måndag 25 maj 2009

Är detta året då allt vänder eller?!

Jag är så glad, så glad och jag kan knappt fatta att allt händer runt omkring mig nu (samtidigt får jag liiite panik, men det är bättre att det är på detta hållet än tvärtom!).

För att ni ska förstå (vilket de flesta av er redan gör.. *ler*) så ska jag bara nämna lite av allt som vänt.

I april stötte jag på underbara scrapmänniskor via nätet, till följd att jag nu har skapat jättemycket nya kontakter, som jag är oehört tacksam för att ha!
Jag fick gehör hos mina läkare och äntligen har jag "fått" en diagnos som känns rätt och som man kan behandla på ett vettigt sätt.
Jag fick rätt mediciner.
FK beviljade slutligen min SP och den ekonomiska siyuatonen förbättrades.
Jag börjar känna mig mer uppåt och det ser redan ljusare ut.
Vi har fått världens finaste hund, Kiara.
Idag fick jag brev från Kristianstad sjukhus, om ett först möte inför min GastricByPass operation (som jag väntat på sen okt-07 plus en del turer dess för innan.) Operation är planerad till sept-okt! Det börjar liksom bli verkligt!
Jag har tagit vissa livsavgörande beslut, i ett försök att bättra på mitt mående och även om vissa människor inte förstår mina val så har jag stöd av de flesta i min omgivning.
Jag engagerar mig i politiken (heja piratpartiet!) och tycker att det känns rätt.
Jag vågar säga nej. Och jag vågar säga ja.

För bara ett halvår sedan var det tvärtemot allt det jag skrivit - så kan ni förstå varför allt detta händer mig nu? Får det verkligen bli så där bra? Och vad blir straffet för detta då? Ja, jag kan inte låta bli att tänka på straffet... Det brukar ju komma förr eller senare, men denna gången hoppas jag iaf att vi slipper det. *ler*


Något annat skoj? Ja, jag fick ett underbart beställt paket i lådan idag. Från "wildorchidcrafts", titta själva så får ni se så mycket fint där var i lådan!



Nu ska jag sätta mig och göra två uppdrag - fick en beställning till, på ett konfirmationskort åt en tjej. Så kul då man blir betrodd till att få göra kort åt andra!


23 kommentarer:

pysselninjangittan sa...

Visst är det skönt då allt bara precis går som det ska :)
GastricByPass operation har min systerdotter gjort, i februari..hon är jättenöjd och kilona rasar.Lite roligt är det att hon går i samma "lasar" som innan. Sen har hon blivit lovad att de ska ta bort allt som är överflödigt :)
Så tummen upp för dig gumman.
kramiz

Vera sa...

Åh hjälpas, så mkt vackert du fått hem!!! Nu är det bara att fortsätta skapa dina fina alster, dessutom blir det extra kul då det är på beställning! Go girl!!

Vad roligt att se din optimism och glädje, den är du väl värd!! Efter regn kommer solsken, eller ?! Sliten klyscha men i ditt fall stämmer det ju utomordentligt bra!

Ska ut och jobba 4 nätter med start ikväll så jag scrappar för brinnande livet just nu, är ivrig att få färdigställa NÅT av mina 20000 påbörjade alster! Är så hopplös (som en groda utan bakben *s*) Tappar jag inspirationen halvvägs på en skapelse, lägger jag den åt sidan för att påbörja något annat... Och nu sitter jag med många saker som vill bli färdiga :)

Har en 45-åring, en 40-åring, en 38-åring, en mamma och en examenskille som ska ha varsitt kort och än så länge är bara två av dom klara- så det brinner i knutarna ;) Men jag klagar inte, har bara inte tid att sitta här nu.

Sköt om dig min vän och surfa på "the happy wave" :)

KRAMEN

Anna S sa...

Vad glad jag blir när jag läser att det går så bra för dig (trots att jag har hängt med de senaste veckorna)! Sluta upp med att fundera på "straffet". Livet är som en berg-och-dalbana med upp- och nedgångar. Njut av att du har det bra nu, och se det istället som en belöning för det jobbiga du har varit med om.

Och WOW, vilket paket! Det är inte utan att man blir liiite avundsjuk ;) Där kanske man skulle ta och kika in (med risk för att man vill ha det mesta)

Ha det bäst!
Kram Anna

Alex sa...

Gud vad glad jag blir när jag läser detta! Kan inte sluta le! :-) Du berör mig verkligen med allt du skriver och jag önskar dig bara väl! Så nu känns det riktigt bra inne i hjärtat när jag läser hur glad du är och hur bra livet börjar kännas... Så får det fortsätta, tycker jag! :-)

JÄTTEkram på dig!

Anonym sa...

O va härligt för dig/er! Jag blir så glad av att höra dessa underbara nyheter. De är eran tur. Någon gång vänder de. Många kramar till dig!

Yvonne sa...

STORT GRATTIS till ALLT!
KRAMAR-om dig//Y

Lotta sa...

Klart du ska få må så bra.....det är så roligt att höra att du är på rätt väg och att allt verkar lösa sig. Det gör mig glad!!

Och shit vad blommor du har fått!!!! Vad roligt:)

Jag har åxå fått en beställning på ett konfirmationskort..fast till en kille. Och det som är så svårt...Jaja, det är bara att sätta igång...

Kram vännen!!

Karin sa...

ÅÅÅHH va mycket fina blommor! Galet läckra!!
Va härligt å läsa att du mår så bra nu å att det verklien går åt ditt håll! =) Det är DU värd!
Tack än en gång för de fina sakerna du skickade till mig, jag blev så himla glad, det var verkligen jättesnällt av dig! Hoppas jag kan göra dig så glad nångång ;)
kram kram!

rose-marie sa...

