fredag 26 juni 2009

Scrapinköp och en sjätte KAOS!! -)

Det är ju helt sjukt vad tiden ruasr fram. Snart är Juni slut, Juli tar vid med stranddagar, 30-årsfirande, Lisebergsresa och andra småutflykter. Ett tu tre så är det augusti och man pressar ur de sista soltimmarna, försöker koppla av innan skolrona startar - sen är det åter vardag igen. Förutom att jag då opereras i mitten av september. Vilket jag fortfarande inte kan fatta riktigt än.

Jag har satt upp små mål med vad jag vill genom denna operationen.

Jag vill kunna dansa utan att känna mig som elefanten bland mössen. Jag älskar att dansa och har alltid varit den som är först upp - och sist ifrån - dansgolvet. Men inte med denna kroppshyddan, usch nä.

Jag vill shoppa! Kläder alltså. Jag vill prova, gå ner i storlek, bära snygga kläder som inte har tantvarning på sig.

Jag ska spela fotboll med mina barn.
När vi bara hade de första twinsen, spelade vi ofta fotboll. När mellersta tjejen kom så kunde jag bara stå i mål - mer orkade jag liksom inte. Och när de två sista kom så fick jag ha ståplatsen.. Kan inte ens stå i mål utan att flåsa halvt ihjäl mig.


Det märks att de små promenaderna med Kiara börjar ge lite resultat. Jag flåsar inte riktigt lika mycket längre.. *ler* Nu kan jag t.o.m prata lite under tiden - Haha!
Och på tal om lilla Kiara - så var vi hos veterinären i onsdags så hon fick sin valpspruta. Det gick jättebra och veterinären tyckte det var en mycket fin hund, ståtlig. *stolt*


Annars har jag inte hunnit med så mycket skapande - dock har jag fyllt på med scrapgrejjer och nu kliar det enormt i fingrarna. Jag har 15st KAOSer att tillverka, varav sex stycken som jag dessutom ska utse någon mottagare till.. Tror att det får bli en överraskning.

Och på tal om KAOSer igen - så har jag fått min sjätte! Kan ni fatta??? (För det kan inte jag!?) Av sötaste Helena! Och hon tycker jag har en "häftig" och "galen" stil?! Och "edgig"! Ja, jag blir bara så underbart glad och rörd av de fina orden. Och att jag är entusiatisk då? Jag, som själv tycker, att jag är världens mest negativa människa... Men jag försöker nog hålla en positiv attityd vilket hjälper en hel del genom livets alla svårigheter! Och jag försöker vända alla negativa livsperioder till något att ta en lärdom av. Så ja - jag är väl lite entusiastisk (och galen...Haha!)

Kika nu på min underbara KAOS!

KAOS från Helena/Nag Champa:

Alltså, att ha fått sex stycken så olika KAOSer är rätt mäktigt! Tänk så olika stil alla har och ändå är de alla lika vackra och underbar!


Ord som får mig att le från det ena örat till det andra!
Tack tjejen!


Sen har jag då haft dille på att shoppa (i skrivandets stund väntar jag dessutom på ytterliggare ett paket.. Galet va?!) Här följer lite bilder på mina inköp, så förstår ni varför jag har sådant kli i fingrarna!


Inte riktigt mina färger - lite för glatt, men jag blev förtjust i clearalfabetet, de vita blommorna och blommorna i nät. Även den gröna lacken var rätt läcker. Resten hade de kunnat skippa enligt min mening..




Scrapshopen som ligger mig varmt om hjärtat. Här får du alltid kanonservice! Och här finns mängder med självaste Mr Tim Holts-prylar! Jag köpte på mig tre stora masker, en liten och två distressdynor. Och en non-stickmatta till distresserna. Lite äppelblommor hängde också med och några skruvbrads.


Clearstämplar:

Billiga clearstämplar har hon också fått in. Och grymt snygga! Älskar swirlsen och de kinesiska tecknena! Mmmm...läckert!

Charms:

Jag har aldrig sett så många charms på ett och samma ställe. Och jag tog bara ett urval av dem (även om jag gärna hade tagit en av varje sort - men plånboken gillade inte det förslaget..*ler*), men visst är de ursnygga?!

