onsdag 26 augusti 2009

Flyt, stämplar, shoppingtokig och UNDERBARA scrap-nätvänner!!

Lite bildkavalkad så där - här händer liksom inte så mycket för tillfället *ler* Trodde jag skulle passa på att pyssla som en toka nu, men orken vill inte riktigt. Dock har jag både shoppat och fått hem en massa gulliga ting. Konstigt det där... hur lätt det är att shoppa, men hur svårt det kan vara att komma igång med skapandet?

Först ut är en bild med det äckliga "snoret". Ser du en sådan här drink nån gång - spring för glatta livet!!!


Ni ser va???!! Ni ser så slimeaktigt det ser ut va?! *ryyyyyys*

Då är det bättre att käka det på nästa bild. Här har ni hela min ranson fram till operationen!


Hallon, Sparrissoppa, Vanilj och bakom står Choklad och Potatis- & purjolökssoppa.

Igår var jag på provtagningen inne på Lunds lasarett... Lämnade blodprover som man skulle nu inför operationen. De togde mycke bloood...


Att jag är så in i bombens svårstucken är ju inte mycket roligare... Den söta & snälla sköterskan fick gräva (hua!) ett bra tag innan det kom lite rött i röret.. Ett STORT bandage och plåster fick jag sen, så det såg ju riktigt synd ut om mig *flinar*

Idag när jag kikade i min brevlåda fick jag två riktigt glada och oväntade överraskningar!
Först ut är detta härliga godiset:


Från sötaste och underbaraste Roolz / Rose-Marie! En liten uppmuntran till min flytperiod och kommande op.
Det är stämplar (och inga av dem har jag sen innan!), söta biljetter/anteckningsrutor, klippdockor (stickers) och de så underbart vackra hydrangeorna!

I kortet skrev hon:


Men hur gullig är hon inte då?! Tack vännen - du är underbar! *kramar*

Nästa paket är från ett 10.000-besök i Annas blogg! Vi var tre (!) stycken som lyckades bli besökare nr 10.000! Och allt detta godis fick jag som tack för det:


Fransband, stora journalings & stor ticket, körsbärsblommor, rosor (just en sådan färg som jag inte har!!), genomskinliga små pluppar, brads, foamstjärnor och ett ark rubbons!
Tack fina tjejen, så gulligt att skicka till oss alla tre!

De senaste kvällarna har jag suttit och stämplat mina vanligaste motiv, klippt ur dem och samlat ihop dem för att så småningom göra en maskningsbok.


Något tips på hur jag kan göra en BIA-bok till dem, med bra förvaring och överblick?

Och nu över till shopping...

Jag väntar paket från Stämpelboden, Sykompaniet och Hannas pysselstuga! Helt galet!
Plus att jag igår var och kikade inom panduro - det har ju kommit in så mycket nytt! Köpte lite förvaringspärmar, ett rejält akvarellblock (som bör räcka året ut iaf!), lite alfabet, lim, chipboarddekos (Rock-temat), mm.
Fick också hem två paket som jag köpt via SS-forumet... Stämplar, band, knappar, stickers, embossingpulver, funflock, mm..

Nu får jag nog lugna ner mig tror jag... *ler snett*

Annars har det inte hänt så mycket idag.. Är på nionde dagen med flyt och jag har minskat 5kg! Är grymt stolt över min prestation! Det här fixar jag ju!
Jag och bästa väninnan var senare ute vid Sjöholmen med våra stora barn, de badade och fikade medan vi vuxna rökte, drack kaffe och snackade skit! *ler*
Sen var det terminstart på store sonens breakdance, han har avancerat till nästa grupp och det var riktigt imponerande att kika på dem!
Själv när jag en stor önskan att ta upp dans då jag gått ner i vikt! Då ska jag banne mig våga börja med typ street, break eller nått annat som jag bara älskar!

Pratade med söta mamsen innan, och hon har ordnat sig ledig från jobb så att hon kan skjutsa mig upp till Kristianstad på operationsdagen och vara hos mig vid uppvaket.
Ni förstår.. Jag snedtänder alltid på narkosen, och tenderar att bli lite (läs: ganska mycket!) aggressiv/otrevlig och sedermera väldigt ynklig och mammig (ligger typ och ropar: "Maaaaaaammaaaaa *snyftsnyft*")...
Så hon ville gärna ställa upp och vara med (plus att hon är lite orolig, det märker jag när vi pratar om det hela).
Skönt att slippa åka in på operation utan att ha sagt "hejdå" till någon. Töntigt kanske, men det är nog inte så kul att vara ensam just då. Men nu ordnar det sig ju!

Nä, mina vänner. Dags att färglägga lite stämplar - för det är sådant jag sysslar med då jag inte pallar skapa - jag förbereder alltså istället!

