måndag 24 augusti 2009

Mitt nya liv - Hösten 2009

Gjorde en layout till Magdas utmaning, tyckte ämnet var perfekt att scrappa om!
Utmaningen löd: Scrappa en layout där du på något sätt förmedlar vad hösten 2009 kommer att innebära för dig och/eller din familj. En förändring av något slag, en nystart eller att fortsätta där du var före sommarens ledighet.

Och min kommande operation är väl en förändring värd att scrappa om. För det är ju verkligen en nystart, början på resten av mitt liv, en megaförändring. Hela familjen kommer hänga med på det - det är ju deras mamma/fru som, förhoppningsvis, kommer få mer ork tillbaka.

Jag låter bilderna tala:


Min förändring, lite symboliskt så där med fotona.. Från lite nere, till ett uppvaknande och en riktigt glad min på slutet. Lite grungeboard - pilar för det är en annan riktning jag ska ta, och mina vingar ska bära mig fram. Klockdelar har jag spritt ut lite här och var, de symboliserar att det plötsligt går så fort fram nu.
Titel:
Mitt
Nya liv
som opererad
Hösten 2009



Klockan är satt på klockan 13.00 - det är då jag opereras den 14/9. Sen ett litet smycke som jag stansat in ordet "DRÖM" på (köpte metallstansar för ett tag sen, via SS-forumet - sååå nöjd för mitt första försök!).


Blommorna är loppisfynd, en riktig prakthärva med lila rosor, murgröneblad, vita små brudslöja(?) och mörkgröna rosblad.


Och tagsen med lite info inför kommande operation.

Jag är nöjd, och vet ni vad jag är ännu mer nöjd med då?
Jo, jag vann faktiskt röstningen inne på SS-forumet, med min katt-lo!! *glad* Vet inte om det är någon vinst att hämta ut eller så, men jag är så glad för att jag vann iaf!

Idag är jag på min sjunde dag av flytet, det går bra, förutom tröttheten och irritationen. Men det är ju bara tre veckor till att stå ut. Jag har vägt mig lite då och då, och enligt vågen har jag gått ner fyra kilo på en vecka. Sen litar jag inte till 100% på den eller min kropp. Kan lätt pendla 1-2 kilo upp och ner. Det är slutresultatet som räknas.

Igår påbörjade jag att stämpla upp alla mina motiv på skrivpapper, tänkte klippa ut och använda dem som maskningsmallar. Ska göra en BIA med dem.
Sen tänkte jag så småningom stämpla motiven igen, måla dem och ha dem i nån snyggare förvaring, med en bra översikt.
Sorterade också mina band igår, jisses vad man samlar på sig! Och ändå har jag inte hjärta att göra mig av med något av dem... *ler*

Nåja, dags att njuta av en ny shake! Tänkte ta en vanilj - det låter väl gott va? Lite isbitar, mixa samman och *vips* så har du en supergod milkshake!



22 kommentarer:

Mrs X sa...

Vilken härlig LO! Gillar tanken bakom alltihopa, så himla välgjord, med foton i "rätt" ordning, klockan, vingarna osv. En mycket bra tolkning av utmaningen!

Kram Helén

Anna S sa...

WOW! Vilken härlig LO! Tycker definitivt att det är en vinnar-tolkning (trots att jag inte har sett se andra bildragen). Verkligen riktigt fint gjord och ett så himla bra ämne!

GRATTIS också till vinsten på SS! Det var du väl värd, och även den LOn var ju suuper! :D

Ha det fint!
Kramar Anna

Karolina/karehed sa...

Tack för den jättefina KAOS-awarden som kom i fredags. Jag som älskar färgkombinationen blå och orange! :)

Vilken härlig LO du gjort om ditt nya liv. Gillar alla genomtänkta detaljer, så snyggt! :)

Kram Karolina

Mathilde sa...

Åhh den här var ju hur häftig som helst! Och du har ju verkligen en förändring att scrappa om hösten 2009!! En helt ny start på livet! Och du är ju så fin på sista bilden, blir helt glad :)

Haha dom där flytdrickorna börjar ju låta riktigt lockande! Du är en riktig tuffing som kämpar på med dom där. Skickar styrkekramar!

Kram på dig

Pysslingen sa...

Men vilken härlig LO du gjort!!! Och med tanke på din höst så passade ämnet helt perfekt ju. Inte som jag då, som sitter och drömmer mig tillbaka till de gamla goda tiderna... *fniss*

Härligt att höra att du är så taggad och positiv.

Kramar!

Stämpelhamstern sa...

Din höst kommer att bli precis hur bra som helst!!!! Du är fokuserad och bestämd och då vore det väll sjutton om du inte skulle lyckas.

Smart ide med LO (för extra fokus).Se bara till att ta några "otäcka" före bilder till din "före/efter" Lo. =D

Hm, vanilj med is i mixer låter faktiskt riktigt gott!

kram på dig!

