söndag 14 juni 2009

Bröllopskort och lite uppdatering på Kiara.

Puh! Nu har bröllopskortet kommit till både givaren och mottagarna - det gjorde tydligen succé, fick jag veta nyss i ett sms! Kan man bli annat än glad då?? Näää, för det kan man inte! *ler*

Kortet var jag och lämnade (mitt ute i ingenstans..) hos min väninna i fredags, vi fikade och hade trevligt. Jag blev dessutom medbjuden på en fest, (som "kavaljer" till väninnan.. ler*) i Juli, som jag definitivt vill gå på! Ska bli så kul!

På tal om fester - så fyller jag snart trettio år! Den 5:e Juli.. Kan knappt fatta det.. Jag har liksom fastnat i 25-års ålder och fattar inte riktigt att jag faktiskt är äldre än så?! Nåja, det ryktas om någon överraskning så jag vågar inte planera in någon fest, får väl bli på söndagen eller fredagen den helgen jag fyller? Hmm, tål att tänkas på, men att fylla tretti - det måste ju bara firas! *ler*

Lite bilder på bröllopskortet bjuder jag på idag, det är nog mitt mest välarbetade kort nånsin!
Temat på bröllopet skulle gå i färgerna, rött, grönt, lila och guld. Sen fick jag ganska fria händer på resten:

Texten är QK-stansat, liksom hjärtanen. Stämpln är nyinköpt just för bröllopet, tycker den är urvacker! Den riktiga brudbuketten skulle vara med lila & röda rosor och guldband, så det tog jag fasta på! Älskar dessa minirosors-buketterna! Lite clearembossade tingturaswirls och ett spetsband snett över kortet och - voìla!

Närbild på stämpelmotiv (TRO HOPP KÄRLEK FÖR EVIGT) och brudbuketten.


Lite upphöjdseffekter


Vänstra insidan såg så tråkig ut så självklart fick den också bli lite tillfixad! Stämpelmotivet är även det nyinförskaffat till bröllopets ära - Per Gessles textrader. Guld under, lite lövranka och blommor i passande färger. Är supernöjd!


Höger insida att skriva på, elfenbensfärgat papper, chalkat naturligtvis, med spets och en lila ros inunder.


Baksidan fick också en lyftning. Glömde dock att chalka kanterna här - men det fick vara ok ändå. Min fågelstämpel kom för en gångs skull till användning - tyckte den passade perfekt här!


Så jag är helt ärligt, totalt, supernöjd med detta kortet! Känns så bra och jag är så glad att jag fick till det med alla färgerna!
Extra kul när det gjorde succé också!


Nu då jag väntar på operation så försöker vi redan nu lägga om matrutiner och dylikt. Sallader är våra nya favoriter och då blandar vi hejvilt! Knaperstekt bacon, selleri, skinka, ägg, chorizo, pasta/ris, alfagroddar, olika sallader, ruccola - allt! Det blir så himla gott! Och mycket roligare att äta ett varierat innehåll!


Se så gott det ser ut!

Jag kämpar också med att få in fler rutiner - är urkass på att äta fler än en gång per dag. Och när jag flyter ska jag äta 7 (sju!!) påsar nutrilett om dagen... Vojne, vojne, hur ska det gå?! Nu har jag iaf lyckats ganska bra att få in ett par-tre mål om dagen.

För att känna mig ännu mer sporrad så går jag in på forumet - viktdropp - och kollar in alla före- och efterbilder! Ojojojoj, vilka förändringar! Vissa har loosat 60kg (!!) på ett år! Mest vanligt verkar vara en viktminskning på 35-50kg på ett år. Och det är så kul att se hållningen på de som lagt ut sina bilder - de ser så stolta ut efter några kilos minskning, helt fantastiskt!


Kom på att jag inte uppdaterat med bilder på Kiara - attans vad tjejen växer! Och attans vad busig hon är då... *ler* Men oftast är hon världens gosigaste vovve, duktig med "potträningen" och verkar trygg här i familjen.


Sååå ståtlig!


Här är beviset för hur bitig hon är - här har hon fått tag på mitt byxben...


