måndag 17 augusti 2009

Första flytet! Och vilket flyt sen då!

Snart är första dagen med flyt avklarad! Och det har gått över förväntan faktiskt!

Ska bara berätta om det jag dricker just nu...

För typ en månad sedan tänkte jag börja bunkra upp med pulverdieten. Så jag vart inom ICA och skulle köpa. Döm av min förvåning när de bara hade choklad (och den klarar jag bara inte, jordgubb & kaffe är däremot helt okej!) och nån smothie med päron!
Jaja, tänkte jag, päron får väl duga... Och eftersom jordgubb är så gott så är säkert päron det med.



Jo, men tjena... Gott??? Eller inte!

Tänk dig när du är riktigt, riktigt förkyld... Och du ska hosta på morgonkvisten..
Mhm, ni vet vad jag menar va? Den där "geggan" du då hostar upp påminner, i mångt och mycket, till både smak & utseende, den sörjan jag dricker just nu.


Imorse hällde jag upp i ett snyggt glas, satte i ett sugrör och tänkta att "nu ska jag njuta av min lilla morgondrink"...

HA.....Ha.....hA......HA!.....dagens stora skämt eller?

För fy bubblan vad vidrigt det var! Ööööörk!

Så jag tänkte att "aja, då får jag väl klunka det då"...

Och här hade vi nästa skämt för dagen....

För det går inte att klunka snor. Det är helt omöjligt. Man måste liksom bita av den istället... Yummie... eller inte! *ryyyyyys*

Och nu har vi till råga på allt inte ett endaste ruttet öre att handla ny dryck för...

MEN! Men! Men. Men.
Som tur är så har jag en gullig mamma som också kör med pulverdieter lite då & då, och när jag beklagade mig över mitt snor, så lovade hon att komma ut imorgon och fylla på förrådet med bla vanilj, jordgubb och nån purjolökssoppa! Men är hon gullig eller vaddå?

Jag har också satt på mig stegräknaren, dagen till ära. Och jag, som normalt sett knappt rör mig alls (så döm mig nu inte!), är redan upp i 7000 steg. Och då ska jag ändå gå ett par långpromenader till ikväll. Så ja - jag är faktiskt stolt över denna dagen.

Har druckit ett par stora koppar kaffe med lite mjölk och tuggat lite tuggummi. Mest för att jag ska få tugga på något ;-)

Nu ska jag gå ut i köket och lägga upp några bamseportioner med björnbärs- & rabarberpaj, samt lite chokladkaka!









....






....






....










Men ni trodde väl inte att jag skulle lägga upp det till mig själv väl???

Nej, nej, nej. Det är barnen som ska få kränga alla rester nu (så där inte finns något att locka mig med...) *ler*
Gjorde både paj & chokladkaka igår som jag njöt av på kvällskvisten, ni vet - "sista chansen"..

Nåväl, dags att göra lite nytta... Dvs, jag ska nog scrappa lite ;-) Fick ett beställt paket från min namne - Scrapgalen - idag, lite bokstäver, notpapper, tre olika cracklepaints, band, öljetter & bling. Me like!



21 kommentarer:

Hanna sa...

Inte äta!!!???
Oj, usch, det lät jobbigt!!!
Det skulle jag aldrig klara av! ;o)
Hade ett nyårslöfte att inte äta godis iår, och det har jag redan brutit tre gånger, (undrar just hur det ska gå till jul....kolla på när alla andra äter... det kan jag nog inte!) men att inte äta alls???!!!
Och det där "snoret" som du dricker låter inget vidare! :o(
Hoppas de andra smakerna är bättre! ;o)

Och sedan måste jag säga hur impad jag är av LO'n i inlägget nedan! WOWowWoow, tjejen! ;o)
Den var läcker! :o)

Ha det bra,
kram från Hanna

Lillnettan sa...

Åh, lycka till hjärtat! Ser fram emot ditt brev... :-)

Mathilde sa...