Anna sa...

Tjoho, detta fixar ju du galant! Upp och ner dagar har väl alla ;)

Jag gillar din LO och jag skriver som föregående talare "Din höst kommer bli hur bra som helst!!!"

Ha det bäst!
KramKram Anna

M@gs sa...

Vilken jättefin LO, härligt med nystart i livet lixom. Hoppas det går bra, och att du inte är för nervös innan, jag själv skulle dött långt innan jag hann komma till operationsbordet... av nervositet. Men jag åker inte karuseller heller ;)
Kram

ScrapMi@ sa...

Men underbar LO....den verkligen säger något o detaljerna kring fotona är bara så rätt klockan o vingarna ja allt var kanonbra!!!
Du är taggad o fokuserad det kommer att gå jättebra.

Hoppas att drinken smakade bra =)

Kram kram //Mia

Nenne sa...

Jag gillar verkligen din LO! Jag har också sickat in ett bidrag men du KOMMER ATT VINNA! *håller tummarna*

Det blir väl lite som för alkohlistern, eller folk som slutar röka med för den delen, TA EN DAGA I TAGET! Dagarna går ju så fort trots allt och vips är det dax för operation! Önskar dig all framgång vännen!

Kramar

Yoli Design sa...

hej hej vännen!!

wow vilken underbar LO... Älskar fotona, så härliga alltså! Ja, det kommer bli en go nystart på ditt nya liv detta!

:D

Kraaaaam på dig goooding!

BIG-MAMA sa...

hoppas att utmaningen går bra JAG GILLAR DEN DU GJORT!!
sen innehåller allt ju.
Ha ha du har tydligen en likadan våg som jag har litar inte helt på den men -3kg har jag lyckats med denna veckan
Du undrade om buljongen...den tar jag utöver mina modifast...

Kämpa på snäckan!!
KRAM

Karin sa...

Vilken härlig layout med himla massa coola å genomtänkta detaljer, snyggt! =)
Jag tror det kommer gå kanon för dig! =)
kram kram !

rose-marie sa...

vilken härlig LO... å det där metallsmycket (dröm) var ju superfint.. hur funkar de stansarna? vet du vart man kan hitta såna?

grattis.. hoppas att du får någon vinst då.. ;)

mmm.. känner igen mig med det där om banden.. har huur många som helst.. å ändå så kan man liksom inte skiljas ifrån dem.. *suck*

hoppas att allt är bra annars..

kram

Hanna sa...

WOW för en skitsnygg LO! :o)
Du är så duktig!
Hoppas det går bra för dig i utmaningen - det gör det alla gånger! :o)
Och stort grattis till din vinst med Katt LO'n - det är du verkligen värd! :o)

Ja, känner igen mig när det gäller att man samlar på sig... men ändå så tar det emot att sälja eller göra sig av med det på något sätt - tänk om man får användning för det någon gång???
Gjorde mig av med en stämpel i våras, och så nu igår skulle jag göra ett kort - åh vad jag önskar jag hade haft den där stämpeln nu!!! ;o)

Ha det bra,
kramar från Hanna

Lilltolen sa...

Verkligen superfin LO - genomtänkt och tagsen och vingarna är ju perfekta. Stort lycka till med din nya höst - jag håller alla tummar jag har. Kram

L8 sa...

Det närmar sig :) Vilken otroligt beskrivande layout. Du måste vara supernöjd!!
Ta en kik hos mig så ska du få se något fint som jag beundrar varje dag :)
Tack än en gång snäckan!
Kram

Glimmis sa...

Tack så väldigt mycket för de otroligt smickrande orden. *tår i ögonvrån*

Tack igen. :D Kram

Frusvea sa...

Ja jag hade kräkt om jag skulle druckit det *uärk* Men tur du hittade något annat. Skönt att mamma följer med !! Jag hade älskligen med mig när jag skulle göra min biopsi. Annars hade jag säkert rymt redan i entrén ;) stämpla upp massa motiv och ta med det och färger till sjukan. Kan vara bra att ha lite småpyssel dagarna efter op *tips*
tänker på dig stumpan!
Jag kommer in i vissa svackor vad gäller min medicin, just nu vill jag spola ner hela skiten i toa :(
*KRAM*

Anonym sa...

Vilken härlig layout! Roligt att du gillade ämnet! ;-) Jag önskar dig ALL lycka i ditt nya liv. Håller verkligen tummarna!
Tack för ditt fina bidrag till utmaningen!
/Annika - Magdas

Carolines Vita vingar sa...

Verkligen en supersnygg LO!
Hoppas att din höst blir toppen!
Kramar Caroline

mariia sa...

Hej!

vet du ifrån vilken butik du beställde stansarna? och var det ett set med alfabetet i eller? har letat efter stansar till metall huuuur länge som helst men hittar inget!