torsdag 24 september 2009

Bingo, julkort, intagande av dryck & föda...;-)

Fler alster... och där är fler kvar på lagret! *ler*

Under Oscarsscrappen fanns det fem tävlingar att delta i - och jag var med i dem alla! *stolt* Sen att jag bara hade tio minuter på mig att scrappa ett julkort.. Ja, jag kan ju knappast påstå att resultatet blev enastående *flinar* Men jag vann iaf över BellaMio i antalet tävlingar att delta i (För hon hann ju inte med alla då alltså...)!! Moohahahahaha - och det var banne mig den viktigaste äran att ta!
Utmaningarna man kunde delta i var en skissutmaningen, bingo, annonstävling för Hannas Pysselstuga, tävlingskit från Countryscrap och ett julkort. I förra inlägget visade jag bidrag från skissutmaningen, i detta inlägget visar jag Lo'n från Bingo-tävlingen och mitt tjusiga, överarbetade (läs: INTE!) julkort.


Jag är så nöjd över denna! Bingogrejerna är följande: Minst tre mönstrade papper, något vitt, en charm/smycke, brads och minst en miniros. Jag fick med allt och lite till. Plus att jag satte dit en stjärna och lite snygga rökfärgade knappar.
På bilden är det äldsta sonen Charlie som poserar så snyggt - älskar dessa bilderna på honom!


Smycket - "KREATIV" står det - från Hannas pysselstuga, tyckte det blev så effektfullt att lägga det så i blomman, en riktigt läcker detalj! Snygga hydrangeor och de nya bruna, primablommorna, limegrön miniros och en lite större rostbrun ros.


Fler blommor - ja, ifall att nån av er nu skulle missat att jag gillar blommor... *flinar*


Titel: Thoughtful. Tankfull - för det är min son i ett nötskal. Han är en funderare och kreativ till tusen.


3D-effekterna.

Nästa layout är för annonstävlingen, där skulle vi inspireras fritt från denna loggan, eller rättare sagt (om jag inte minns helt fel nu?) så var det den vänstra delen - den gröna texten, de svarta swirlsen och det rosa underlaget:



Så här tolkade jag det iaf:


Jag snodde ihop den ganska snabbt, vilket papper jag skulle ha till ändamålet var självklart, sen fick det bli den gröna nyans som matchade bäst, mina egobilder, en prima-ranka, lite hydrangeor, gröna & rosa halvpärlor och titeln "Vacker" (för det kände jag mig vid fotograferingstillfället).


3D-effekter

Sen kommer då mitt underbara julkort... Jag kommer inte våga ge det till någon - skulle ju kunna vara någon jag inte tycker om isåfall, men vem skulle det kunna vara!? *ler*


Det hade kunnat bli snyggt. Det har potentialen - men här har jag slarvat med påsättningen av blommorna, klippt snett och satt pärlorna både på fel sida och "fel" över huvud taget...
Annars gillar jag faktiskt kombinationen av rött & svart.

För övrig går det rätt okej med intagandet av föda & vätska. Jag är uppe mellan 1500-2000, men det är bara om jag käkar puré eller barnmat, något att tugga helt enkelt. Ska jag bara dricka så går det bara inte!
Men min mage verkar inte fara illa av det jag äter - så jag antar att det är ok.
Som nu till frukost åt/drack jag (och har kvar en del av det): en stoooor kopp te (5dl-mugg...Men den har jag över halva dagen sen), 6 piller (inte sexpiller alltså.. *fniss*), kalcitena (låter som ett mensskydd tycker jag...) och två crisps med skinka & keso på. De är ju både tunna, små och nyttiga OCH jag får TUGGA!!!
Sen har jag bunkrat upp med burkmat här hemma.. Hallelujah för "Sjömansbiff", "Lasagne" och "Gräddstuvad pyttipanna"... *flinar*

Nu ska jag ägna mig åt Spotify och läsa ifatt på alla de tusen forum jag hänger på!
Kraaaaaaaam på er alla sötnosar!



9 kommentarer:

Mathilde sa...

Hej vännen!

Vilka snygga LO! Gud vad du har producerat! Gillade den rosa mest (hmm kan det bero på att jag är rååsa-beroende). Men tycker det kortet är så fint också.

DU ÄR DUKTIG! Hejja med drickandet och 6-pillrena ;)

Kram

Anna S sa...

Hej min vän!

OJ! Vad det uppdateras här! jag som tycker att jag brukar vara duktig på att hinna med ;) Vilka fina alster du har gjort! Förstår att det måste ha varit himla kul i Oskarshamn. Kul att se vad du hittade på med pappret jag köpte. Jättefint blev det!

Vad duktig du är med ditt ätande och drickande. Måste vara skönt att få lite fast föda också nu ;)

Nä, nu måste jag skynda på så att jag hinner göra mig klar innan jag måste springa till bussen!

Ha det gott!
Kram Anna

Soulsister sa...

Jättefina alster. Gillar också kombon svart och rött.

Ha de!

Lotta sa...

Nu har jag varit tokdålig på mina bloggrundor....har inte hunnit/orkat. Men ikväll tänkte jag traska runt bland alla härliga bloggar....och jag börjar med din:)

Och shit vad du har producerat....och vad fint!!! Du har så underbara detaljer på dina LOs och kort. Mumma:)

Sen är du så duktig med din flytande föda:) Kämpa på vännen!

Kram

Anonym sa...

Vad duktig du är som kämpar på!!! Jag har ju missat en del, har sååå mycket att stå i just nu, och mer blir det. Men ännu kan inte kortet visas - du förstår vad jag menar! ;-) Just den biten är inte klar ännu.

Synd att du inte har lika lätt som jag för att dricka. Jag dricker i stort sett varje dag mellan 3-4 liter vatten. Kylskåpskallt, annars får jag inte i mig det. Och dricker jag inte minst 3 liter, får jag gallstensanfall. Tur att läkaren kollat mina salthalter, så jag vet att det är ofarligt! Jag har alltid, alltid med mig minst en vattenflaska när jag ska nånstans!

Kraaaam

Anonym sa...

Hej vännen!

Superfina alster måste jag säga! =) Jag fnittrade här för mig själv när du skrev om hur du vann över Bellamio, haha! Är du kanske lite tävlingsinriktad!? ;) gillar att läsa din blogg, du har så mkt skoj för dig! =)Har det gått bra med op.en? Har hört en del bekanta som har haft väldigt kämpigt efter sånna operationer...det låter som att det gått ganska bra för dig =)

Ha en riktigt trevlig helg, kramar Ulrica

Len sa...

Du ÄR Vacker och den layouten speglar det. Så duktig, jag är mye imponert!

KRAM

Carolines Vita vingar sa...

Supersnygga LOs! Det är så snyggt att scrappa svartvita kort tycker jag. Kanonfina färger och dekorationer!

Kram Caroline

Jessica sa...

Wow vilka fina alster du producerat!! Du är jätteduktig!!
Vad skönt att det går bra med drickandet och att du får äta lite också.
Ha det bra!

Kram Jessica