fredag 8 maj 2009

Lekt lite i elements igen och skjutsat stora barnen till disco :-)

Har inte hunnit scrappa något idag, är lite för trött, men det kommer väl snart igen! Däremot fick dottern, Melinda, scrappa lite igår, ni förstår, bästa kompisen kommer hit imorgon och ska sova över och då måste man ju göra ett fint kort till henne!
Jennifer har också haft sina bästa kompis här idag, de skulle göra sig fina till discot... Så här har sprayats parfym, hårspray och annat smått & gott, det har kikats i speglar, kammats hår och krokodilklämmorna är överallt!
Dotterns bästis var redan färdigfixad i håret så jag behövde bara ansvara över en frisyr.
Kläder valdes ut för en vecka sedan så det var inget problem. Dottern ville prompt ha sin löshårs-klämma och ja, det blev faktiskt ganska fint även om färgen inte överensstämmer riktigt.


Dottern i sin vackra frisyr.


En förväntansfull tjej!


En ganska lugn storebror som tycker det är ganska kul att se hur tjejerna fixar till sig. Hans enda krav var lite "coola kläder, lite sådär rockigt mamma"


Tjejerna i sina fina kläder!


Här dansas det loss!


Fullt ös - medvetslös (fast bara på läsk & godis som väl är!) *ler*


Lekt lite i elements, Jennifer som poserar...


Och så min underbara rocker!

3 kommentarer:

Lillnettan sa...

De är för sööta, dina små! :-D

Lillnettan sa...

...Ja, och din rocker också, så klart! ;-)

Helén sa...

Vilka härliga tjejer! Min prinsessa är ju bara 4 år än, men gillar det där med kläder redan... hjälp, hur ska det bli sen?! Däremot vill hon ytterst sällan sätta upp håret och får man göra det så åker det ur efter några minuter...

Vad söt han är din lilla pojke! Den där rockiga stilen går hem här hos yngsta sonen också :)