Kram på er!




27 kommentarer:

Cyllan sa...

Tjingeling!
Hihii...fler än jag som shoppar när jag inte kan/orkar pyssla men den här gånger kan jag inte shoppa i heller då vår budget går åt alla utgifter man får vid en flytt såå det blir bara torr-shopping för min del den här gången (suck)
Fyy bubblan för att bli stucken och stackars dig som de får gräva runt i (huuu!)
Åå nää din flytande kost ser inte allt för lockande ut (fniss) men viktminskingen hade suttit fint (ler) såå jag får sluta stoppa i mig allt gott och gååå på så kanske jag med blir av med ett par av mina extra kilon.
Ååå va det lät mysigt att sitta och färglägga (saknar mina packade pysselgrejor...men det hörs kanske..fniss)
Ha det gott tjejen
Kraaam C

ZozzosLiv sa...

Ojjojj vännen...Stackars den stugna handen;-) hihi...Hördu ett STORT STOOORT lycka till med flytet och sen OP.n:-) Allt kommer säkert gå bra...O du kommer att bli uursnygg sen...;-) Fast det är du ju nog redan ockå men sen blir du säkert en primadonna:-) Du ska sköta om dig jätte mycket...Kraamar om!!

L8 sa...

Hej Snäckan,
Du undrade om tips att förvara dina maskningar. Gå in på http://annaspyssel.blogg.se/och titta på den 25 juni så hittar du ett kanon bra tips på hur du kan förvara dina maskningar. Du kan ju göra sådana böcker med din BIA själv :)
Kram

Mathilde sa...

HEJA HEJA! Det där snoret såg inte så himla lockande ut, skönt du blev av med just den! Och stackars stackars handen!! Usch såg ju inte alls bra ut, inte konstigt man blir rädd för nålar!

Haha du gör som jag - shoppar massa saker. Men sen får man liksom inte ork eller ro att sätta sig ner och använda allt. Men jag tänker att det kommer och då är man ju glad att man har alla saker hemma!

Du är jätteduktig vännen! Förstår att du kämpar!

KRAM

Vera sa...

Hej vännen.

Skulle bar in här som snabbast och skvallra om var jag fick min maskningsboksidé från- men jag ser att L8 redan tipsat om det :)) Jag har själv snott idén från anna så om du vill kan du kika in i min blogg oxå, den finns någonstans där- min lilla bok *ler*

BRA kämpat med vikten, du är värd allt beröm du bara kan få. Och den stora dagen med stooort D närmar sig- det kommer att gå skitbra och din familj kommer att få sin mamma i ett nytt fodral *ler*

Sköt om dig gumman!!
KRAM

Eva J sa...

Hello!!!
Guuuuuuuuu vad du är duktig! 5 kg!!!!
Det är ju jättebra! Sen kanske det inte ser sådär jättegott ut det som är i glaset men modifast paketen är jättefina. (smile) Du har ju något jätte fint att se fram emot när operationen är klar och du känner dig nöjd med dig själv att du klarat detta. Du är kanon duktig!!!!
Ha en skön onsdag
Kramar Eva

Anonym sa...

WOW!! Redan 5 kg!! Du kommer att rasa som ett jordskred efter operationen!!!

Vad kul grejer du fått! Alltid kul att det dimper ner nåt helt oväntat.

Ha det gott!!! Kram

Anna S sa...

Grattis till de 5 kilona! Det är inte dåligt på bara 9 dagar! Det måste ju kännas jättebra :)

Skönt att höra att det är fler än jag som shoppar en massa ;) Har fått hem tre paket från scraplyckan de senaste veckorna (cc-kit, gäst-dttävlignskit och ett annat paket med grejor som jag "behövde"), sen har jag ju varit på JP Hobbys utförsäljning, och på Matton i Malmö där de hade skolstarts-pris på Promarkers. Sen häromdagen fick jag ett mail från Handarbeta att jag fick köpa deras gardenior för 1kr/st om jag handlade annat för över 200 kr, så det var jag ju tvungen att göra. Och så "måste" jag ha nya minirosor och blad, så imorgon tänkte jag lägga en beställning på wildorchidcrafts. Lite andra små grejor här och där har det också blivit... ;) Sen har jag kommit på en alldeles underbar teori också! När scrappträffen närmar sig lite mer måste man ju köpa lite till så att man får med sig nya fina saker för att sätta fart på inspirationen. Tycker du inte att det låter som en genial plan? ;)

Kul grejor du har fått också! Det är ju så kul när det kommer något som man inte har väntat sig :)

Känns som att det är dags för mig att sluta babbla kanske så att jag inte överbelastar bloggen eller något ;) Du ska i alla fall veta att jag tänker på dig och önskar dig all lycka med ditt flytande :D

Ha det gott!
Kramar Anna

Kamilla sa...

