den som lever får väl se.

Föresten - de flesta KAOSerna blev postade igår... Jag har fem stycken kvar här hemma, men inga frimärken.. Så ni fem (vissa av er vet ju inte ens att ni ska få, haha!) - det kommer snart i en låda nära dig!

Ha de bäst allihopa!
Glöm inte delta i Piffen (Snälla?)!

fredag 14 augusti 2009

Sista KAOSerna (yes!), piffiga piffar, träffen, adresser och övrigt bubbel!

Hörrni!
Jag behöver ju en till deltagare till min PIF..! Har två och behöver tre - frivillig? Någon? Man har ju ändock 365 dagar på sig..

Och vet ni vad?
Jag behöver tre till för en annan PIF jag kom med i! Så se nu till att gå med här!
Skriv "PIF-Ja, tack!" i inlägget så räknar jag med dig! För att läsa mer om det, kika i föregående inlägget.

Ha! Inte nog med att det tog mig femtielva månader att göra KAOSerna - sen tog det mig en hel j-vla dag att leta adresser.. *ler* Och lägga dem i kuvert + frankera + klistra igen.. *puh!* Heltidsarbete!
Men jag är så glad för det! Nu har jag skapat (sammanlagt 28) 25 stycken KAOSer i denna omgången och ingen är den andre lik!
Ja, se själv:


Den är nog favoriten... Älskar loppisfyndet med blomrankan, stämpeln, klockan och metallskrotet från T.H. Distressat med FadedJeans och VintagePhoto.


Blomman


Hmm, ja här finns inte så mycket att säga.. Är inte supernöjd med denna - ville testa en grön glaze jag fått i nått paket (den var INTE särskilt bra!) och jag ville ha ett lätt somrigt tema - menmen, det går la fler tåg!


Denna är nog favorit nummer två! Älskar motivet med det knallans röda håret! Här fick jag provat fragmentsen från T.H och även min svarta pearlmaker. Lite metalldekos, tickets, bling, 3D-prickar och en randig, genomskinlig blomma. Även här är det distressat med VintagePhoto och FadedJeans.


Närbild på fragmentsen


*dregel* Mina nya läckra stämplar! AAaaahh vad jag diggar dem! Tyckte det blev ganska coolt med filmremsan bakom motiven liksom placeringen av motiven. Jag är supernöjd med denna med!


Närbild


Denna är så fin i de glada färgerna! Lite chipboardsdekosar, papperssnöre och 3D-lack lite här & där.


Closeup


För att visa er mitt gedigna arbete - skåda den "lilla" högen med kuvert... *ler*


Kanske finns just din adress där?

Och vad är då KAOSer för något påhitt?

Det är sötaste Yoli som är upphovsmakaren till det och så här skriver hon:

KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)

En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:

Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn
Storlek: 10x15cm

Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.
På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.
Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

Så go ahead! Starta KAOS-awarder du med!
*ler*


Och mer då?
Jo, det börjar arta sig med vår lilla träff som ska ske hemma hos mig!
Jag gör lite reklam för den här med:

Information om vår Skåneträff!

När: Söndagen 13/9-09

Var: Skördevägen 4, Eslöv

Tid: 11.00 - så långt vi orkar hålla på!

Kostnad: Självkostnadspris (affär ligger 2min härifrån, kaffe finns, kyl, micro & ugn finns ;-))

Antal platser: 8-10

Anmälan/Kontakt: angelica_single@hotmail.com, via bloggen eller via forumstråden (SvenskScrapbooking)

Alla är välkomna, vi kommer pyssla med precis det man själv känner för. Träffen är mest till för att skapa nya kontakter, ha en trevlig dag och skaffa inspiration ifrån andra scrappare.

Det blir lite demos av bla pärlblommor/djur och kortvikningar.

För att slippa frakta massa tunga maskiner så tänkte jag att man kunde maila eller skriva i forumet vad man innehar för någon och på sätt undviker vi dubbletter. Vill man så får man naturligtvis ändå ta med sin maskin!

Förutom att pyssla och snacka så tänkte jag att vi också kunde:
*Byta saker med varann, så ta med sådant som du också kan tänka dig att bli av med.
*"Titta" på varandras stämpelmotiv....
*Ha en liten tävling där vi kanske röstar på det finaste alstret under dagen och att vinsten består av en liten hopsamlad pott av scrapsaker (begagnat eller nytt - det väljer man själv!).


Vi kommer!:
*Dolliver (Angelica)
*Anna S
*Tiggy (Susanne)
*Rafiki (Susanne)
*pawwe (Jessica)
*Erica
*Malin
*Sofie



Läs mer på Sydscrap



Nu ska jag ut och klippa syrénhäck!


