söndag 28 juni 2009

Something old, something new... men ingen jädrans peng i min sko! :-)

Har inget nytt att visa.. Eller jo, men det är mest målade stämpelmotiv som jag förberett till KAOSerna, så dem får ni se när allt är klart!

Gudars vad det märks att det är stiltje bland bloggarna, inte många uppdateringar som görs. Men det är ju sommaren och solen som lockar, det kan väl vem som helst förstå!

Även vi faller till föga och ska ge oss iväg till Röstånga-badet idag. Ett mycket mysigt utomhusbad med sköna skuggplatser, en rolig vattenrutchikana och en lagom dyr glasskiosk ;-)
Det blir jag och de tre stora som drar iväg, mannen ska vara hemma med Kiara & de två minsta för att städa huset.. :( Inte så kul kanske, men det var enligt hans eget önskemål. Vi kan ju inte dra iväg hela familjen iom Kiara.
Eller jo, om vi hittar en bra strand som tillåter hundar. Något tips?


Jag hann med min bloggrunda häromdagen. Tog bara två dagar att gå igenom alla.. Hehe.. Men vaddå - jag älskar ju alla bloggarna så jag kan ju inte noncha någon av dem! Och jag har lite mani på att kommentera. Tycker det är så kul att visa uppskattning och att sen kanske få tillbaka det. *ler*


Här kommer iaf lite "gamla" kort som jag gjorde till mellantjejens fröknar. Hon har ju gått ut förskoleklassen nu och de tre fröknarna fick vars en sommarpresent beståendes av en stor korg med massa gotter i, en vacker ros och dessa korten:

Har embossat ett par fjärilar på alla korten, syns kanske dåligt här?


Limmet under akryldropparna har inte torkat än.. Därav den vita färgen.. *ler*



Alla motiven är målade för att passa till varje frökens stil.


Jag blev nöjd iaf, fick till korten ganska barnsliga och passande till varje fröken. Barnen visste direkt vilket kort som var till vem, lite kul att vi hade samma tankebanor!


Nu drar vi iväg! See ya later!


25 kommentarer:

Yvonne sa...

Söta kort =))
Ja du nu är det lugnt på bloggfronten. Man vill ju vara ute och ta vara på solen så länge den varar. När det börjar regna igen så ska jag sätta igång med julkorten (hemska tanke).
Min "gangsterkille" kommer från Stämpelgården och gitarren är ett clear-set ifrån Oppio. Nu ska jag ut i solen igen.
Ha det gott och sköt om dig
KRAM//Y

Mrs X sa...

Håller med, det är verkligen stiltje på bloggarna! Händer inte överdrivet mycket på forumen heller. Lite tråkigt för en sån som jag, som helst håller mig inne i den här värmen! ;)
Du är verkligen duktig på att kommentera och det är så roligt när man loggar in och ser att du har varit förbi! :)

De embossade fjärilarna syns bra och korten är bara så söta! Blev säkert uppskattat!

Kram!

pysselninjangittan sa...

vilken sötisstämpel :)

Anonym sa...

Så fina kort:)
Skrattade gott när jag läste din kommentar: Vi är nyss hemmkommna från Jönköping där vår stora dotter bor. Gubben och sonen skulle hjälpa dem att sätta upp staket och var gör då min äkta hälft JO han sågar sig i handen och är nu opererad och sjukskriven i 8 veckor. vi icke skadade fick till ett mycket snyggt staket gjort på lösvirke.

Ha det gott i värmen :)
Annika

Therése sa...

Söta kort!
Visst kommer stämplarna från Panduro, eller är jag helt fel ute??
Hoppas ni fick en trevlig baddag! Själv tog jag premiärdoppet idag tillsammans med Pojkvännen och hans son. Härligt med lite svalka i värmen =)
Kramar, Therése

Anna S sa...

Vilka söta kort! :) Kul också att barnen visste vem som skulle ha vilket! Då måste du ju ha träffat ganska rätt ;)

Måste säga att jag är ett STORT fan av din kommentarsmani :) Det är alltid så kul att se dina söta små kommentarer!

Håller också med om att det är lite bloggande nu. Var i stugan tisdag-fredag, helt utan tillgång till internet, och det var inte så mycket nya inlägg som jag hade trott... Men det är väl så nu med sommar och semestertider. Själv har jag massor att lägga ut, men får bara upp en blank sida när jag ska logga in på bloggen... Det får bli nya försök om en stund :)

Hoppas också att ni hade en riktigt mysig baddag! :)

Ha det toppen!
Kramar Anna

Lotta sa...

Ja, visst är det lugnt nu på bloggar och forum......alla njuter väl av solen nu....till och med jag....Och vi har kört hö hela helgen, har inte sett scrapparbordet ens på hela helgen.....Men visst kliar det i fingrarna att få scrappa lite:)

Härliga och somriga kort du gjort. Härliga färger....

Ha det bra i värmen:)
Kram

Anonym sa...

Vad roligt att barnen tänkte som du med korten till fröknarna!! Då har man väl ändå lyckats?! Som du själv skrev, lite barnsliga, men ack så sööööta!!

Älskar dina kommentarer inne hos mig, jag blir så superglad varje gång jag ser att jag fått en ny söt kommentar. Därför återgäldar jag detta nu, trots att jag egentligen är ute på "icke-kommenterande" bloggrunda. (För trött och dålig för att orka kommentera, men vill ändå kika lite vad ni gjort i sommarvärmen.)

Kraaaam!

Pysslingen sa...

Blir lika glad varje gång jag ser att du varit inne och lämnat ett litet kommentarspår efter dig. Är tyvärr inte lika bra på det själv, men ska försöka bli bättre på det.