Du det där lät inte så himla roligt! hoppas de nya smakar bättre! Måste säga att jag tycker att du är jätteduktig! Är så imponerad av de som klarar av sånna där drinkar. Jag vet själv att jag skulle ha jättesvårt. Men det är väl bara att bestämma sig! Du kommer klara det kanon!

Nu ser jag fram emot att se vad du hittar på med dina nya pysselsaker! Ska försöka få iordning min scraphörna igen så att jag kan börja pyssla snart också. Saknar det! Och behöver det nu när jag mår dåligt känner jag. Behöver någonting att lägga fokus på ett tag. Som tar all uppmärksamhet, och det gör ju pyssel.

Kram på dig och hejja med dryckerna!

Anna S sa...

Usch, vad förfärligt det låter! Jag avundas dig inte, men jag är mäkta imponerad över att du faksitkt bestämt dig för att göra det! Du vet ju att du kommer att nå ett bra resultat, så tänk på det när det känns tungt! Hoppas att de nya pulverna är bättre, så att det blir lite mindre smärtsamt ;)

Ser fram emot att få se vad du hittar på med de nya sakerna. Själv har jag haft ett riktigt scrapflyt idag! Har fått massor gjort känns det som, men det är lite mörkt att fota nu. Ett litet kort har jag i alla fall lagt ut idag, och jag har skickat in mitt bidrag till Scraplyckans gäst-DTtävling ;D

Nu ska jag dra mig ut i scraphörnan någon timme till innan det är läggdags!

Ha det fint!
Kram Anna

Nenne sa...

Heja heja!!

Scrappa lite så glömmer du det tråkiga!

Kramis
/Nenne

Kamilla sa...

Sååå duktig du är ...och snor...näe!
Tur att du har en gullig mamsen!
Kram kram

Maiden sa...

Ja dessa shaker är... Hmmm... Fruktansvärda!? Men en del godingar finns faktiskt! Modifast´s potatis å purjolökssoppa och sparrissoppa är helt ok. Sen har nutrilett och naturdiet en del goda färdiga shaker som jag kallade för "lyx-shaker" å det ju blir lite dyrare än att köra med pulver... Men såå mycket godare! Dessvärre klarade min mage bara av tre veckor, sen hade jag kraftiga problem med magknip, gaser å annat trevligt... Massa lycka till å peppkramar!!!

rose-marie sa...

ursch... låter riktigt riktigt nasty... hoppas att de andra är bättre.. när var det som operationen skull bli? måste man "äta" sånt länge innan med?

nya saker är ju alltid kul.. själv ska jag iväg och shoppa nu.. hi hi.. =)

kram

ScrapMi@ sa...

Tur att mammsen räddar Dej.......lycka till med allt =)

Stor Kram//Mia

Pysslingen sa...

Du, det där låter inget vidare, hoppas mammas tillskott sn´makar bättre. Känner att jag skulle behöva göra något själv åt min vikt, men kommer liksom inte igång.

Hoppas pysslandet kan få dig att glömma snor-drickandet för en stund i alla fall. Ser fram emot dina alster med alla dina nya dina saker.

Kram på dig!

Anonym sa...

Tack snälla, snälla, snälla!!!!!! Det ramlade ju ner en helt underbar KAOS hos mig idag!!! När du visade upp dina kuvert i bloggen, ropade jag på gubben!! "Du, står det inte Linda på det där kuvertet???" Jodå, intygade gubben, det gjorde det ju, men så tänkte jag att det finns ju mååååånga Linda där ute..... Och så idag så ligger det där kuvertet i min brevlåda!!!! Tjoho!!!! Här går man och väntar på en KAOS från Sari, och så dimper din ner från det blå!! Du är sååå gullig, tack snälla!!

Och du! Jag håller då rakt inte räkningen på hur många saker jag skickar hit eller dit, tycker jag inte du ska göra heller!! ;-) Blir så jobbigt då!

Lycka till med pulversnoret!! ;-) Usch! Avundas dig inte.

Kraaam!!

Hanna sa...

Hej igen!

