torsdag 17 september 2009

Lo, kort, GorjussGirl och scrapträffar! Plus en utmaning!

Hej igen alla kära och goa ni! ;-)

Ja, då är jag här igen, ännu piggare (hur nu det är möjligt??) och gladare idag. Jag är bara så förundrad och tacksam hela tiden. Går runt med ett fånleende på läpparna *flinar*. Att jag inte har ont liksom?! Tänk er själva (eller inte...) att de varit i min mage och grävt och rotat, klippt & sytt - och så känner jag inget alls??? Hur är det möjligt?!
Träningsvärken i magmuskeln (btw - de sa att ju mer ont - desto bättre muskler hade man, och my god vilken magmuskel jag måtte ligga in med då!! *ler*) är också bättre, och andningen kämpar jag på med.
Igår fightades jag ordentlig med alla mina drycker och jo - jag vann! 1950ml kom jag upp i och det är ju mer än fullt godkänt!

Var också ute på en långpromenad med mannen och Kiara - passade då på att ta med mig en flaska med vatten, ingen tid får gå till spillo för vätskeintaget - det är faktiskt sant! Om jag sitter i bilen eller så så måste jag nog ha drickan tillgänglig...

Från det ena till det andra - i söndags hade jag ju scrapträff här hemma! Ett härligt gäng tjejer från skånes alla hörn! Vi blev sex tjejer och en besökande (som ville kika på alla vackra kreationer och hur de skapades fram).
Vi hade sen innan bestämt att inte ha så mycket med tävlingar & skisser, men en 30-minuters tävling hade vi iaf. Himla kul att skapa under lite press!
Här är mitt alster:


Min nya, underbara (inköpt via SS-forumet såklart!) GorjussGirl-stämpel... ÅÅhh, gud vad jag är betuttad i den! Den är målad med svart och grå akvarell samt lite rött på dödskallen. Vackra lila & svarta blommor, ett prickigt organzaband och en stoooor snygg lila pin! Ja, jag blev faktiskt nöjd!


Visst är stämpeln snygg?

Sen var det ju "valfritt" skapande och det gjordes både kort, altrat och Lo's. Himla kul att se allas olika stiler - för de är lika fina, men ack så olika! *ler*
Jag gjorde en Lo med lite roliga foton:


Dottern skulle klä ut sig och hon har inte riktigt det här smaksinnet för klädvalen - hon blandar prinsess, balett och övrigt tills hon är nöjd och *tadaaaa* så är hon en "Prima Ballerina!". Som dessutom måste göra roliga miner när mamma ska fotografera... *ler*
Love it!


Bokstäverna är chipboardthickers som jag stämplat med en liten text från ett hjärta - mycket snygg effekt!


Min besökande väninna hade med sig en påse full med knappar & band från sin mamma, till mig - bla det spetsband ni ser på Lo'n - helt underbart! Jag blir helt salig då jag får så mycket fint och vackert - det är som godis för kattsicken!
Lo'n blev jag nöjd med, även om den inte känns väldans genomarbetad - å andra sidan är det en prestation från min sida att både umgås med så trevliga tjejer - OCH vara kreativ samtidigt... *flinar* Hallå liksom - jag är ju babblare nr 1 annars!

Lite demos hade vi och mest seriöst var då Anna visade hur man gjorde pärlfigurer (hon e grym!!!) Jag fick gjort en rosa-vit kanin, som jag tyvärr inte fotograferade innan dottern fick överta den. Men jag kan ju säga att jag definitivt ska testa att göra fler grejer!


Tiggy visade olika kortvikningar - helt fenomenalt vad hon kan! Och jag fick visa lite med BIA:n och mina kära toarullealbum.


Lite av det kaos vi skapade i...


