lördag 13 juni 2009

Ett inlägg fyllt till bredden med massa, massa bubbel. Har ju bara sååååå mycket att babbla om, så sätt i öronpropparna och börja läsa! ;-)


Okej, jag lever, okej?
Men gudars vad tufft det är just nu *suck*. Var beredda på både gnäll, scrap, lycka, äventyr och annat bubbel i detta inlägget...

Har du laddat kaffekannan?
Bra! Då startar vi!

Efter mötet uppe i Kristianstad (inför operationen), så blev jag helt slut. Kändes som om jag gått in i en vägg. *PANG!* Det blev liksom bara för mycket. Jämför med ett litet barn som får alldeles för mycket synintryck på en och samma gång - ungefär så kändes det. Även om det är idel positiva nyheter, men det finns en gräns för vad jag pallar hantera.
Jag är skitglad för operationen. Slut. Nu ska jag inte tänka mer på den - den sker i september och först då behöver jag fokusera på den. Klart slut, okej?

Min nya medicin gör mig fruktansvärt trött, kan sova natt som dag. Men läkaren lovar att det är övergående så det är väl bara att stå ut.

Jag var hos läkaren nu i veckan, blev sjukskriven ända fram till sista augusti. Skönt att veta ett tag framöver. Sen kommer det troligtvis bli mer och jag lär inte börja arbetsträna förrän efter operationen.

Om ett tag är det dags att höja mani-medicinen och jag hoppas verkligen att det bli en bra effekt. Vill så gärna tro att jag nu ska få må bra och slippa de jobbiga perioderna, ner som upp.


En kul grej som dök upp i lådan häromsistens - var Lindas underbara KAOS-award! Sååå fiin och jag kan verkligen inte se mig mätt på den. Älskar mina KAOSawarder!

Ni som ska få KAOSawarder av mig får stå ut att vänta ett litet tag till. Jag har iaf målat de flesta stämpelmotiven:

Man förstår ganska snabbt vilken som är min nya Tingtura-favorit va? *ler*
Och här den fina KAOSawarden:


Den underbart vackra framsidan!


Och den ärofyllda baksidan!

Får också passa på att göra lite reklam för Altheas Mix! Själv ska jag beställa en massa distresser och Tim Holtz-prytslar. Jag börjar dregla då jag tittar på bilderna... Klicka på dem för att se dem i större format och sen är det bara att maila till Mita för att få pris, frakt och dylika uppgifter. Hon är snabb som blixten så du får en enormt bra service!


*dregel* Ser ni de snygga TH-maskerna? Mums!


Vill ha, men jag får nog vänta nu - har tusen och en pennor som jag kanske ska förbruka först.. *ler*


Och här har vi ännu en av mina favoritkategorier - Charms av alla de olika slag! Kolla in ba! Åååh, varning för HA-begär!

Måste ju berätta om förra söndagen, då det var val till EU-parlamentet. Som de flesta vet så hejjar jag för fullt på Piratpartiet. Och utrustad i detta:

körde jag runt i halva Skåne. Elva timmar körde jag för att få ut valsedlar, kontrollera vallokaler och dokumentera eventuellt fusk (vilket vi faktiskt var med om tyvärr). Det var skitkul, trevligt, jobbigt, krävande och intressant. Jag var helt slut på kvällen, så pinsamt nog..... somnade jag innan valräkningen var klar.. Skulle egentligen varit med på valvakan på Heleneholm, men det var nog tur att jag hoppade av - jag hade ju nog inte varit en särskilt trevlig bordsgranne.. *ler*

Stolt är jag - över hur mycket röster PP lyckades få. Nu är det bara att hoppas på ett fortsatt bra arbete, att kunna nå ut till folk och bibehålla nyhetsvärdet. En annan viktig grej (som jag inte tyckte funkade särsilt bra i söndags) är att ha en god planering, veta vem som är ansvarig över vad och att inte en person sitter med hur mycket jobb som helst - delegera, delegera och delegera! Tydliga regler behövs också, om vad som är tillåtet att ha på sig i vallokaler, var man får sätta upp affischer och dylikt. Detta behöver vi få ut i god tid till regeringsvalet.

Det är ju snack om att jag ska bli vicenånting i Eslöv, men jag tror inte att jag kan det. Hur ska jag ha tid med det engagemanget och samtidigt hantera alla mina vardagliga problem? Nä, jag tror att det får bli i en annan tid. Jag hjälper dock gärna till med det jag kan och klarar av, men jag kan inte riskera att gå in i väggen igen.


