fredag 21 augusti 2009

Vet ni vad?



Tjabbatjenahallå!

Jag kan alltså knappt fatta det - eller jo, det kan jag ju såklart, men ändå inte, om ni förstår vad jag menar...? Alltså, jag visste ju att jag skulle bli opererad i v.38, men inte exakt datum, lite flummigt så där.

Men igår fick jag det efterlängtade brevet! Den 14/9 hamnar jag på operationsbordet!!! Det är ju mindre än en månad dit! Är så in i bombens glad!

Dagen innan operation är det scrapträffen! Så mina tankar kommer vara på annat håll och jag behöver inte sitta dagen innan med världens nervositet och bita på naglarna hela dagen! Plus att jag hinner bli rejält återställd inför Oscarsscrappen den 19:e! Yiiihaaa!

Och vet ni vad jag mer blev glad över?
Att min goa mamma kom med goa pulverdrycker igår! Ojojoj, det kändes som om jag gått igenom sju svåra år med min snor-dricka (och då var jag bara på andra dagen.. *asg*)! Så igårkväll fick jag tillagat varm purjolöks- och potatissoppa (Modifast) och ni kan tro att jag njöt! Såååå gott!
Att jag dessutom kikade in på Modifasts hemsida och såg att man kunde beställa direkt hem, samt att det var betydligt billigare än att köpa på apoteket - ja, det gjorde ju knappast saken sämre! Beställde hela ransonen (fram till operationen) för ca 1000:-

Pyssla har jag inte hunnit med - herregud, jag är ju ute och går med Kiara hela dagarna och sen är jag så trött, så trött. Men jag planerar! Mammsen fyller femtio i november och jag vet att det hade varit uppskattat med en rejäl kalender (hon klagar jämt på att den stora hon har nu - är det alledeles för liten plats att skriva på), en personlig gästbok (hon har aldrig ägt någon) och sen en mega-fjärrkontroll (hon ser dåligt utan sina läsglasögon och kan inte använda fjärrkontrollen utan hjälp) som jag såg på Tiger häromveckan!
Böckerna är ju som ett perfekt projekt med BIAn anser jag! Frågan är bara var man köper kalenderblad?

Hörde också av en del scrapvänner igår - vissa av KAOSerna hade kommit fram! Kul att mottagarna blev glada!

För att förgylla er dag *ler brett*, så bjussar jag på lite vackra egobilder...

MOOHAHAHAHAHAHA!!! (Ja, jag har inget annat att visa upp som jag inte visat innan, och det är så himla tråkigt att läsa ett blogginlägg utan någon bild... )





Puuspuss!









34 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att du fick i dig lite gott igår!!! Blir ju tufft utan att få njuta liiiite i alla fall. Kämpa på!! Jag testade faktiskt lite modifast tidigare, fick det genom buzzador. Sopporna provade vi aldrig, men mellanmålsbaren var jättegoda!!! De gick åt som smör i solsken här, speciellt som de smakade choklad! Mums!

Ska tänka på dig den 14:e då, lilla vän, hoppas att allt går bra!!

Kraaaam

Anonym sa...

Gud vad kul för dig!! hoppas operationen går bra! och det känns som om den inte kunde kommit bättre för dig! :)

Pysslingen sa...

Men det låter ju som om det är alldeles förträffligt nu då. :-)

Jag blev så inspirerad av din LO att jag kom igång med en jag också. Jag hade inte heller gjort någon LO sedan i våras nån gång, men igår kväll blev den klar och nu har jag fått ihop den i Photoshopen och ska blogga den under dagen.

Och du, du är så söt så!

Kram

Karro sa...

Kikar bara in och tackar för att du tar dig tid och kika in till mig och lämna en kommentar. Det värmer verkligen.
Passar på att önska dig lycka till med operationen och ser fram emot att kika in här fler gånger och se på allt fint du scrappar.

Frusvea sa...

KRAMKRAMKRAMKRAM !!! Oh tack för den underbara KAOS:en som kom idag.Den är sååå cool så jag vet inte vad. Sprang rätt in till min son och visade upp den stolt. Tack goa tjejen. Ska stolt lägga upp den på min blogg:) Just nu vill jag mest gråta ögonen ur mig pga försäkringskassan så ditt kuvert höjde verkligen dagen!!!
TACK Angelica!

Mathilde sa...

Åh vad roligt att se dig :) heeej! :)

Vad skönt att du slapp din snor-dricka. Den lät inte som någon höjdare direkt :P Och grattis till operationstiden! Vad skönt att ha ett datum. Passar ju kanon med scrapträff innan så man slipper sitta hemma och bara oroa sig. Bra planerat där :)

Kram på dig!

Lena50 sa...

Vad skönt att du fått ett datum....vad du är duktig....pulver är ju sådär, har oxå testat det, men man får leta en del är riktigt ok!!!
Kramar om dig!!! Du måste hålla oss informerade!!!