åååh.. vad skönt att höra att allt har vänt =) du har säkert inget att oroa dig för... vet att man alltid gör det ändå.. men tror iaf att det kommer att gå åt rätt håll nu =)

vilket underbart paket.. jag kunde inte hålla mig, utan surfade in på deras sida med en ggn.. å sen var jag fast *LOL*

jag beställde massor.. hi hi... inte lika mkt som dig antar jag, men ändå.. massor för att vara mig =) är superexalterad nu...

hur lång tid tog det för grejorna att komma, efter att du beställt dem?? är ju alltid sååå otålig.. är ju första riktiga utomlandsköpet... =) så jag vet ju inet riktigt hur det funkar å så...

Lena50 sa...

Det var rolig läsning...vet du med dina positiva ord, påverkar du andra, så roligt att allt verkar ordna sig, jag tror att om det bara börjar lösa sig, så ser man mer positivt på allt och så kommer resten automatiskt, så roligt att du fått vänner här, och visst är det roligt, tycker jag oxå, att få komentarer och små hälsningar.
Du är ju så öppen och bjuder på dig själv, så det är inte konstigt att du får vänner.
Sen glömmer du ju inte av oss heller, med dina små besök!!!
ÅH, vad mycket fint, jag blir oxå avis, det är så fint att dekorera med blommor....Kram gumman!!Lena

Susan sa...

Visst är det här året då allting vänder! ;)
Jag är sååå glad för din skull och skulle du bara vara här skulle du få en bamsekram!

M@gs sa...

Va härligt när allt börjar gå åt rätt håll. Och när man känner skillnaden. Å du, vilket underbart härligt blompaket. Nu blir det nog en blomsterbeställning för mig också...
Kram

Yoli Design sa...

wow det är ju helt fantastiskt att livet vänder till det positiva!! Så glad för dig att du också ska få njuta av livet!! Ja, ibland känns det som motgångarna är otaliga, men när båtten är nådd... ja då är det bara upp upp upp som gäller...

:D Tänk inte på straff å sånt...
Den dagen den sorgen... Bekymmer stöter vi alla på, men ingen idé att uppleva dem innan man behöver... Då har man bara levt dem två gånger istället för kanske alls... hihi har en klok vän som brukar säga så... :P

Hööörde att du fått ännu en KAOS!! förstår du... bara det!! Tror att den Awarden skulle hetat Angelica istället!! :P hihihihiiiii

du är ju bara för grym!!

Kraaaaaaaam

Cornelia sa...

Man ska verkligen glädjas åt Livet! Se det som är positivt och försöka att inte lägga så mycket energi på sånt som man ändå inte kan göra nåt åt, eländes elände och sånt...

Floskler och klyschor, javisst, men lägger man allvar i det man säger och faktiskt menar det... ja, då är det sant också.

Jag blir glad av att läsa att du mår bra! Fortsätt med det!!! Själv njuter jag av mitt eget Liv och mår bättre än någonsin!

Varma kramar till dej!

L8 sa...

Åh, vad glad jag blir att höra om allt positivt som händer i ditt liv just nu! Härligt för hela familjen.
Vilket underbart paket med blommor - blir lätt avundsjuk...
Kram
L8

Anonym sa...

hej. vilken fin blogg du har. har du designat den själv?
jag blev inspirerad av den!

Frusvea sa...

Vilket härligt sprudlande inlägg :) Massor av grattis till den kommande operationen. Hade en väninna som gjorde den, pang -70 kg på mindre än ett år. Hon mår kanonbra nu.
Hoppas voffsingen håller sig lugn i natt ;)
*kram*

Carolines Vita vingar sa...

Gratulerar till att du får göra en operation! Lycka till!

Så underbara blommor du har beställt. När jag ser dem vill jag beställa mer, men jag har nog så det räcker ett bra tag till ;).

Kram Caroline

Stämpelhamstern sa...

Nä, tro på att det vänder OCH att du faktiskt förtjänar det!!!
Jisses vad mycket fint du fått hem. Jag kollade in den länken så jag sitter nu och försöker tvinga bort shoppingimpulsen (jag vet att jag kommer att förlora slaget....)

Miss Goldie sa...

Oh my god, vad mycket fint du fått hem!!! Jag är avis!

cia sa...

Jisses vad med härliga blommor!
Ser fram emot att se vad du skapar med dem:-)
Längtar efter nya alster från dig, men det är ju inte alltid fdet finns tid och ro och inspiration samtidigt för att scrappa...

Glimmis sa...

Hej hopp bruden!

långt mellan mina kommentarer men jag är ute åh njuter av vart enda ett av dina inlägg, jag tycker det är härligt med allt det du delar med dig utav i bloggen.
Tiden räcker inte till och det har varit några tuffa veckor så orken har väl varit lite låg oxå.
Vad roligt med GBP *avis* att den blir av så snart för dig, men jag kommer alldeles strax efter... ;)

Önskar dig å de dina en underbar helg, nu ska jag in å shoppa sånna fina blommor du införskaffat. Kramiz

Mrs X sa...

Jag är inte förvånad att du fått ännu en KAOS-award, du verkar vara en helgo' tjej som bryr dig om andra! Tycker det är trevligt att du blandar allt möjligt i din blogg, du är väldigt duktig att skriva och det är med intresse som jag följer din vardag!

Inte kommer du att få något straff heller, det är nu du får skörda allt det goda efter allt det tuffa du har haft!!! Det är du värd!!

Kram Helén