Här är det makens arm som visst hamnat i vägen för hennes tänder.. Men hon är oftast rätt så försiktig. *ler*


Något annat att förtälja har jag nog inte??
Det där jag skrev ang Piratpartiet är nog helt rätt - jag ska inte ta på mig merjobb. Med jobbet kommer ju ansvar och det är jag inte beredd på just nu. Ska arbeta med mig själv och då får prioriteringen se lite annorlunda ut. Jag gör vad jag kan och det jag åstadkommer är jag nöjd med! *ler*


Imorrn kommer nästa inlägg med studentkorten, får ju spara lite så jag har något att uppdatera med/om...

Och för att vara lite tjatig - Glöm inte delta i blogcandyt! Det har blivit en del kommentarer hittills, vilket innebär att jag lägger i lite mer i candyt! *ler*

30 kommentarer:

Hanna sa...

Wow, vilket läckert bröllopskort!
Supersnyggt!
Den lilla buketten är underbar.

Och så söööt lilla Kiara är!
Bara för gullig!

Ha en riktigt trevlig Söndag!
Kram från Hanna

Karin sa...

Vilket underbart kort! Jättefint! Snyggt med buketten med rätt färger å allt! Najs!! =)

kram på dig!

Sofie sa...

Så härligt bröllopskort och så snygg insida och baksida du har gjort! Själv är jag dålig på att lägga ner någon tid på något annat än framsidan. Kul att det blev uppskatta.
Ha det riktigt bra!
Stor kram Sofie

Eva J sa...

Hejsan!
Sååååå snyggt kort, gillar verkligen buketten och färgerna så snygga tillsammans. Helheten i kortet är väldigt välarbetat, förstår att det blev uppskattat.
Mumsig sallad, förstår att det kan vara jobbigt att ändra sina vanor men jag önskar dig all lycka till.
Lilla voffsen ser bedårande ut.
Ha det bra
Kramar Eva

Lena50 sa...

Men så mycket det var att ta in, är alldeles överrumplad, du är en mästare på att förgylla en stund, när man tittar in till dig :)
Bröllopskortet var såååå fint, härliga färger och så mycket fina detaljer både inne i jortet och utanpå!!!
Vad söt Kiara är, nästan ännu sötare än förrut!!!!om det är möjligt!!!
vad du är duktig som äter sallader, och visst är det gott, måste försöka göra det oxå, behöver oxå gå ner ett antal kilon, men det är ju såååååå svårt!!!!
Kram på dig!!!!!! Lena

Lotta sa...

Jag är så glad att du har börjat blogga igen....det är ju underbart att komma hit och läsa din blogg!!!

Kortet är uuunderbart, buketten bara älskar jag!!!

Och ja, sallader är jättegott. Tyvärr är vi lite tråkiga för vi har nästan bara i samma i våra sallader....varierar oss nästan inget. Kan åxå bero på att jag är vääääldigt kräsen då det gäller det där gröna nyttiga:).....har du några goda recept på god sallad får du gärna hojta till:)

Kiara...ja jisses vilken söt tös!!! Men hon ser VERKLIGEN busig ut....

Ha det bäst och jag väntar på ditt nästa inlägg:)
Kram

Yvonne sa...

Åhhhh vilket superfint kort och söt hund =))
Hoppas du mår lite bättre nu.
Sköt om dig
1000 KRAMAR//Y

rose-marie sa...

mmm.. det är verkligen värt det... udda ljusmanchetter kostar ju inte många kronor, men blir massor av blommor... =)

mmm.. känns kanonbra... tack... läser psykologi A.. en 50 poängskurs... men borde vart typ 150 p... är massor att läsa å skriva om...

he he... ja... kanske det... de är ju annars riktigt duktiga på att dra ut allt ur papperskorgen och leka med det =)

måste ju erkänna att jag blev ruskigt salladssugen när jag såg bilden... hi hi.. mums mums.. supergott.. å speciellt en varm sommardag...

vad stor kiara har blivit... helt sjukt vad fort det går.... =)

ha det bäst..

kram

Anna S sa...