Har ju redan kommenterat här, men jag måste bara få säga TACK FÖR DEN OTROLIGA KAOS-AWARDEN!
Landade i min brevlåda idag, vad GLAD jag blev! Tusen, tusen tack!
Har ju sett dina alster här på bloggen, och trodde inte att jag kunde bli mer imponerad än var jag redan var - men så fick jag se det i verkligheten, och det visade att jodå, det kunde jag! Du är SÅÅÅ DUKTIG, tjejen!
Och allt fint du skrivit, jag är alldeles rörd! Tack! :o)

Ha det bra!
Stora kramar från Hanna

Annacarin sa...

Ha ha.. jag avundas dig inte.. nu har ju inte jag testat ''snor'' men banan var inte så värst mycket bättre!!
Vilken duktig scrappare du är, så mycket fint, ska bli roligt att följa din blogg!
Kram Annacarin

BellaMio sa...

Åh, vännen!!! Jag liiiiiider med dig!!! Jag kan absolut inte ta flytande. Har aldrig kunnat, spyr upp det, ibland direkt och ibland en halvtimme efter, knasigt ja vet!

Men sicken tur att du har en så snäll mamma, för snor det är ju ingen hit precis...

Ska tänka på dig och hoppas att det går bra!

Idag har jag bokat en kanonfin lokal till OscarsScrappen, är så glad... 100 kvadratmeter du! Så vi kommer att kunna bre ut oss ordentligt, hihi...

Kram kram!

Carolines Vita vingar sa...

Urk!
Det lät inte så mumsigt det där...
Dricka "snor", det skulle jag också vilja slippa. I bland undrar man faktiskt vem som kommer på smakerna och faktiskt tycker att det är gott.

Uppenbarligen har inte alla samma smak, det fick vi ju erfara med den underbara grytan "sura strumpa".

Hoppas att du hitter lite godare smaker :)
Kram Caroline

Mrs X sa...

Vad duktig du är!! Gudarna ska veta att det INTE är lätt att bara äta flytande, att inte få tugga... försök att ta en dag i taget och känn dig stolt för varje dag du klarar av! När suget blir för stort har du ju en underbar hobby att sysselsätta händerna och hjärnan med - tänk vad många alster du kommer hinna skapa! :)

En stor kram till dig!! Och TACK för den underbara KAOS-awarden som jag fick idag - den är sååå fin!! Det tyckte lilltjejen (4 år) också, det var nog bland det finaste hon hade sett! :)

Kram Helén

Loreleii sa...

Tjena pärlan!
Vet du hur lycklig jag blev idag när jag kom hem efter en hemsk dag på jobbet och möter ett underbart kuvert på byrån i hallen! Slet upp kuvertet (med kniv för att inte förstöra det så klart *ler*). Och vad hittar jag i!! Jo, en underbar KAOS-award som jag nu har tittat på hur många gånger som helst, vridit och vänt på och fotograferat och bloggat om :-)

Tack så mycket!

Du vet att jag tänker på dig och att jag håller på dig så här lite på håll! Du har mer karraktär än jag någonsin skulle klara av att ha!!

M@gs sa...

låter riktigt äckligt...
Kram

Mathilde sa...

TAAACK!! Idag kom brevet! Åååh vad fin den är! Jag blir alldeles rörd! Och tack för den fina texten. Blev en trafikfara pga av den.. blev ju alldeles tårögd. Och läste den första gången medan jag körde bil idag på förmiddagen!

Du är en ängel!

Lycka till med äckel-drickat nu, jag skickar alla styrkekramar jag kan!

KRAM

Mita sa...

Go girl! Tänker på dig, mycket nu... kram-kram Mita

L8 sa...

TAAACK!! Vilken underbar KAOS som damp ner i min brevlåda idag. Jag blev helt rörd av alla fina ord du skrivit till mig :) Och färgerna hade du prickat in också! Grönt som är min absoluta favoritfärg och lila ligger på delad andra plats med turkost...hihi Jag har även sparat kuvertet eftersom det var ett konstverk i sig.
Har inga tingturastämplar själv men denna blev jag kär i direkt!
Massor av kramisar
L8