Igår landade ytterliggare ett brev i min låda. Denna gången var det en RoundRobin, som jag är med i via SvenskScrapbookings forum. Det innebär att värden fyller ett kuvert med smaskiga scrapting, sen skickas det vidare till näste man på listan som bytar ut lite av innehållet - man tar det man vill ha och lägger i något annat av samma värde/skick.

Detta tog jag ur kuvertet:


15x15-papper, spets, gula & röda blommor, alfabet och en förpacning med frillz (ej med på bilden).
I utbyte la jag i:


Fjärilar, snören, papper, blommor, bårder och "sådana ting som man har på snören" *ler* Lite annat åkte också i, men jag vill inte avslöja allt. Lite surprise får det ju vara för näste man!


Jag är också med i Juni månads "Hemliga Vän", MHV. Där får man en adress som man skickar scrapting efter en önskelista. Mottagaren vet inte vem det är som skickar. Jag, i min tur, får emotta ett paket som jag inte vet avsändaren på. Spännande och kul!
Detta låg i mitt paket:


Och jag kan ju ha helt fel... Men jag tror att avsändarens nicknamn börjar på bokstaven "E".... Känns så och jag tycker jag känner igen dekosarna.. *ler* Jaja, tack vem det nu än är som skickat det!

Det gulligaste stod att läsa i det lilla kortet:
Sött va?

Det var väl en liten, liten uppdatering om allt som hänt sista veckan..

Idag har jag varit på skolavslutning, igår var det studentskiva och jag har haft beställning på både bröllopskort och några studentkort. Återkommer i nästa inlägg med en bild på de kreationerna!


Vill så gärna hinna med en bloggrunda - men det får bli imorgon, jag och mannen ska mysa i soffan och äta lite gott!

Glöm inte delta i blogcandyt! "Bara" nio dagar kvar nu!

17 kommentarer:

Susan sa...

Härligt att du är "tillbaka"! Hann bli riktigt orolig..
Hoppas ni får en jättemysig kväll!
Kram, Kram!

rose-marie sa...

oj oj oj.. dte var en uppdatering som heter duga.. =)

hoppas att det blir bra med medecinerna för dig snart... men kan väl ta sin lilla tid sånt där.. att prova ut rätt sort å mängd å så... å vänja sig vid ev. bieffekter... men det kommer nog snart ska du se... =)

jag gillar också den stämplen.. har hennes pojkvän med... å de är ju bara för söta.. dock brukar jag alltid färglägga likadant typ.. så det är kul med lite nya idéer...

jag har faktiskt införskaffat mig 3 av masks:en... å det var bannemig ett bra köp måste jag säga.. sååå otroligt kul att skapa med...

hoppas att allt lugnar ner sig lite för dig nu då.. så att du kan njuta av sommaren...

kram på dig..

Lena50 sa...

Hej gumman kul att se dig här igen!!!
Har saknat dig, och dina alltid värmande och roliga komentarer i min blogg!!!
Hoppas du snart kommer in med rätt medicinering och allt!!!
Villka gulliga stämplar, gillar dom jättemycket!!!
Nej nu ska jag snart till jobbet, blä...men det måste ju gå, hehe..
Ha det gott nu gumman!! Kram Lena

Yoli Design sa...

Å sikka trevliga saker i swapp-påsen!! :D
Du kan väl vara med i min ATC-swapp inne på SS!!??

Å så skönt att det är positivt med operationen, även om den tar på krafterna... :P Tror det kommer bli kanoners...

Ja så läcker kaos du fått... Den är ju bara för fin å linda är ju sååå duktig!! :D

Kraaaaaaaaaaaaaaaam

pysselninjangittan sa...

trevligt att se dig igen :)
Du har nog rätt iatt inte engagera dig för mkt i partiet. Inte bra o riskera köra ut sig.

Då väntar man sig ett besök i blogen snart då :)

många kramar

my world sa...

Hej Jag har något i min blogg till dig!

Nina sa...

Måste säga att du gör fina saker!
Undrar även hur du gjort för att få olika rutor under varje inlägg där man kan klicka i ''Kul'', ''Fint'', ''Intresant'' eller ''Liftvarning''.

Lotta sa...

Vad KUL att du är tillbaka....har ju saknat dig!!!!!! Det är så roligt att läsa dina "små" inlägg och dina goa kommentarer som du alltid lämnar efter dig.....