Så fint bröllopskortet är! Kul med grönt och lila också. Det ser man inte för ofta på bröllopskort tycker jag. Jag håller dessutom på att göra om mitt rum som ska gå i lila och grönt, så jag dras till ALLT i dem färgerna nu! Snyggt jobb med de andra sidorna på kortet också.

Kul med salladerna! Är själv väldigt glad för det (även om jag äter det lite för sällan). Vi var i Grekland förra sommaren och i hotellrestaurangen hade de en sallad som hela familjen blev överförtjusta i. Kyckling, bacon och rostada mandlar är ett hett tips. Gillar man sen fetaost passar det utmärkt till. Glöm bara inte grönsakerna ;)

Superfina bilder på Kiara också! Så söt hon är :)

Ha det gott!
Kramar Anna

Cyllan sa...

Hej på dej!
Wow vilket fiiint bröllopskort du skapat - förståår att de gillade det.
Hihii...kan helt och hållet förståå att du fortfarande känner dig som 25 för det gör jag med trots att jag precis fyllt 39 år.
Ååå nu blev jag sugen på en goo sallad för din skål med såånt såg mumsig ut.
Så stor er lilla ser ut att ha blivit.
Kan tala om att din rak kommmer att bli ytterligare försenad dåå jag råkat få fel stämpel i min beställning men när rätt landar i brevlådan ska jag på stuts skapa ditt kort och sen kommer det me posten till dig.
Ha det gott tjejen
Kraaam C

pysselninjangittan sa...

jättefint! Så stor voffsen blivit :)

ZozzosLiv sa...

Jaa liftvarning på buketten!!!Sååå HIMLA LÄCKER...Du är så påhittig...O du gör alltid såå underbar< alster!! O ALLTIS är du in o kommenterar med så underbara ord o det värmer i hjärtat ska du veta!!!:-)

KRAMAR OM...

P.S Ska snart hinna med blogcandyn också;-)

Pysslingen sa...

Hej! Tack för dina fina ord på min blogg. Jag måste få säga detsamma om dina alster. Jättefina saker du gör och inspirerad blir man ju till tusan. Både vad gäller pyssel och viktminskning. En annan tillhör ju också den sorten som skulle må bättre av att tappa några kilon. Tror nog jag skulle sträcka upp mig lite då också. *fniss*

Du undrade var jag hittat bilderna jag använt på mina senaste kort,
gå in här så hittar du ännu fler:

http://thevintagemoth.blogspot.com/

Stor kram till dig och pussa på Kiara. Hoppas vi hörs igen. /Pysslingen

Mathilde sa...

Oj vad mycket att kommentera på :)

Först! Superfint kort! Klart det gjorde succe!! Du är ju hur duktig som helst!
Och oj vad roligt att fylla 30! :) Hoppas att det blir en rolig överraskning! Skulle vara toknervös om jag var du, är alldeles för nyfiken för att klara överraskningar egentligen :)

Låter inge roligt alls det du dragit på dig! Tur att vädret gör det mysigt att sitta inne och kura :) Hoppas du blir frisk snart (och att solen tittar fram lite).

Hunden är ju helt underbar! Vilken sötnos :)

Kram och krya på dig!

Vera sa...

Hmm... buketten på kortet är så s*t*ns snygg att jag bara måste försöka lifta den- inte för att jag vet om det lyckas men... prova kan man ju alltid göra. Du har verkligen kluriga, fräna ideér på nya saker som jag aldrig sett förr (fast jag är väl iofs inte världsvan då det gäller scrapping)

Din sallad såg väldigt fräsch och nyttig ut, tala om att köra en Kajsa Kavat "man tager vad man haver" ;) Ser smaskig ut!!!

Stoooor kram bruttan

Vera sa...

Hmm... buketten på kortet är så s*t*ns snygg att jag bara måste försöka lifta den- inte för att jag vet om det lyckas men... prova kan man ju alltid göra. Du har verkligen kluriga, fräna ideér på nya saker som jag aldrig sett förr (fast jag är väl iofs inte världsvan då det gäller scrapping)

Din sallad såg väldigt fräsch och nyttig ut, tala om att köra en Kajsa Kavat "man tager vad man haver" ;) Ser smaskig ut!!!

