torsdag 13 augusti 2009

Piffiga KAOSer (både gedda & fådda...), shopping & träffar!

*puh!*

Massa kort var där att redigera ju! Måååånga KAOSer, en KAOS som jag fått av Kamilla och en del foton på lite shopping.. Reklam för en scrapträffblogg för skåningar och en PIF som jag är med i och ska "ge" vidare nu.. Ja, läs eller blunda och scrolla vidare - du bestämmer själv vad du pallar med! *fniss*

Börjar med mina hemmasnickrade KAOSer, har nu bara 4 stycken kvar att göra (om jag räknat rätt...):


Rosa toner, lite håligt här & där och läckra blommor.


Closeup


Regntjejen - hon ser så mysig ut tycker jag! Gröna, våriga färger, stora brads och en mysig blombukett!


Buketten


"Sooommar, sommar & sol..."


Närbilden


Kort som man kan kika på från alla håll & kanter.. *fniss* Lite spets, charm & bling


Closeup


Blåa toner, me like! Pingstliljor (loppisfynd), "gardin", band och lite "regndroppar" som ramar in.


Pingstlilja


"Cause I'm a punkrocker, yes I am..." Kladdigt grönt & lila, tingtura-tjej med ros i handoch en hemmasnickrad blomsterranka, lite bling för den sista touchen.


Blomrankan


Filtblommor, stooor rosett, fjärilar och krackelerade tinyalphas.


Filtblomma med daggdroppar


Sen har vi den underbara KAOSen som jag fick av underbara Kamilla! Tack tjejen! Dina ord värmde ska du veta!
Men titta så fin den är då:


Älskar att kika på alla smådetaljerna - det går liksom inte att se sig mätt på den!


Vackra ord som får mitt hjärta att smälta!


Shoppingdemonen har hakat fast i mig.. Gudars vad jag shoppar alltså - måste lugna ner mig!
Men jag har sånt "Ha-begär" efter alla nya, snygga grejer och det är såååå mycket jag vill ha!
Först shoppade jag på Scraphörnan:


Godis va?!

Sen var grannväninnan L uppe och hälsade på Mita på Altheas Mix. För att slippa frakt och få kanonerbjudande (oförskämt bra erbjudanden!) så fick L agera kurir! Jag bad om BIA:n, lite tillbehör och TimHoltz-prylar. Alltså inget specifikt, och titta vad Mita lyckades få ihopa!:


Helt underbart ju! Precis det jag ville ha! Hon är helt otrolig den människan! Grungeboardsen, fragmentsen och metallblommorna har jag suktat efter hur länge somhelst! Och masken har jag sen innan - men jag gissar att det inte är något problem att få den vidare ;-)

Sen har jag då blivit med BIA! En blå (den lilla varianten) söt liten sak! Och det är ju inga problem att göra större böcker, ganska simpelt faktiskt! Har redan testat ett par småböcker, ska göra en ordentlig i dagarna!


Fick en massa bra prylar till den!


Innan idag var jag inom Lindas blogg, där hon eftersökte deltagare till hennes PIF:


(Det står:
Pif handlar om att ge men också att få!

Jag kommer skicka en handgjord gåva till de tre första som kommenterar detta inlägg.
Det får vara vilken gåva somhelst så länge den är handgjord och man har 365 dagar på sig f.r.o.m. att blogginlägget skapades.

När man kommenterar detta inlägg lovar man också att ta PIF med sig till sin egen blogg och erbjuda samma sak!

Är det någon som vill vara med på detta?)


Så om du vill vara med på min PIF, skriv
"PIF - Ja, tack!"
i ditt inlägg - de första tre som anmäler sig får delta och ska då blogga om det direkt i sina bloggar, sen har du då 365 dagar på dig att göra & skicka gåvan.


Annat kul som hänt är att vi hade en liten fikaträff i måndags - Jag, Tiggy och Rafiki. Första gången vi träffades och det var riktigt nice! Så nice att vi bestämt oss för att ha en scrapträff hemma hos mig! Vi försöker locka med fler skåningar nu, så har du lust - bara hör av dig (angelica_single@hotmail.com) eller besök forumet och vår tråd där.

Troligtvis kommer träffen även bloggas här:

En ny sida för oss skåningar! Den ska ta upp träffar, mässor och events - alltså allt sånt som jag vill ha reda på, men alltid glömmer bort! Praktiskt va?


Idag har jag också städat mitt skrivbord - dags att göra de sista KAOSerna alltså! Sen ska jag bara skriva motiveringarna på baksidan, leta upp allas adresser (lite hemligt sådär...), lägga ner dem i kuvert, sätta på svindyra frimärken och sen ska de postas och så småningom hamna i kanske just din låda? ;-)

Ha de bäst allihopa!

16 kommentarer:

Pysslingen sa...

Men, vad är det jag hör... har du gått och blivit med BIA. Det är ju precis vad jag själv önskar mig och ska bli mitt nästa stora inköp. Nu väntar jag med stor nyfikenhet på vad du ska göra för kuliga saker med den. Blir ju nästan lite avundsjuk ju... men bara nästan... eller vad sjutton... jag blir avundsjuk ju... jag vill också ha en BIA!!!!!! *asg*

Och så dina läckra KAOS-kort. Jag bara älskar den söta punktjejen med det lila och gröna målat bakom.... så läckert... kanske jag ska våga prova det någon gång... att måla med färg...

Och du, säg inget till någon, men jag skulle också behöva städa mitt skrivbord... men jag orkar inte just nu... hehe...

Kram på dig!

Tiggy sa...