Hoppas snart att medecinen rättar till sig och att din trötthet släpper.

Härliga saker som har landat i din brevlåda:) och du ser till att andra får mysiga paket i sina brevlådor:)

Ha en underbar helg, vännen!! Tänker på dig!
Kram

Stämpelhamstern sa...

Hej, vad bra att du är tillbaka igen. Har saknat att läsa om dig. Sköt om dig så du inte kör slut på dig.
kram
Stämpelhamstern

BellaMio sa...

Så trist att du är hängig, men vi kan deppa ihop! Jag har just varit blivit frisk och nu ikväll har jag fått feber och ont i halsen igen... Fy, man blir så sliten när man går och är sjuk hela tiden. Och nu börjar ju sommarlovet oxå, jag brukar säga att det är nu jag får börja jobba, hihi... Det ska skjutsat hit, ringas dit, lagas mat i mängder både till tonåringar och deras kompisar... Ja ibland känner man sig som en hemhjälp, hahahaha! Fast det är duktiga killar jag har, så de hjälper till mycket oxå.

Hoppas verkligen att du kan komma förbi i juli. Det vore såååå kul! Vill verkligen träffas då. Jag har inte så himla många vänner, inte som verkligen är mina vänner, så att få en till det tar jag emot med öppna armar!

Kul att jag kunde tipsa dig om virknålen. Jag klurade länge kan jag säga innan jag hittade något som jag tyckte funkade. Tycker inte att det blir jättebra med en bigare, för de flesta är i plast och de gör märken i pappret ibland. Men virknålen är perfekt!

Krya på dig nu!

Stora stora stora kramar till dig!!

Anna S sa...

Kul att se dig igen! Både här och kommentaren i min blogg! :) Tycker absolut att du ska ta en sväng inom JP snarast! Pia, som äger butiken, ska ju stänga i Malmö och satsa på webbshopen. 40-50% på allt i butiken med start på tisdag! Jag åkte själv nu i veckan och på tisdag tar jag med min syster och hennes kompis också. Det gäller ju att passa på!

Vad mycket du har fått med i det här inlägget! Hoppas att det snart blir riktigt bra med medicinerna. De är ju det de är till för ;)

Grattis också till framgångarna för Piratpartiet. Men jag håller med om att du inte ska ta på dig för mycket. Håll det på en nivå där det är kul, så att det inte blir för mycket stress och press istället.

Härliga scrappgrejor du har fått, och skickat iväg. Tingtura-stämplarna är ju också hur fina som helst!

Ha det jättebra!
Kramar Anna

Cornelia sa...

Welcome back i cyberspejset!!!
Och miljoner tack för din gulliga kommentar! Är det nån som kan konsten att muntra upp folk, så är det DU! Jag blir alldeles varm när jag läser det du skriver... och det trots att termometern inte når upp till tiogradersstrecket här idag.... regnet ööööööser ner och det känns som höst. Inne får man ha lamporna tända för att överhuvudtaget se nåt.

Idag har jag gjort ett fotoalbum utan foton... men jag kan inte visa det ännu, det är en födelsedagspresent till nån som fyller år i juli *ler*

Ha det toppen!

Mrs X sa...

Tycker du gör helt rätt i att inte ta på dig mer än du klarar! Du ska ju orka med dig själv, din familj, kommande operation osv. Har man en gång gått in i väggen är man nog extra känslig i fortsättningen och där vill man ju inte hamna igen! Nej, du gör helt rätt - tänk på dig själv först och främst! :)

Tycker det är helt underbart med dina långa inlägg, du skriver så himla bra!

Skönt att du blev sjukskriven igen, det känns alltid lättare av att veta, även om man inte mår bättre av det, så är det i alla fall en stressfaktor mindre att veta!

*kram*

ScrapMi@ sa...

Oj vilken läsning.......jag säger bara TACK för kaffet :)
KRam//Mia

Anonym sa...

...please where can I buy a unicorn?

Anonym sa...

...please where can I buy a unicorn?

Anonym sa...

[url=http://italtubi.com/tag/Effetti-collaterali/ ]levitra costo [/url] nmSiamo spiacenti, non in una sezione ..... levitra 5 mg fqvigfyvpy [url=http://www.mister-wong.es/user/COMPRARCIALIS/comprar-viagra/]comprar cialis[/url]