torsdag 22 oktober 2009

Presentationslayouten ;-)

De flesta som kikar in här känner väl mig och om ni inte gör det - så får ni en liten presentation nu! För det är precis vad denna layouten är - en presentation med min sk stil, mig, mitt alias och mina favvescrapsaker. Gjord för ScrappTorget såklart - hade kanske känts lite tokigt att göra en presentation till denna bloggen... Bara sisådär 7 månader försent, jo, men tjena liksom!


Jag gillar inte ego-bilder, men just dessa fotona (tagna av myself dessutom...) gillar jag, de är lagom mystiska och utstrålar lite att "kom inte här och tro att jag är nån liten prinsessa - nähä'ru, här är det snarare DarkQueen och inget puttenuttigt som gäller! Fast lite rosa kan man ha ändå!" (Eller läste jag som vanligt in alldeles för mycket i dessa bilderna nu??? *flinar*)


Närbild på grungboardsdödskallen som jag målat med svart cracklepaint och satt lite svart stickles på i kanterna. Mi lajk!


Hade inga bra alfabet till denna layouten, de försvann i allt mönster liksom.. Men så hittade jag ett lite "busigt" alfa från panduro - och satte de på svart cs och ritade en vit kant = blev ju helt okej, eller hur!


En liten kul info-ruta fick också vara med! ;-)


Min favvestämpel för tillfället (GorjussGirl) och två trasiga tickets med text som beskriver känslan just nu. "CarpeDiem"(Fånga Dagen) och "Perfekt just nu" - För jag vill ta tillvara på dagarna, försöka njuta och inte hasta framåt, leva i nuet liksom. Och det är så perfekt just nu eftersom jag då bla blev med på ScrappTorget, jag är nyopad och vikten rör sig neråt, jag ska snart ut i arbetslivet, jag har fått mååånga nya nätvänner och gått på bästa träffarna IRL - det är perfekt helt enkelt!


Lite från sidan så där ;-)

Kika gärna in på ScrappTorget, bloggar även om Halloween idag också!



17 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!

Tack för din gulliga hälsning hos mig, det värmer i massor! =) Ja nog måste det vara ängla vakt alltid, annars vet inte jag...men drömmarna påverkar mig stark fortfarande då jag aldrig upplevt ngt liknande. Men det kanske är en väckarklocka att jag ska börja ta var på livet! =) Vad vet jag? Ja jag var själv i bilen tack & lov, märkligt egentligen då jag alltid har småtjejerna med annars, samt att jag alltid har bältet på mig? I drömmen var jag oxå själv. Men det verkar som att ganska många tror på att det finns hjälpare..har du varit med om ngt liknande?

Supersnygg lo måste jag säga, det ser verkligen ut att vara "du"! ;) Jag har oxå uppdaterat med en ny lo om du är sugen att kika..jag ska nog haka på eran tävling på scraptorget oxå, blev enormt sugen att vinna hehe! ;)

Ha en underbar kväll & var rädda om varandra! Kramar från en "öm" Ulrica

Soulsister sa...

Läckert!

Unknown sa...

shit vad snyggt!! Såå mycket underbara saker att titta på!! UNDERBAR!!

Åsa sa...

Coooool LO och häftig presentation! Riktigt, riktigt snyggt med alla detaljer (dödkalle - me like too). Roligt också att höra att allt går så bra för dig. För det mesta klagar bara folk hela tiden, så extra plus för det. KUL!

//Åsa

Vera sa...

Hej vännen!
Rackarns snygg presentation... och så mkt DU!! Den säger en hel del om man studerar färger, former och texter.

Är extra impad över din text "dolliver", det blev ju skitsnyggt!!

Vikten rasar ser jag (på din mätare nertill i varje inlägg) du kämpar på riktigt bra!! Jag ska försöka lägga om min livsstil men inte idag *ler* Funderar på GI trots att jag egentligen inte vill... eller vill och vill, har provat en gång med gott resultat men jag saknade vissa saker i min kost... men nån klok människa har sagt att GI-kost är bra för FM-folk (fibro alltså) och kan jag få mindre ont så... what the hell... då får man prova en gång till- sådetså!!

Nu är det grannfejden, måste ner till tv:n och se det och flukturera över mitt eget lugna grannliv :)

Och du- jag blev SUPERGLAD över ditt besök på min blogg!! Förstår att du har mkt kringom dig men jag har saknat dina kommentarer :)

Ha det bäst gumman!!
KRAM

ScrapMi@ sa...

Först ska jag säga GRATTIS till ScrapTorget....ska bli så roligt att följa Er och få inspiration.Bra initiativ!!!!!!

Och LO:n var bara så cool....riktigt grym och fina foton.

Bra jobbat....nu kör vi vidare go´girl!!!!!

KRam/Mia

Mathilde sa...

Men herreguuud! Den här var ju så snygg så att man nästan vill gråta! Och SÅ du! Du har verkligen lyckats!! Har ingen aning om vad jag skulle göra om jag skulle göra en presentationslayout. Så svårt, har ingen aning om vad jag har för stil...
Snygga bilder också.. tycker inte alls du tolkar in för mycket ;) förstår vad du menar med bilderna :)
Kram på dig vännen! U rock!!

Karolina/karehed sa...

En riktigt cool layout!

Julkortet är gjord av en skyddsskiva i plast som ligger överst när man köper en "spindel" med brännbara cd-skivor. Hoppas du förstår vad jag menar...

Kram Karolina

Anonym sa...

Jösses, det går verkligen fort neråt för dig!!! Vad kul!! Ja, med vikten alltså.

Superduperhäftig LO!!!! Har inte orkat ta mig an allt på Scraptorget ännu, få se om jag orkar idag. Formen är liksom knappast på topp efter mässan i Gbg, snarare bottenkänning.... :-(

Kraaaaam

ZozzosLiv sa...

Åååh sicken vilken cool LO!!! :-) Jätte läcker!!

WOW det går ju super med din viktnedgång!!!:-)

Ha det bäst tjejen!! O GRATTIS till er nya bloggstart!!

Kraamar

Cyllan sa...

Tiingeliing!
Din presentations LO är bara sååå läcker....är helt måållös ju
(o lite förkyld såå min hjärna vill inte riktigt tänka åt mig idag..fniss) Tyckte Dolliver-texten blev cool...lite som grafiti typ med de vita runt om o såå.
Nu ska jag sluta svamla...
Kraaam C

Lotta sa...

Helt galet snygg och cool LO. Vråldiggar den:)
Och sen bara älskar jag eran nya sida, Scrapptorget...där lär jag "hänga" mycket:)

Vill åxå säga ett STORT grattis till din viktminskning:) Så duktigt!!!!

BellaMio sa...

Jag har sagt det förut, men det tål att sägas igen, Den är superläcker!!!

Kram Kram

Frida sa...

Åh vilken härlig blogg jag kom in på nu :)

Carolines Vita vingar sa...

Jättesnygg LO!!!Härliga färger och cool stil!
Kram Caroline

M@gs sa...

Vilken härlig LO. Jag har ett liknande papper som du använt som BAS, min inspiration bara började FLÖÖÖDA när jag ser det du gjort.
Ha det bra tjejen
Kram

Lotta sa...

Jättehärlig LO.
Detaljrik utan att bli plottrig.