Från "Köp&Sälj" på SvenskScrapbooking:

Massa, massa, massa blommor! Från en tjej på forumet. Lite mesh, några band för att hon ändå sålde det.. Hihi! Och en stämpel samt rosor som jag fick på köpet.

Mosters gömmor:

Mysiga moster var här och fikade igår. Med sig hade hon några ljusmanchetter från gamla hörnor. Så kul med lite unika och annorlunda blommor!


Scraphörnan:

Underbart. Helt lovely vilket paket! Snygga klockor, vackra brads, lite Swirls. En vattenfast penna (för att kunna ändra/fylla i stämpelmotiv!), en vacker overlay och snygga papper. Sist, men inte minst och dessutom mest efterlängtat - de enormt snygga GreetingFarm-stämplarna! Bägge seten! Åh, jag kan sitta och bara stirra på dem i timmavis (kanske lite överdrivet - men inte långt därifrån..). De är så snygga, vackra och helt underbara! Godis!

Men kika då så underbara!

Favoriten är tjejen längst till höger, hon med handväskan. Sååå fin!

Och dessa är lika vackra!

Favorit här är nog hon med vintekläderna. Så elegant liksom!

Och nu måste jag dra till affären och inhandla helgens matmeny! Så någon bloggrunda lär det inte bli förrän ikväll. Men jag lovar, det står överst på min lista just nu.

1. Gå bloggrunda
2. Skapa KAOSer
3. Skaaaaapa
4. Kreera
5. Pyssla

Ungefär så ser min lista ut för närvarande *ler*


Ha de bäst alla mina underbara scrapvänner och ni andra "vanliga" bloggvänner! Me love you!











11 kommentarer:

Yvonne sa...

Mej oj vad du shoppat =))
Du är nog värre än jag,hihi
Ha det riktigt gott i solen och lek mycket med hunden.
Kramar//Y

Mrs X sa...

Wow, så mycket roligt du har shoppat! Jag kunde inte låta bli att trycka på köpknappen ikväll, Stellas.se har 40% på det mesta!

Roligt att "höra" ifrån dig, har tänkt på dig de senaste dagarna och hoppats att allt är ok. Här är det så varmt så man lider! Jag har riktigt svårt för värmen, så jag håller mig mest inomhus. Fördelen är att man hinner ju scrappa mer! :)

Jag är inte ett dugg förvånad att du fått en KAOS till och du förtjänar precis varenda en av dem! :)

Anonym sa...

Såååå många KAOS du fått!!!!! Men du är ju så välförtjänt dem! Jag är så stolt för mina två, de står framme i köket så jag kan se dem när jag pysslar. Himla bra initiativ detta tycker jag, av Yoli!

Åååååååh vad du shoppat!!!!!!! Avis!!!!! Fast jag har också shoppat loss denna månaden, gjorde en deal med maken, om att använda varsin liten del av skattepengarna till våra hobbies. Han, som har två dyra hobbies, sade ju inte direkt nej! Så jag hade en hel del extra att shoppa för, kul, kul, kul!!!!

Håller helt med dig om paketet från Creative Club, bara att jag endast ville haft bokstavsstämplarna och nätblommorna. De andra, vita blommorna var alldeles för stora för min smak. Men det som slog värrst, var väll att jag omgående vid förra paketet, gick in på nötet och tackade nej till detta paketet!!! Men ändå trillade det ner i lådan här hemma, och då blir jag suuuuur!!!! Så jag ska skicka tillbaka paketet, men inte förrän jag får portofri returadress!! Ska inte betala för nåt jag tackat nej till, minsann!

Vad gäller den övriga shoppingen du gjort, kan alltsammans flytta hem till mig! ;-) Speciellt Tim Holtz-maskerna och The Greeting Farm-stämplarna!!! Äääääälskar de tjejerna, tänk vilken dröm att få färglägga dem!!! Sååååå avis på dig nu!! Fast, jag har faktiskt beställt en liiiiten Tim Holtz-mask, fast ingen glimmer mist ännu, kan man använda dem på annat sätt än med glimmer mist?? Du får köra en turorial nu!! ;-)
Ha det så gott, vännen, men snälla! Lämna en kommentar på mitt bloggcandy-inlägg att du vill vara med, så att jag inte missar ditt namn i lottdragningen!

Kraaaaaam

Anna S sa...

