fredag 24 juli 2009

Three down, seventeen to go... ;-)

Yiiihaa! I'm back! Och jag har hunnit med bloggrundan (tog ju bara sisådär två dygn...Hehe..)! Nu ska jag försöka hänga med så jag inte halkar efter lika stort igen! Men nu är det å andra sidan inga andra större utflykter i sikte... Eller jo, vi ska ju till Liseberg, men det är nog den enda frånvaron härifrån.. Haha!

Hursom - jag har hunnit med tre KAOSer till! De är lite annorlunda sen de tidigare, men det är så kul att testa lite nytt!
Jag har bla fått kladda lite med cracklepaint - mmmmumma! 3Dlacken används flitigt på alla alsterna - kan man klara sig utan den??? Chalk & 3D-lack, sen är jag redo att köra!

Här kommer de, en efter en:

Tingtura-stämpel, mycket blått & mossbrunt. Två blommor från loppisfynd, rivet och chalkat mönsterpapper, en fjäril med pärlfloss som visar var den flygit... Metallhänge och droppar på blommorna..

Close-up


Här är den lite nersmutsade KAOSen, cracklepaint, nersolkat band, swirl med både crackle, sot och 3Dlack på sig. Washers från TH och droppade klisterbokstäver. Stämplar med kinesiska tecken (vet inte ens om jag har den på rätt håll?!) och "Njut av livet" - underbara stämplar!


Närbild


GreetingFarm-stämpel, MayaRoad-klocka, metallhänge från TH, blommor & band från loppisfynd.


Närbild

Häromdagen landade denna fina KAOS i min låda:


Visst är den fin? Sötaste Lena har förärat mig denna! Hon är så duktig och hon har verkligen lyckats få med det där färgglada som står för mig! Tack sötaste vännen!


Hennes ord är också så otroligt smickrande, jag blir så lycklig i själen och en och annan glad tår letar sig fram i ögonvrån.. *ler*

Angående Metallica så ska jag skriva ett nytt inlägg med lite fler bilder. Kommer nog upp nångång under morgondagen, ok?
Tills vidare får ni ha de bäst - alla ni underbara därute!


10 kommentarer:

Kamilla sa...

OOOH vilka underbara KAOS:ar du gjort, sååå fina!!!
Ja, ibland halkar man efter i bloggrundorna, då är det mindre kul :( men det är sååå kul när man är ikapp igen ;)
Kram kram!!!

Yoli Design sa...

wooooooooow vilken snygg kaos du fått...

Åhhh wow vilka snygga kaoser du gjort.. Så snyggt med swirlen å alla andra grymma dekos som kedjorna, pärlorna mm sååå läckert...

Ja, du gör alltid så härliga å "jag blir glad av alster" :D underbart som alltid tjejjen!!

Å så bra texten på din kaos passar in på dig!! :D

Kraaaaaaaaaaaaaaam

Pernilla sa...

Verkligen jättefina KAOS:ar! Du är så himla duktig! Tack för snälla kommentarer i min blogg! Bilder på nyrenoverade rum bör dyka upp nästa vecka. :o)
Kram Pernilla

Essmo sa...

Vilka superfina kaos;ar du har gjort! Vilka läckra detaljer med kedjer, glaze å massa annat.. Snyggt !
kram kram!

Helén sa...

Åh, vilka fina KAOSar du har gjort!! Du är verkligen duktig på att använda olika färger, material osv. Alltid lika roligt att se dina alster och få ny inspiration! :)

Kram Helén

Sofie sa...

Wow, vilka KAOS-awarder! Supersnygga, så otroligt många härliga detaljer som ögat inte kan få nog av att titta på. Du är väldigt duktig som gör alla individuella, vilket gör det väldigt personligt. Roligt att se vilken som dyker upp i min brevlåda ;-) Väntar med spänning :-)
Trevlig helg!
Kram Sofie
P.s Vilken tur du kom iväg och fick se Metallica D.s

Linda sa...

Vilka härliga KAOS du har gjort! De är verkligen så olika men ändå så skiner din stil genom varje alster!

Lotta sa...

Så mycket fint...

Och angående städningen... jag har också varit stoooor hamstrare... men jag har insett att det inte går att spara allt utan att man faktiskt mår bättre i längden av att kasta ut det som faktiskt aldrig används...

Får väl boka en tid att komma till dig... att slänga andras saker är ju ännu lättare :-D

Kram du goa!
//Lotta

Cyllan sa...

Fantastiska - underbara -helt otroligt kreativa = dina KAOS
Står mest med huvudet i packlådor såå jag hinner inte heller med min bloggrunda som jag brukar...kommentarer sprider jag ut lite då och dåå så alla får nån gång (ler) och idag fick du en
Ha det gott
Kraaam C

cia sa...

Tack söta rara du för alla fina kommentarer du alltid lämnar i bloggen!
Jag uppsaktatr dem massor!
Kram