Hallåj honungshumlan :D
Uuuh jag lovar att springa när jag ser snoret :/
Du grejar det vännen! och ja, ibland finns inte inspirationen, så är det...tyr att du har lite och stämpla, och maskningsbok, det lät intressant, jag tror jag läst om det nånstans, men minns inte hur den personen gjort :(
Kram kram vännen!

Anonym sa...

Vilken shoppning du har ägnat dig åt!! :P Låter inte alls fel.

Fast det kan du förtjäna efter allt ditt slit med viktminskning m.m.

Duktig jobbat!!

rose-marie sa...

åååh.. fy f*n säger jag bara.. mår lätt illa bara av att se den gröna färgen.. *ASG*... dock känner jag mig nästan lite hungrig när jag ser de andra..(knäpp?).. speciellt hallon.. ser ut som en riktigt smaskig sommardrink full av is eller nåt.. typ slushie... ;)

varsågod.. det var så lite så.. kul att du blev glad.. =)

vad spännande med maskerna.. ska bli riktigt kul att se vad det blir för slutprodukt sen då..

å, vad jag känner igen mig.. shoppingdjävulen har bitit sig fats i mig med.. var i alingsås idag.. å shoppade som en galning... *skäms* så jag förstår precis vad du menar...

grattis.. 5kg.. det är mkt.. å tänk att dte bara är början.. helt enormt... du ska vara riktigt stolt..

å det kommer att gå så bra på operationen ska du se.. men jag förstår vad du menar.. om jag har maginfluensa eller nåt.. så brukar mamma få komma å ta hand om mig.. *snyft snyft*.. å en operation(narkos är ju ganska mkt jobbigare.. själv har jag varit nersövd 3 ggr.. å minns fortfarande hur konstigt dte kändes att vakna upp... dock är det ju slutresultatet som räknas, så man får väl försöka att hålla ögonen på dte istället...)

nu är jag nästan klar med KAOSerna förresten.. lite som ska torka å så bara.. sen är de väl klara.. så jag ska försöka att blogga om det imorrn.. om jag hinner.. =)

kram på dig...

Lisbet sa...

Ser att du har det lite kämpigt och hoppas att handen är bättre och bättre för varje dag. Du har i alla fall lyckats handla lite och ska pyssla järnet igen.
Bra, brukar ju titta in med jämna mellanrum för att se vad du pysslar med. Titta gärna in på min blogg.

Nenne sa...

Åh, gullevännen! Jag är såå imponerad av vad du har satt dig att gå igenom och att du minskar lite nu är ju bara ett tecken på att du är på rätt väg och att du får känslan av att du KAN!

Nu måste jag bara få krama dig så hårt så hårt för jag fick ett brev igår!!!! Ett underbart fint supersnyggt unikt KAOS-kort från dig! VA!? Jag liksom, av dig!? Äh, jag blev såååå himla glad!!!

K-R-A-M och puss på dig!

Anna sa...

Wow, du är ju bara bäst! 5 kilo på 9 dagar, heja dig!!!!

Hoppas att grejerna blir bra, visste inte riktigt vad jag skulle hitta på dig, du har ju handlat lite det senaste ;O)

Ha det nu bäst, tjejen och jag håller på dig!
KramKram Anna

Lillasysters Kakor & Cupcakes sa...

5 kg på så kort tid? Det är ju toppenbra! Är du säker på att du kommer behöva op sen? :o) Skönt att du slapp snoret, fy sjutton vad det såg ut....bläää! Du är toppenduktig som klarar flytet så himla bra! Fina grejer har du scrappat sen sist oxå!
Håll humöret uppe nu, håller tummarna för dig!
Kram Pernilla

Anonym sa...

Hejsan tjejen!
Måste också få heja på dig litegrann... SUPERBRA jobbat!! Lycka till med operationen, håller mina tumar för DIG!
Kram kram ztina

Hanna sa...

Halloj! ;o)
Fy vad äckligt! Det ser verkligen inte gott ut det där "snoret" som du dricker. :o( ujha! *ryser*
Och jag som hatar det där med blodprover, tycker verkligen synd om dig när jag läser om din hand! Stackare! :o( Ser inte roligt ut! ;o)
Det är klart att man kan behöva "trösthandla" lite då! ;o)
Eller bara handla för att man bara "måste" ju ha allt det där - och kanske det där andra också! ;o)
Var och hämtade en Panduro katalog idag efter skolan, och oj vad mycket snyggt! Undrar just hur länge jag kan hålla mig själv borta från alla läckra nyheter, tro!?
Ha det bra,
och stort grattis till 5-kilos minskningen! (kan man säga så!? Men du förstår säkert vad jag menar i alla fall! ;o)) Det är inte lite det, på bara 9 dagar!
Kram,
Hanna

BIG-MAMA sa...