Och du?
GLÖM NU INTE DELTA I PIFFEN!!! *ler*

torsdag 13 augusti 2009

Piffiga KAOSer (både gedda & fådda...), shopping & träffar!

*puh!*

Massa kort var där att redigera ju! Måååånga KAOSer, en KAOS som jag fått av Kamilla och en del foton på lite shopping.. Reklam för en scrapträffblogg för skåningar och en PIF som jag är med i och ska "ge" vidare nu.. Ja, läs eller blunda och scrolla vidare - du bestämmer själv vad du pallar med! *fniss*

Börjar med mina hemmasnickrade KAOSer, har nu bara 4 stycken kvar att göra (om jag räknat rätt...):


Rosa toner, lite håligt här & där och läckra blommor.


Closeup


Regntjejen - hon ser så mysig ut tycker jag! Gröna, våriga färger, stora brads och en mysig blombukett!


Buketten


"Sooommar, sommar & sol..."


Närbilden


Kort som man kan kika på från alla håll & kanter.. *fniss* Lite spets, charm & bling


Closeup


Blåa toner, me like! Pingstliljor (loppisfynd), "gardin", band och lite "regndroppar" som ramar in.


Pingstlilja


"Cause I'm a punkrocker, yes I am..." Kladdigt grönt & lila, tingtura-tjej med ros i handoch en hemmasnickrad blomsterranka, lite bling för den sista touchen.


Blomrankan


Filtblommor, stooor rosett, fjärilar och krackelerade tinyalphas.


Filtblomma med daggdroppar


Sen har vi den underbara KAOSen som jag fick av underbara Kamilla! Tack tjejen! Dina ord värmde ska du veta!
Men titta så fin den är då:


Älskar att kika på alla smådetaljerna - det går liksom inte att se sig mätt på den!


Vackra ord som får mitt hjärta att smälta!


Shoppingdemonen har hakat fast i mig.. Gudars vad jag shoppar alltså - måste lugna ner mig!
Men jag har sånt "Ha-begär" efter alla nya, snygga grejer och det är såååå mycket jag vill ha!
Först shoppade jag på Scraphörnan:


Godis va?!

Sen var grannväninnan L uppe och hälsade på Mita på Altheas Mix. För att slippa frakt och få kanonerbjudande (oförskämt bra erbjudanden!) så fick L agera kurir! Jag bad om BIA:n, lite tillbehör och TimHoltz-prylar. Alltså inget specifikt, och titta vad Mita lyckades få ihopa!:


Helt underbart ju! Precis det jag ville ha! Hon är helt otrolig den människan! Grungeboardsen, fragmentsen och metallblommorna har jag suktat efter hur länge somhelst! Och masken har jag sen innan - men jag gissar att det inte är något problem att få den vidare ;-)

Sen har jag då blivit med BIA! En blå (den lilla varianten) söt liten sak! Och det är ju inga problem att göra större böcker, ganska simpelt faktiskt! Har redan testat ett par småböcker, ska göra en ordentlig i dagarna!


Fick en massa bra prylar till den!


Innan idag var jag inom Lindas blogg, där hon eftersökte deltagare till hennes PIF:


(Det står:
Pif handlar om att ge men också att få!

Jag kommer skicka en handgjord gåva till de tre första som kommenterar detta inlägg.
Det får vara vilken gåva somhelst så länge den är handgjord och man har 365 dagar på sig f.r.o.m. att blogginlägget skapades.

När man kommenterar detta inlägg lovar man också att ta PIF med sig till sin egen blogg och erbjuda samma sak!

Är det någon som vill vara med på detta?)


Så om du vill vara med på min PIF, skriv
"PIF - Ja, tack!"
i ditt inlägg - de första tre som anmäler sig får delta och ska då blogga om det direkt i sina bloggar, sen har du då 365 dagar på dig att göra & skicka gåvan.


Annat kul som hänt är att vi hade en liten fikaträff i måndags - Jag, Tiggy och Rafiki. Första gången vi träffades och det var riktigt nice! Så nice att vi bestämt oss för att ha en scrapträff hemma hos mig! Vi försöker locka med fler skåningar nu, så har du lust - bara hör av dig (angelica_single@hotmail.com) eller besök forumet och vår tråd där.

Troligtvis kommer träffen även bloggas här:

En ny sida för oss skåningar! Den ska ta upp träffar, mässor och events - alltså allt sånt som jag vill ha reda på, men alltid glömmer bort! Praktiskt va?


Idag har jag också städat mitt skrivbord - dags att göra de sista KAOSerna alltså! Sen ska jag bara skriva motiveringarna på baksidan, leta upp allas adresser (lite hemligt sådär...), lägga ner dem i kuvert, sätta på svindyra frimärken och sen ska de postas och så småningom hamna i kanske just din låda? ;-)

Ha de bäst allihopa!