Åh, Grattis igen till fin KAOS-award! Förstår att det måste vara fantastiskt kul att se sådan uppskattning för det man gör! Sex awarder ljuger ju inte ;) Det är du verkligen värd!

Vilka härliga inköp! Så mycket fina grejor! Är extra avundsjuk på de fiina Greeting farm-stämplarna. Det är inte helt lätt att hålla fingrarna från "köp"-knapparna hos sidor som säljer dem ;) Men det får nog vänta ett tag i alla fall. Kan tänka mig att det kliar i fingrarna nu. Och jag ser fram emot att få se lite kreationer här i bloggen sen ;)

Ha en supermysig helg!
Kramar Anna

rose-marie sa...

mmm.. hi hi... =) jag brukar försöka att uppdatera så ofta jag kan.. mellan sandlåde-lek och shopping *asg*

ja.. de nya swirlstämplarna var ju helt fantastiska.. sååå roliga.. å det andra med såklart... mmm.. har ju använt skalpell och linjal till allt.. så det tar ett tag att vänja sig vid att faktiskt använda maskinen....

oh ja.. en sån underbar dag i göteborg... så himla trevligt.. å lite shopping hann jag allt med.. har uppdaterat bloggen *igen* hi hi...


åååh.. vad avundsjuk jag blir på dina nya stämplar... jag är sååå sugen på miss anya seten.. men gubben totalvägrar... *suck* får väl försöka att övertala honom lite successivt.. ;)

kram på dig

Anneth sa...

Hej hjärtat! Så roligt att få höra av dig! *ler stort*

Här är allt bara bra, vi slappar, badar, äter för mycket potatissallad och spelar Donkey Kong på datorn. Lite scrappande blir det ju också förstås. :P Att jag har en uppsats som ska skrivas har jag förträngt, men jag tänker att den ska jag ta tag i när Kristofers semester är slut för jag vill verkligen vara ledig samtidigt som honom.

Tänker du fortfarande åka till Oskarshamn? Det skulle vara så roligt...både jag och Mio skulle stå här med Öppna Famnen. :D Du kan väl klura lite på när och hur? Kristofer börjar jobba den 6 juli och sen så fyller jag år 4 augusti - allt däremellan funkar finemang för mig.

Kraaaam!

Cyllan sa...

Hej på dej!!!

Jodå jag kan förståå att du får ännu fler KAOS-awards såå grattis till din 6:e.
Såå många fina saker du shoppat på dig...förståår att det kliar i dina pysselfingar(ler)
Oo så skönt det var o höra att det är fler än jag som ogillar att jobba efter skisser (hade också sett ett par vanliga utmaningar inne på Svensk Scrapbookings CC)
ÅÅ du vet du vad...ditt RAK-kort är klart och ska läggas på postlådan i morgon så du bör får det på måndag...hoppas jag.
Önskar dig ett skönt sommarlov
och passa på nu o njut lite av ledigheten och sommaren
Kraaam C

Karin sa...

Åh va mycket härliga grejer du har shoppat, kul å se! Är på landet nu så det blir ju inte jättemycket scrapp men jag solar å lever livet ändå ;)
Ha det fint!
kram kram!

Frusvea sa...

Har du sådan däringa shoppingmani eller *fnissfniss* Mycket fina grejer, visst är det väl härligt med alla ljuvliga pysselpaket i brevlådan :)Jag har börjat med att scrappa en tavla och igår köpte jag två canvastavlor till. Får se när jag får tummarna loss till att göra dom. Hoppas du har en go dag på badet. Själv sitter jag i trädgården och rökar och gör inte ett skit :/
Kraaaaaaaam till dig stumpan!

Yoli Design sa...

*skrattar*
wow ännu en kaos... Yiihaaa...
du förstår att du har å göra nu va!! :P
Lite läskigt att jag å Helena har så lika handstil. Jag tänkte va!?? har jag gjort den!?? Scrappar jag i sömnen nu oxå!! hahahhaha...

Kraaaaaaaam

Louise sa...

Hej vännen.
Så mycket fint du handlat jag vill också handla men jag hittarinte riktigt det jag vill ha.
Jo i flera olika butiker finns det.
Men jag vill handla så mycket som möjligt i en och samma är enklare så.

Men du har ju lyckats att handla mycket i olika och så avundsjuk jag blir;o)
Lycka till med alla dina nya roliga saker.

Kram kram
Louise