Lotta sa...

Åh vad spännande!! Då är det snart dags......Och duktig är du som pinar i dig pulvergrejer så där...tycker det smakar bläääää.....
Lycka till vännen!
Kram

Stämpelhamstern sa...

Tack, tack, tack, för min KAOS!!!! Gissa om jag blev GLAD! =D

När det gäller pulver gillar jag skarpt Cambridge jordgubbs-milkshake och cappucino (gillar annars inte kaffe). Fast de ska köras med mixerstav för att få rätt "fluff". Är lite kräsen annars *skratt*

kram på dig och ett jätte-lycka-till inför den 14:e

BIG-MAMA från viktdropp sa...

Hallåååå tjejen!!
Grattis till din optid...
´Kämpa på med modifasten...jag peppar dig gärna...tänk om en månad är vi på "andra" sidan
LYCKA TILL
KRAM

Madde sa...

Hejsan!
Madde här =).. längesen vi träffades nu... såklart vet du ju inte vem jag är på ett HEJSAN.. men vi träffades i Lund för typ 1 år sen.. å sen framåt ;)
FAN VA KUL! Såg att du ÄNTLIGEN FÅTT OP.. jag med... den 17:e sep..så inte så lång efter!.. Om du har lust att snacka så har jag msn: madelenesandberg@hotmail.com
Ha det gott sålänge!

Anna S sa...

Grattis! Vad skönt att ha fått en tid :) Ja, vi ska nog se till att hålla dina tankar på annat håll den 13:e, så du behöver inte vara orolig! ;) Härligt att du fått lite gott att äta också.

Grattis igen och ha det gott!
Kram Anna

Eva J sa...

Superduperstoravarmalyckligaglada krammmmmmmmmmmmar till dig. Ååååå så glad jag blev när jag tittade i brevlådan igår, och överraskad!!!!
Tusen tack!
Härligt att du fick i dig lite god soppa igår och skönt att du fick ett datum då du ska opereras, alltid skönt att veta innan. Hoppas du kan komma på Oscarsscrappen för då träffas vi, jag ska dit.
Ha en skön kväll och tusen kramar
Eva

Lillasysters Kakor & Cupcakes sa...

Tusen tusen tack för den fina kaosen som låg i min brevlåda imorse! Gud så förvånad jag blev, det tog ett tag innan jag fattade vad det var för något... :o)
Vad härligt med OP-tid, då vet vi alla när vi ska hålla tummarna oxå! Toppenkul med lite bilder, det är så roligt att se hur folk ser ut! Kramar Pernilla

pysselninjangittan sa...

wee....gör lite hopp o snurr både för din tid till OP och fina KAOSen som jag fick. KRAM

Louise sa...

Hej

Vad glad jag blir för din skull.
Håller alla tummar jag kan för din skull.
Sen blev jag extra glad när jag läste att du skulle på Oscarscrappen för dit ska jag med.
Ska bli kul att träffa dig.

Ha det gott min vän och ett stort lycka till.

Kram Louise

ScrapMi@ sa...

STORT GRATTIS till OP tiden. Önskar DEj varmt lycka till med allt!!!!! Jag ska tänka på Dej den 14:e å hålla tummarna!!!!!!!

Har försökt att hitta någon mailadress till Dej här i bloggen men misslyckats......kanske Du kan maila mej på

miaisaksson@telia.com

så kan jag maila Dej har en del jag vill fråga men inte här i bloggen =)

Ha det gott !!!

Många kramar //Mia

rose-marie sa...

vad kul att allt "flyter" på.. (*fniss*)... sönt att hitta lite bättre krubb då.. snor är ju inge nice.. hi hi..

idag kom det en liten kaos i min brevlåda.. tack.. vad gullig du är.. =) nu ska jag skapa lite KAOSer å skicka vidare då.. hi hi..

kram

rose-marie sa...

vad kul att allt "flyter" på.. (*fniss*)... sönt att hitta lite bättre krubb då.. snor är ju inge nice.. hi hi..

idag kom det en liten kaos i min brevlåda.. tack.. vad gullig du är.. =) nu ska jag skapa lite KAOSer å skicka vidare då.. hi hi..

kram

Mrs X sa...

Så skönt att det går så bra! Jag förstår att det var lycka att få lite andra smaker! :)
Du var lite olik dig från presentationsbilden, men det var härliga bilder på en underbar tjej!!

Kram Helén

Cyllan sa...

Tingeliing!
Ååå det låter inget vidare att behöva leva på pulverdiet men måste man såå måste man för efter OP är det väl bara flytande som gäller då med??
Måste vara skönt för dig att ha fått ett datum så du vet när det är dags för OP.
Ha det gott och kämpa på med pulverdieten
Kraaam C

Muffin sa...