Visst är det mycket lugnare på bloggfronten nu när värmen ligger på. Men jag sitter helst inne, har svårt för denna värmen. Jag väntar in en Cuttlebug jag köpt som ska komma imorgon (måndag, och i väntan på den så får jag inget gjort. Bara går och drömmer om min groda och allt fint jag kan göra med den...

Kram på dig!

Anonym sa...

Hej,
visst har jag skrivit om Vikhög utanför Lödde till dig (långgrund strand där hundar är tillåtna). Jag kan också ha fått solsting och glömt det:-)
Kram Liselotte

Mathilde sa...

Jättefina kort! Dom måste ha gjort succe hos fröknarna!

Jag var ute och reste januari och februari i år. Jag och en kompis åkte runt i asien. Och egentligen har jag inte planerat att åka på en sån resa igen, men så började vi prata om det häromdagen och man blir ju så sugen. Så får se, kanske blir nån mer långresa.

Haha ja kärleksbilderna är faktiskt från den resan. Står på en strand i Filippinerna med en helt främmande kille :) Haha ibland får man vara lite crazy ;)

Hoppas du har det underbart i sommarvädret! Själv sitter jag inne på ett kontor idag! Men det är sista veckan på jobbet innan sommarlov så biter ihop :)

Kram på dig!

Karin sa...

Så söta kort! Jaa, va stilla det är överallt.. Helt tomt... men men, så är det väl under sommaren å när det är så fint väder =)
ha det fint,
kram!

Karin sa...

Så söta kort! Jaa, va stilla det är överallt.. Helt tomt... men men, så är det väl under sommaren å när det är så fint väder =)
ha det fint,
kram!

Karin sa...

Så söta kort! Jaa, va stilla det är överallt.. Helt tomt... men men, så är det väl under sommaren å när det är så fint väder =)
ha det fint,
kram!

Yoli Design sa...

Åhhh vilka härliga fröken kort... :D mee like... :P

Hoppas du haft en toppen helg..
jag har jobbat å jobbat, men oxå njutit av det heeelt underbara vädret... thihi..

Kraaaaaam på dig söööt.

Len sa...

Uuuuuuuuunderbara kort!! My lord vilka läckra färger! Och ja, inte konstigt det står still i bloggarna, ute är det ju ökenvarmt! :) Jag hann inte all med CC'n tex, hade massa annat för mig! Men jag är nog som du: Kan läsa bloggar i timtal!!

Loreleii sa...

Hej!
Jo då, jag lever... men just nu är det nog inte mycket mer än så. Men nu är det semester i 3 veckor! Underbart!!

Vilka urgulliga kort du gjort!!

STORKRAMEN/Karin

Lillasysters Kakor & Cupcakes sa...

Jättefina kort!
Håller med om att det är rätt dött på bloggfronten...men då fastnar man iallafall inte framför datorn och hinner scrappa lite själv oxå! :o) Kram Pernilla

Hobbydraken sa...

Fina kort du gjort!
Blev jätteglad ska du veta när jag såg din gulliga kommentar du lämnat i min blogg!!! Sååååååå snällt av dig och dessutom ser jag du lagt upp mig på din bloggrunda! Du är underbar :-D Tack för att du skänkt lite glädje i min gråa vardag.
KramKram /Nelle

Lena50 sa...

Åh, villka glada somriga, färgglada kort, man ler bara man ser dom, måste blivit väldigt uppskattade. Ja du är så gullig, du har alltid tid att komentera, och tar dig tid att verkligen sriva så man känner att du verkligen bryr dig, du skriver så roligt ibland så man skrattar för sig själv, du är en pärla för dina medmänniskor såna skulle många fler vara....
Men det finns ju jättehärliga människor här, men som sagt nu är det lugnt här, men nästa vecka blir det regn och svaligare ;)
Kram på dig!!! Lena

Anonym sa...

Tjaba bruden.
Hu vad det är sommarvarmt *svettas så det dryper* Man ska väl inte klaga men det är nästan på gränsen till olidlighet! Och på jobbet ska vi inte TALA OM, där är det bastu!! Enda stället att njuta på är vårt kontrollrum där vi har svalt och skönt men där kan man ju inte sitta och trycka hela skiftet, då får man inte mkt gjort *S*

Har två mastiga veckor framför mig, sedan är det en veckas ledighet, ytterligare två veckors jobb och sedan slutar jag med två lediga veckor- efter det vet ingen av oss vikarier om vi får fortsätta- och då har jag varit anställd i TRE år *suckar*

Vilka söta kort du gjort till lärarna, jag gissar att dom blev superglada över dom somriga alstrena :)

Nu ska jag ut i sol och värme igen, har tagit igen mig inomhus nog länge nu.

Sköt om er och klappa om Kiara från mig :)
KRAMEN

Vera sa...

Hmm.. varit för länge från datorn?! Glömde skriva under kommentaren men jag gör väl det nu då ist *S* Den anonyma är jag!!

KRAM IGEN

Eva J sa...

Jättegulliga kort, stämpeln är så söt. Kul att barnen visste vilket kort som var till vilken fröken. De är smarta de små. Här är det gassande värme och jag orkar inte pyssla så mycket fast jag skulle vilja men men det kommer väl. Ser att det är lugnt på de flesta bloggar men vänta snart är vi där igen med massor av uppdateringar.
Ha det bra i sommarvärmen
Kramar Eva

pysselninjangittan sa...

nu har jag varit på min minisemester...har konstaterat att jag har ju några här nere med så innan sommaren är slut får det nog allt bli en Skånerunda åxå :)

kram kram

Maja Stokk / eyovine sa...

Ååååh vilka underbart färgsprakande somriga kort *gillar massor*