Halloj tjejen!!
5kg redan!!! KANON grattis
har du testat de varmasopporna??
Jag klararde inte av dem...kör på smakerna kaffe, vanilj och choklad
Har berställt lite till idag...vill ju inte bli utan nu när jag sak börja jobba igen efter 4v semester!

Ha det godis!
KRAMAR

Ramona sa...

Tjena! Jättefin bloggsida. :) Jag la till din blogg och hemsida på min blogg. Hoppas att det inte gör något. Annars så får du säga till.. hehe Lägg du gärna till min bloggsida här om du vill.... kramis och LYCKA lycka lyccccccccccccka till med op-n.

Studentmamman sa...

Hej vännen! Hoppas allt går bra med allt :-)
Nu har jag blivit scrap-biten. Gjorde ett kort som jag blev grymt nöjd med (som jag givetvis glömde att fota) så nu är jag fast. Vill gärna ha ett tips på en bra fysisk butik man kan handla lite i.
Ha det bäst.

Kram

Mathilde sa...

Hej gumman!
Tack för din kommentar! Blir så glad varje gång! Ja, jag kämpar på med mitt stickande och virkande. Det är ju så roligt!
Nja, det är inte så bra med mig egentligen. Har en kämpig period nu, men vill inte skriva om det i bloggen för den är liksom mitt andrum litegrann, eller hur man ska förklara. Det är tufft att vakna och känna det där slaget i magen när man kommer på att man inte har den man är så himla kär i kvar hos sig. Det är en kamp varje minut. BLÄ vad jag är trött på den!! Vill bara att den här jobbiga känslan ska börja släppa. För det måste den ju göra någon gång?
Du är en kämpe med ditt flyt! Hejar allt jag kan på dig!! Dagarna går och du kommer närmare och närmare att slippa det där!
Kram på dig vännen!

rose-marie sa...

mmm.. man känner sig lätt galen ibland.. shoppinggalen.. *fniss* men jag kunde liksom inte låta bli.. vinyl är ju bara såå coolt.. å att kunna stansa ut sina egna vinyl-thickers är ju ganska kul.. =)

tack.. jag blev faktiskt riktigt nöjd med dem.. å roligt att göra dem, var det med..

jadå.. allt är ok.. håller på å pluggar fysik b, på distans.. å det är ganska mkt krångligare än jag först trodde... så vi får väl se hur det går.. men men.. det är bara att kämpa på.. ;)

vad gullig du är.. det var så lite så.. är ju kul om man kan muntra upp ibland.. =)

kram på dig..

Christel sa...

HEJ
Bara jag igen! =)
tack för peppningen...du gör mig så glad!! Visst är detta det tuffaste jag har gjort...Att föda 6barn är inget jämfört med detta...=)
jag har fixa halva flytet nu så nu är det nerförs backe hela vägen till OP!!!
Du är ju oxå snart halvvägs!! YOU GO GIRL!!! Keep up the good work!
Ha det jättebäst!!
KRAM

Erica sa...

Ja det där såg inget vidare ut. Men jag tror du fixar det här. Du har lyckats med 5-kilo redan. Inte dåligt. Vill önska dig lycka till med operationen.

Shoppa är alltid lätt, än vad det är men pyssel sakern bara växer här hemma, så jag tror det kommer hit mer än vad jag använder :)

Ha en härlig helg.

Kramar Erica

Cornelia sa...

Tittar in igen för att säga att nu, äntligen, har jag bloggat om KAOS-awarden jag fick av dej. Tack snälla gulliga du!!! Jag blev såååå glad!

Och ja, det här fixar du!!! Tusen kramar från mej till dej!

Mrs X sa...

Det är lika för mig emellanåt, jag shoppar och shoppar, men kommer mig inte för att skapa. Inte konstigt att man börjar få ett sånt lager... men ändå är det alltid någonting som fattas! Just nu har jag ett otroligt sug efter fina textstämplar, när jag kommit igång och gör en massa kort. Ska till Ullared i helgen och hoppas hitta lite kul på Panduros Outlet som finns där! :)

Kram Helén

Carolines Vita vingar sa...

Ja...det där "snoret" ska jag fly om jag kommer i närheten. Det ser inte så gott ut... Tur att det finns några smaker som du kan dricka utan att det ska behövas jämförsa med snor. "Fniss"

Jag vill också beställa massa roliga scrapsaker. Måste nog ta mig en liten titt på alla nyheter som har kommit. Hoppas du kommer visa vad du har köpt, det är alltid spännande. ;)

Att göra en maskningsbok var ju smart. Då harm an de ju klara när skaparlusten sätter igång.

Kram Caroline