Tack söta, snälla, rara för kaos-kortet som landade i min brevlåda här i veckan och tack för de urgulliga raderna du skrivit på baksidan!! Jag blir ju snart alldeles odräglig...;)
Lycka till med din operation nu, hoppas allt går bra - jag ska hålla tummarna för dig!
*kram*

Anonym sa...

Hej Tjejen!

Jag har ngt till dig i min blogg för att jag tycker att du är en fantastisk scrappare! =) Jag skulle även vilja ha din adress då jag håller på att altra en RAK-bok, du kan läsa mer i min blogg.

Ha en bra dag, kramar Ulrica

Monica =) sa...

Hej du!!

Härligt med en bokad tid -lycka till med din operation!!!
Lovar att tänka lite extra på dej =)

Kramar, Monica

Anna S sa...

TUSEN TUSEN TACK för den underbara KAOSEN som låg i min brevlåda idag! Och för de fina orden på baksidan! Jag blev så glad att jag missade att jag hade fått ett paket som jag verkligen behövde ha innan helgen ;)Ska genast sätta mig och lägga ut kortet i bloggen!

Tack tack tack än en gång!

Ha det bäst!
Kramar Anna

Glimmis sa...

Hello bruden! Vad glad jag blir att du fått OP-tiden... för att inte tala om avis *fniss*... men men. Lycka till med flytdrickat... jordgubb är bäst av de jag provat men sopporna lät inte helt fel heller... =)

Här har det varit obloggat (el ja i scrapbloggen iaf) och dåligt scrappat hela sommaren... men nu så startar juh vardagen på allvar igen till veckan (barnen börjar skolan) så det kanske kommer igång.

Jag ska följa din resa med stoooort intresse må du tro, så uppdateringar krävs ofta...;)

Kramiz och trevlig helg till dig å de dina. //Erica

Glimmis sa...

Hello bruden! Vad glad jag blir att du fått OP-tiden... för att inte tala om avis *fniss*... men men. Lycka till med flytdrickat... jordgubb är bäst av de jag provat men sopporna lät inte helt fel heller... =)

Här har det varit obloggat (el ja i scrapbloggen iaf) och dåligt scrappat hela sommaren... men nu så startar juh vardagen på allvar igen till veckan (barnen börjar skolan) så det kanske kommer igång.

Jag ska följa din resa med stoooort intresse må du tro, så uppdateringar krävs ofta...;)

Kramiz och trevlig helg till dig å de dina. //Erica

www.mariante.se sa...

Tack för dina ord!
Det värmer!
Men inte har jag kommit på bokstavsalbumen inte, det fanns i USA med ord som Family, Baby mm, jag gjorde bara mn variant i form av namn-album.
Minialbum har jag gjort sen jag var liten UTAN BIA !
Ha en härlig helg!
Kram
www.mariante.se
Pssst... lycka till med open! Gjorde den själv för drygt ett år sedan!

BellaMio sa...

Är så glad för din skull!!! Du har ju verkligen kämpat för att få den här operationen!!

Och dessutom ett bra datum, för då är du ju pigg igen för att komma till oss :) Så glad för att du kommer vännen!

Diggar dina bilder, sicka ögon du har tjejen!!

Kram kram

Miss Goldie sa...

Åååh, vad spännande att operationstiden är så nära! Lycka till och hoppas att allt går bra (klart det gör!) :-)

rose-marie sa...

Tack.. vad gullig du är... mmm.. är såå härliga.. =)

ja.. det ska bli kul att sätta igång med KAOSerna.. måste bara hitta lite tid först.. =)

allt ät kanon med mig.. iadg ska vi åka till GBG å kolla på en av våra favoritkomiker.. Stephen Lynch.. så jag är superexalterad.. *fniss*

mmm.. förstår det.. men man får försöka att hålla ¨målet i sikte.. tänk att operationen är snart.. =) så går det säkert lite lättare..

kram på dig...

Lillnettan sa...

Åh, vad härligt att operationen blir av så passande, så att du kan komma på Oscarsscrappen och roa dig! *ler* Lycka till gumman!

JO! Angående gästlägenheten... Jag tror att Linda (http://lindaspysselblogg.wordpress.com/) är lite sugen på att vara med på scrappen, men att hon inte riktigt visste hur hon skulle göra med boende och sånt. Kanske kunde ni dela lägenhet? Jag har inte pratat med henne så jag vet inte om hon är sugen, men...det är en idé i alla fall. :P

Cyllan sa...

Mååste bara in och säga ett stort TACK för den underbara KAOSen som damp ner i brevlådan igår.
Lite nyfiken är jag på vad du sprayat på bakgrunden för den glimmrade såå härligt.
Haa det gott
Kraaam C

BIG-MAMA viktdropp sa...

Hallå snäckan!
Hur går flytet??
Här är det redan dag6 på flytet...jag måste säga att nu är det lättare dag 1+2 var värst...kännde lite i går med men det gick snabbt över =)

Ha det godis
Lycka till
KRAMAR