lördag 26 september 2009

De sista alsterna (fast det kommer säkert fler!), bla ett annorlunda vikt julkort, check it out! ;-)

Sådärja... Nu är jag faktiskt på de sista alsterna att visa upp! Iof ska jag scrappa lite mer alldeles strax, så det lär ju komma upp fler ;-) Konstigt att jag inte hinner gå på några bloggrundor va? *ler*
Först ut är ett julkort, gjort upp i Oskarshamn, klockan 02.00 på natten. Inspiration kom från själva träffen då någon hade gjort ett kanonfint kort i denna stilen!


Att ränderna går emot varandra är medvetet - tyckte det blev ett härligt "liv" i kortet! Och ser ni den stansade kanten? Mmmm, min nya kantstans! Visserligen ingen MarthaS, men det duger fint med en Fiskars tyckte jag - för just detta mönstret är det jag velat ha!
Och nu en liten kuggfråga - var tror ni den är inköpt ifrån??? Den är köpt på scrapträffen och... Ja, just det - Hannas Pysselstuga! (Ni tror väl snart att jag har betalt för att nämna hennes shop, men helt ärligt, jag kan ju inte hjälpa att jag är en shopoholic och att just hennes shop stod framför mig ;-)
Den otroligt snygga dekornålen är inköpt från Apidae/Sykompaniet - de har fantastiskt fint sortiment med påsförvaring, band, nålar, osv.


Här ser man lite av insidan, jag har stämplat ett "God Jul" där, men jag kommer nog sätt en tag/fyrkant över och stämpla ovanpå den istället.


Utvikt från andra sidan. Visst är det läckert?

Den sista utmaningen från Oscarsscrappen var ett tävlingskit från Countryscrap. Jag kan ju säga att jag själv aldrig hade valt det där rospappret - men resten är sådant som jag mycket väl skulle kunna köpa på mig. Man fick inte använda något till förutom lim och chalk samt text/bokstäver.


Själva fotografiet älskar jag! Det är så underbart vackert. Man riktigt ser hur minste sonen, Oliver, njuter av kindpussen.
Jag lyckades få med i princip allt man fick i kitet - uteslöt några rosor och några vita småblommor.


Metallblomman är ju råläcker!


Älskar de ljust limegröna rosorna! Och de rostbruna är också kanonfina.


Lite av 3D-effekterna!

Och vet ni vad? Nu ska jag banne mig gå och äta - igen!

Mamma frågade mig häromdagen "hur ofta äter du nu?" Och jag svarade "en gång om dagen..."

Ja, för jag äter ju i princip hela jäkla tiden! Och jag blir mätt snabbt, men lika snabbt hungrig igen?! Och då ska ni veta att jag alltid varit "en sådan" som varken känt hunger eller mättnad (jo, när jag är på väg att kräkas). Mitt problem var ju dels att jag hetsåt och dels att jag bara åt en gång om dagen, fast då bara på kvällen. Det som antagligen kallas "hunger" har alltid varit en kick för mig, en kick för att strunta i att äta - "för då är man ju duktig!". Hmpf! Pyttsan i heller!

Nä, här ska det käkas och jag ska gå ner - häftigt va?

Ha de bäst!



15 kommentarer:

Sofie sa...

Så många härliga alster du hann göra på Oscarsscrapen. LO:n är helt underbar, så himla snyggt med alla blommorna. håller med dig om att metallblommarn är råläcker, skapar ett litet begär ;-)
Ha en riktigt härlig helg!
Stor Kram Sofie

L8 sa...

Oj, vad du hann med mycket under träffen!! Visst är det skoj med roliga kortvikningar? Håller med om att du fick "liv" i kortet.
Är själv addicted till metall i olika former som blommor, charms, låsanordningar m.m. Har svårt att hålla fingrarna från det ;)
Ha en härlig helg!!
Kramis

Karolina/karehed sa...

Vilka underbara skapelser du gjort på scrapträffen! Gillar dina fina detaljer, man kan titta länge på dina saker.
Ha en skön helg! Kram Karolina

Yoli Design sa...

uuunderbart julkort men LO:n var ännu mer uuunderbar såå läcker... å så inte du i färgerna... :P hihi Men supersnygg verkligen... :D

Kraaaam käraste du!

BellaMio sa...

ljuvligt och underbart, alltihop faktiskt!!!

Gå nu och ät lite till vet ja!

Kram läckerbiten!

Liina sa...

Vackert :)

Monica sa...

så otroligt vackra kort du har gjort!!!!!
Och va duktig du är med maten :)

ZozzosLiv sa...

Härligt att gång på gång se e massa härliga alster ifrån dig!!!:-) Roligt att du mår bra!!

Kraamar

Pysslingen sa...

Urläcker kortvikning, måste jag testa på de kommande julkorten! Så mycket fint att titta på och så imponerad jag blir, både av ditt skapande och ditt ätande. Jag hejar på dig i alla lägen!!! Kramar!

Anonym sa...

Vilka underbara alster du har skapat! Metallblomman var ju verkligen för cool med!

Malin sa...

Snyggt kort men LOn är underbar. Metallblomman är jättesnygg, vart kommer den ifrån?

rose-marie sa...

hellu.. åh.. låter riktigt spännande.. ska hålla utkik då.. hihi.. sååå nyfiken.. =)

tack.. jag använde först en grön tejp.. men det skar sig rejält med den gröna på blommorna.. så då tog jag gubbens svarta istället.. å det blev MYCKET snyggare.. *fniss*

jodå.. det är full rulle här.. hela tiden känns det som.. har knappt en minut över.. så jag har ju inte hunnit kommentera alla dina fina alster.. men jag gillar dem verkligen.. =)

idag var det lite extra mkt.. lilla alva fick för sig att hon skulle klippa sig.. så hon hade smygit upp på mina scrapbord å hämtat en sax.. å sen bara börjat klippa i håret hejvilt.. så jag fick änna leka frisör nu under kvällen, å försöka att få lite fason på det.. men men.. nu är hon klippt i alla fall.. å gladare unge får man väl leta efter.. *asg*

nu ska jag kolla på tv en liten stund..

ha det bra.. kram

Lillasysters Kakor & Cupcakes sa...

Julkortet var verkligen härligt, superläcker vikning. Jag är så lat med att göra olika vikningar, men det blir dösnyggt!
LOn var underbar, jättefint foto och visst är det kul att göra nåt ibland som inte alls är "jag".
Kämpa på med maten och håll humöret uppe!
Kram Pernilla

cia sa...

Plötsligt så bara sprutar det ut alster från dig!
Jättehärligt att se. Underbara alster allihop.
Gillar det senaste kortet med vikningen.

Och du är ju urduktig med dieten. Kom ihåg det.
Såklart är det ju bra om du dricker tillräckligt, men ändå!
Heja dig:-)

Erica sa...

Vad massa fint du har skapat. Jätte härliga. Gillar vikningen på det första kortet. Riktigt häftig.

Ha det gott från!
Kramar på en som mumsar kakor i soffan [inte bra :)]