Ja, och annars är det då bara förträffligt! Idag ska jag packa lite inför helgens scrapträff i Oscarshamn... Ska bli så himla kul att få åka upp och träffa alla härliga människor jag bara träffat via nätet, äntligen ses vi IRL!!
Jag får dessutom resesällskap i form av en god väninna som behöver komma iväg på lite kul! Vi ska bo i en övernattningslägenhet på Lillnettans område - jag gissar att vi kommer bli väl omhändertagna! *ler*

Ha de gott och ta hand om er, lev för idag och bekymra er inte för sånt ni inte kan göra något åt för stunden!


Tillägg, kl 09:07

Fick en utmaning av Emma

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!


1. vad heter du? Angelica
2. ett ord på fyra bokstäver: Anka
3. flicknamn: Amelia
4. pojknamn: Andreas
5. yrke: Artist
6. färg: Azurblå
7. klädesplagg: A-linjeformade tunikor ;-)
8. mat: Ananasgratinerad kassler (I know... hello 80-talet!)
9. sak i badrummet: Aromer
10. plats/stad: Agadir
11. en orsak att vara sen: Andebesatt
12. något man skriker: Amen hallå?!
13. film: A Haunting In Connecticut
14. något man dricker? A-fil
15. band: Aerosmith
16. djur: Apa
17. gatunamn: Amiralsgatan
18. bil: Audi
19. sång: ABC

Och jag utmanar:
Susan Of Sweden
Mathilde
Pernillas Scrapblogg
Linda H
Vera med flera



21 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra att allt är så bra med dig!! Ni ser verkligen ut att ha haft skoj på träffen, suck.... hade så gärna velat vara med, men det är låååååångt emellan oss! :-(

Ska du på mässan i Göteborg i oktober? Det ska jag!! På lördagen... vore kul att ses.

Kraaaam

M@gs sa...

Va kul att ha scrapträff... måste gå på en snart. Har bara FÖÖÖÖR mycket just nu, och är sååå stressad av det. Därför tar jag mig en snickers...eller nä, jag scrappar en liten sida i min bok varje dag. Va skönt att du känner dig pigg, du verkar ha en ypperlig adrenalinproduktion eller något. Gillar i alla fall LO Prima Ballerina, något som jag måste lifta. Min dotter e likadan, man kan bli vindögd bara av att tänka på det.
Ha det fortsatt gott
Kram

Karolina/karehed sa...

Härligt att se att du mår så bra. Det förtjänar du verkligen!

Var får du all energi ifrån, vännen! Du är ju helt makalös som först ställer till med scrapträff blir opererad och sen åker på scrapträffnågra dagarn senare. You go girl!!

Tack för kommentaren i min blogg, den värmer!

Kram Karolina

Anonym sa...

Och jag ser att du mår lika bra änn .. Härligt tjejen!! vilket GO det verkar vara i dig! Helt underbart ju! Du är verkligen värd att må så gott som du gör!Kul med scrapträffen ni hade vill också .. men jag ska ju snart föda så det blir väll inget med det på ett tag :)

Cyllan sa...

Tjingeliiing!
Har allt abstinens efter stämpelmotiv, papper och kladd såå jag vet inte vad men eftersom vi bor i kappsäck tror jag inte maken blivit såå glad om jag prioriterar pysselrummet före övriga hemmet så jag får allt fortsätta packa upp och få ordning på hemmet först innan jag med gott samvete kan starta upp mitt pysselrum och stänga in mig där och bara njuta av papper och kladd igen...fniss.

Eftersom jag är lite hemlighets full med vart jag bor så säger jag bara utanför LUND här på nätet men jag har inte såå långt till Staffanstorp kan jag väl säga (ler). Du får gärna hojta till när du vet datumen för nästa träff så får jag se om jag hunnit få fram mina pysselsaker tills dess.

Ha det gott gumman och du är såå duktig som kämpar på med dina ml.
Kraaam C

Mathilde sa...

Hej vännen! Nu har jag svarat på din utmaning :) Vad svårt det var!

Ja, lite svårt är det faktiskt att klippa i papprena. Just nu klappar jag mest på dom :)

Ja, men träffa vänner är ju det bästa som finns. Spelar inte så stor roll hur man gör det, men det blir ofta fika eftersom det är smidigast. Men man bara känner hur energin fylls på efteråt! Det borde man verkligen göra oftare.

