måndag 25 maj 2009

Tack för responsen och lite övrigt bubbel ;-)

Inget nyskapat - så inga bilder, idag får ni hålla tillgodo med den snackiga sidan av mig (och när visar jag liksom INTE upp den då?!)...
Idag mår jag ännu bättre, fast trött efter en lite jobbig natt med Kiara. Men det är smällar man får ta. Jag mår bättre - hör ni det? B Ä T T R E . Och det är skönt. Grymt skönt. Jag försöker smälta min diagnos, jag läser, läser, surfar, tänker, surfar och läser och suger i mig allt det finns att veta - och för varje ny sak jag läser så är det ytterliggare en pusselbit av mitt liv som faller på plats. Nästan lite poetiskt va? Det är oehört befriande och skönt att få en diagnos på sig. Tråkigt - förvisso - men det är ju nu man kan börja göra något åt det (som förhoppningsvis kommer hjälpa också!), nu har jag ju en grund att stå på! Lovely!


Passar på att tacka för responsen om min blogg - jag kommer fortsätta skriva bara här och blanda hejvilt med scrapbooking, mediciner, piratpartiet, politik för övrig, my life - the story, familjen, osv... Det är som någon skrev - att man väljer själv vad man vill läsa och är där något som just du inte tycker är intressant så är det bara att hoppa några rader ner för att läsa nästa del. Fiffilurigt va!


Igår fick jag ett mycket intressant samtal (föresten - nu handlar det om piratpartiet igen, så börja skumma genom texten... *ler*) från killen som håller i en del av Skånedelen av PP. Vi pratade mycket om PP och hur man skulle få tag i folk, få folk att förstå att det handlar om så mycket annat än bara fildelning på nätet. För den största missuppfattningen ligger nog just där - att "vi" bara vill ha grejjer gratis via nätet - (men nä, jag betalar gärna, men för en service och en kultur som är värt det.) men det handlar om så mycket mer. Det är intressant också att se att det i PP's medlemmar finns allt från vänster till höger. Det är sant! Tänk vilken blandning och att alla dessa nu har ett gemensamt mål - det finner jag otroligt imponerande!
Skrämmande är det med det dokumenterade valfusket, inte att de gör detta mot just piratpartiet (även om jag finner det också kränkande, men det är inte det värsta) - utan att det är en kränkning över människors fria valmöjligheter. Vem är dem att bestämma vilket parti som ska få "ligga framme" eller "ute"? Vem är de att våga sig på, att överhuvudtaget ta en ställning i dessa sammanhang? Ska jag som röstare, inte kunna lita på att få den hjälp jag vill ha i röstningslokalen, ska jag själv behöva se till att ha med mig lappar dit?
Och om detta hade hänt mot någon av de större partierna? - då vågar jag sätta en hel del på att det hade blivit ett ännu större ramaskri.


Hursom - han som ringde mig igår - vi snackade om Eslöv och att ha en samlingslokal här, locka hit ungdomar, få lite mer "ordning & reda" osv. Och att jag kanske kunde ta en del av det? Ja, det hade varit skitkul, men jag tar ett steg i taget och hursomhelst så sker inget innan valet. Men lite roligt att ev bli en drivande kraft på det viset.


Nä, nog om politik nu (så du som inte är intresserad av politik kan börja läsa här istället *fniss*), över till annat.
En annan rolig grej - en vän mailade till mig igår och frågade om jag ville göra ett bröllopskort på beställning? Och (jag har inte svarat än, men ska göra det senare idag - bara så du vet det tjejen!) jag blev jätteglad - första gången jag får en förfrågan "utifrån" liksom! Och självklart vill jag det! Ska börja planera för det redan nu! *ler*

Annars har här inte hänt så mycket... Barnen är nyss iväglämnade till skola/dagis och mannen ligger och sover i soffan med liten Kiara bredvid sig. Hon har varit mycket vaken inatt, lite så där halvorolig, men det verkar bättre nu. Ska strax gå ut på minipromenix med henne!

Ha de bäst, må väl och take care!5 kommentarer:

Glimmis sa...

Tjenixen, måste bara in en snabbis å berömma byrån som blev en härlig knögligt "sne å vinn" liten sak.
Åh... bara älskar babystämpeln du inköpt. superfin =) *avis*

Vad glad det gör mig att du mår bättre.. pözz på dig

Erica

Essmo sa...

Va kul att du har fått en beställning på bröllopskort! Jätteskoj! Skall bli kul å se
kram kram!

Stämpelhamstern sa...

Precis som du säger så läser man det man vill... men gillar blandningen av allt.

Jag tycker bröllop är så svårt, speciellt eftersom man vill att mottagaren ska ska vara nöjd. Har också en beställning från en granne som ska iväg till sin dotters bröllop i Australien om någon vecka. Måste ta mig i kragen nu och skapa....

Kamilla sa...

Hej vännen *kramar om*
Klart vi vill läsa om allsköns babbel hos dig, det är ju det bloggen är till för ;)
Vad kul med beställningskortet och vad kul att du ska få en sill :D
Då är det bara å hojta så kommer sillfiler på mailen *ler*
Kram kram och ha det gott!!

Anonym sa...

Hejsan! det är alltid likar roligt att titta in till dig vare sig du skapar eller bara bubblar.

Ha en go helg:)
Annika