Stoooor kram bruttan

Louise sa...

Vad fint du gjort det.
Ser att du verkligen lagt ner mycket tid på detta kort så dom som får de tkommer bli jätte glada.

Ha det gott vännen och var rädd om dig.

Kram Louise

Stämpelhamstern sa...

Vadå? Man behöver väll inte bli äldre än 25?!? Det är en så "lagom och bra ålder" *skratt*.
Gillar skarpt din bukett på ditt fina kort. Härlig 3D känsla!

Mrs X sa...

Åh, vad GLAD jag blir av dina ord!!! Det betyder mycket när det kommer från dig! Du lyckas alltid få mig på lite bättre humör :)
Det är samma här, det går uppåt och neråt. Känner i alla fall att jag kan slappna av nu när det blev klart med sjukskrivningen (bara att hålla tummarna att FK godkänner den också...). Känner att jag mår bra av att scrappa just nu, sen är det inte alltid jag orkar börja med nånting. Jag tar en dag i taget!

*kram*

Yoli Design sa...

oj oj oj här händer det grejjer... mums så gott med pastasallad!! ;P Meee love!!

Söööööööööööt kort...
söööööööööt vovve och ja...
som vanligt trevligt att läsa om allt även om det inte bara är skojjigheter... :D Du har ju en underbar förmåga att skriva med hopp och kärlek om ALLT!! :D

Å jag är så glad att du är så himla peppad och gör om rutiner... det är fasiken skitvsårt juh!!
Vet ju själv... man har ju sina laster!! :P
hihihi

Kraaaaaaaaaam sötaste du!!

ScrapMi@ sa...

Jag tycker att vi stannar på 25år det var en rätt ok ålder eller hur?????

Super fint kort buketten var ju superfin =)

Lycka till med sallader o allt som ska till innan op. kommer att följa Dej och jag är övertygad att det kommer att gå jättebra :))))

Stor kram//Mia

Tesa/Therese sa...

Oj, här har det hänt saker sedan sist. Riktigt snyggt kort du har gjort. Ha en riktigt härlig midsommar och tack för ditt avtryck. Kramis

Tiggy sa...

Hihi vad söt Kiara är. :)

Skönt att det går åt rätt håll med saker. Själv är jag trötter, kanske för att det är sent. :-P
Ska ta och snarka snart. Stor kram på dig!

Linda sa...

Vilka underbara kort du visar upp på bloggen!! Och Kira är ju bara för söt. Jag minns allt för väl den tiden med Maya. :P Tur att de är söta.

Kort sagt en trevlig blogg verkligen!

Anonym sa...

These Fitness Tips in above some basic ideas for
keeping fit and healthy body. I spent hundreds of dollars
trying to find that "quick fix" or magic solution that
would have allowed me to drop the desired pounds and have the perfect body.
Pencil in at least three workouts a week on your calendar.

Anonym sa...

This valuable information is invaluable. How can one find out more?


My website: aileportal.com

Anonym sa...

I've listened to this a dozen or more times and still find it delightful and sooooo original in concept. The promotion of good health is necessary to ensure that people are healthy, wealthy and wise. Committee on Gulf War and Health: Health Effects of Serving in the Gulf War, Update 2009.

my web blog; Latest Daily News

Anonym sa...

Don't put limits on what you eat as much as you do how much you are eating. According to experts, water and juices from various kinds of fruit are essential part of good diet. If you have never exercised in the morning, then we urge you to try it at least for one week.

My page - fitness tips and workouts

Anonym sa...

Itís nearly impossible to find experienced people in this particular
topic, but you seem like you know what youíre talking about!
Thanks

Here is my website - dailynews

Anonym sa...

Good post. I learn something totally new and challenging on blogs
I stumbleupon every day. It's always helpful to read through articles from other authors and practice something from their sites.

Here is my homepage ... http://www.menopausechatter.com