Åh vad läckra alster! Som du har utvecklats på pysselfronten, himla roligt att följa din blogg. :)

Massa kramar!

rose-marie sa...

åh.. vilka härliga kaoser.. å inköpen är ju helt galna... vill ha, vill ha, vill ha.. =)

hemma hos oss går pysslandet med snigelfart för tillfället.. *suck*.. men förhoppningsvis blir det väl bättre under hösten.. hoppas jag...

kram på dig..

Lotta sa...

Vilka otroligt fina KAOSar....speciellt den översta. Den gillar jag! Du lyckas få så många detaljer/dekos på dina alster....toksnyggt vännen!

Hahaah...vilken kul semesterhistoria....lite strul allt, men ni tycks ha haft det mysigt ändå. Och var ni i Länghem och kom inte och hälsade på mig???? Fy på dig....bor väl ca 3 mil därifrån.....

Nu måste jag visst tillbaka till jobbet...bläää..

Ha det bra lilla du:)

(och tack för alla goa ord i min blogg....värmer!)

Anonym sa...

Grattis till ännu en KAOS!! Herregud, hur många har du nu egentligen??!! Flest i hela bloggvärlden, eller?! ;-) Du förtjänar dom, vännen!

Jösses, vilka inköp!! Jag vill ha alltihop!!!!!! Tror du lyckats med att få med det mesta som står på min önskelista, så det är bara att posta alltsammans till mig!! Näääe, då, skojar ju bara..... fast avis är jag ju!

Ha det gott, vännen, och lycka till med PIF:en, hoppas du får dina tre tjejer!!

Kraaam!

pysselninjangittan sa...

ihhh...va mkt gott du handlat. VILL HA
kul kul med BIAn. fin fina KAOSer. Hoppas nu du får glädje med BIA, jag kan inte leva utan min.
kramiz

Anna S sa...

Heej!

Tack så mycket för den söta kommentaren i min blogg senast. Jag blev ju alldeles rörd! Nu har vi fått en tid för begravningen, vilket känns jättebra. Som min syster så klokt sa: "Det är ju svårt att gå vidare när man vet att man har en så jobbig bit kvar."

Vilka underbara KAOSer du har gjort! Fantastiskt att alla är så vägjorda trots att de är så många! (Har jag nog sagt tidigare också)

Och så har du gått och blivit med BIA! Det var ju inte dåligt! Är själv jääättesugen på att skaffa en själv, men jag försöker ligga liite lågt efter de senaste månadernas inköp. ;)

Ha det gott!
Många kramar
Anna

Susan sa...

PIF- ja tack!
På 365 dagar måste väl till och med en sån som jag få till något.. ha.
Kram!

Anna S sa...

Hmm, jag glömde ju... PIF - Ja tack! ;)

Kram Anna

Lena50 sa...

Snälla Angelica...gå med Fb och förgyll dagarna för oss där oxå...finns jättemånga härliga människor där...men det skulle vara kul med dig oxå!!!!

rose-marie sa...

mmm.. de funkar kanon... är ju ganska ofta man hittar saker i scrapbutiker, svindyrt.. som finns billigt på typ clas ohlson eller nåt istället.. =)
jadå.. inga problem... bara jag kommer ihåg det.. jag måste snart dit, är ju dags att köpa vinterkläder å sånt med...

mmm.. de är såå fina.. kostade ju bara 39 kr/påse.. å är över 100 st... dock tror jag att jag i framtiden kommer att köpa främst buketter, för där fick man flera olika storlekar.. å det är ju alltid kul..

mmm.. känner igen mig.. allt för väl.. *ler* är ju ofta man egentligen har köpstopp.. men så hittar man det där fyndet som man "bara måste ha".. "å det är ju så billigt"... eller "men det är ju på REA"... *fniss* knäpp man är egentligen..

ja.. visst var det.. å som jag har letat efter just turkos bollfrans.. utan resultat.. så det var ju urgulligt.. =hi hi.. blir så glad..

jodå.. lite småstressad inför skolstarten.. (börjar på måndag).. men annars är det kanon..

sj då.. allt väl? när var det som operationen skulle bli??

kram

Unknown sa...

oj, så färgglatt o underbart det var i inlägget!! underbara alster allihopa!!

Mrs X sa...

Oj, så mycket läckert att se i det här inlägget då!! Haha, du hinner knappt blogga om nåt annat än KAOS-awarder ;) Grattis till den senaste, vilken i raden kan det vara?! Du måste ha rekordet helt klart! *kram*

Jessica sa...

Vad kul att se vad du pysslar med! Kommer på din pysselträff så jag försöker lära "känna" dig såhär. Jag har också tvillingar fast bara ett par+ en enling.
Ska bli kul att ses!

Kram Jessica

Mathilde sa...

Åh underbara KAOSer! Och du är helt klart värd din!! Gud vad du är duktig! Och vad mycket fint du har köpt, man blir ju inte lite avundsjuk, känner hur det börjar klia lite i shopping-fingrarna. Själv ska jag packa upp hela min pysselhörna igen nu eftersom småkusinerna nu åkt hem.

Orättvist!! Jag vill också bo i skåne! Vad smart med en blogg som håller koll på allt och tipsar.

Kram på dig vännen!

V sa...

Heej! Gud så söta kort du gör!! :) Man blir inspirerad till max ju! Och mallen till asken du bad om har Pysslingen hemma hos sig på sin dator.. Så om du går in till henne så skickar hon nog gärna den till dig.. :)Den var himla enkel att göra.. :) Ta hand om dig! Kram kram