Kram på dig!

Karin sa...

Låter som om ni hade en riktig kanonträff! Typiskt att det skall vara så låååångt bort i skogen *fniss*

Jättefint kort i läcker färg.. å layoutenär himla fin oxå.
kram på dig!

Eva J sa...

Hejsan
Tack för titten inne hos mig och just nu känns allt bättre för vovven är piggare och han kan fortsätta leva ett fullgott liv och det känns härligt. Hela familjen är glad och man märker att oron även har släppt på barnen.
Så kul det ska bli att träffa dig på lördag, jag blir alltid lite nervös inför nya träffar men det brukar ju oftast gå bra. Hihi
Ha det bra tills vi ses
Kramar Eva

Anna S sa...

Kanonsnygga alster ;) Och vilken härlig träff vi hade! Det kan, som du sa, inte sägas för många gånger. Ser verkligen fram emot att få ha er här nästa gång!

Hoppas att du får det riktigt kul i Oskarshamn nu i helgen. Hade såå gärna åka dit jag med, men tyvärr räcker inte tiden alltid till för allt man vill göra ;)

Ha det gott!
Kram Anna

cia sa...

Vad skönt att op givck bra och härligt att du äterhämtar dig med en scrapträff:-D
Det är du sannerligen värd.-)
KRam

cia sa...

Vad skönt att op givck bra och härligt att du äterhämtar dig med en scrapträff:-D
Det är du sannerligen värd.-)
KRam

Vendela sa...

ÅHhh. SÅååå svår fråga, the one and only; Angelica <3

Mrs X sa...

Vad roligt att det går så himla bra för dig! Jag förstår att det är ett evinnerligt drickande, men det är ju så himla viktigt. Så härligt att du mår så bra också, verkar ju helt otroligt efter en sån operation!! Men din härliga positiva inställing tror jag gör susen :)

Hoppas du har en riktigt mysig helg i Oskarshamn! Önskar att jag kunde varit där, men det får bli en annan gång :)

Kram Helén

Vixen sa...

Så trevligt med pysselträff! Fina alster du gjort.

Henrietta sa...

Tjo! Skoj att hitta hit och få läsa om din op! Om 2 v är det min tur så jag läser allt jag kommer över :o))

Henrietta "piri-piri" på viktdropp

Carolines Vita vingar sa...

Det verkar som ni hade en jättetrevlig scrapträff. Vad skönt att du mår så bra. Kram Caroline

Erica sa...

Skönt att höra att allt är så bra och att det går så bra.

Låter som ni hade ne underbar träff ihop. Är alltid kul med scrapträffar. Har svårt att få mig ur soffan och ge mig iväg. Men det verkar som alla alltid ahr så kul så man kanske skall delta i något. Ett super snyggt kort och en härlig LO har du gjort också.

Ha det gott!
Kramar Erica

Kamilla sa...

Ohhh my det är dig väl förunnat att må så bra :)
det är ju helt enkelt toppen!!!
Och vilka underbara alster du har gjort, och sååå mysigt med scrapträff!
Jag längtar så tills jag ska ned till Annica på pyssel :) oooh måtte tiden ruuusa!

Kram på dig honungssmulan och sköt om dig så ses och hörs vi!

Soulsister sa...

Hejsan hej!
Läser om din gbp och är själv inne på samma spår, men har lite frågor som jag undrar om du kan/vill svara på? Hittar ingen mail till dig är på sidan men om du har tid (och lust) får du gärna maila mig på
katarina.soulsister@gmail.com

Ha en underbar dag
kram

Tiggy sa...

Tack för en härlig träff! :-D Verkligen jättekul att träffas igen. Hoppas allt är väl med dig?

Japp, än sålänge är du den första av tre möjliga som är med i min PIF så det kommer en trevlig sak i posten nån gång under året!

Varma kramar
Tiggy

Sakira sa...

wow this is amezing website try more apk , how to install spotify premium apk android