tisdag 12 maj 2009

Tjolahopp Tjolahej - det var visst en överraskning till mig! :-)

Jag börjar med att visa min "Wall Of Fame" över goa scrappare out there!


Ser ni något nytt på den? Ja, som jag inte visat i bloggen innan?




Jo, den här låg i min låda igår:


Av sötaste Cyllan! Va! Så fin, eller hur! Jag fick den med motiveringen:
Ytterligare en otroligt kreativ tjej som även hon skapar fantastiska alster i en personlig stil (även om hon själv inte tycker att hon har en (ler)). Hon kan trolla fram otroliga alster med små medel och hennes persolighet lyser igenom i allt hon gör.

Själva KAOS-awarden beskrev hon så här: På den här har jag utgått ifrån hennes favorit färger, som jag läste mig till var svart och lila och så har jag utgått ifrån att hon är en rock-ig brud och när jag hittade det jag använde som mönsterpapper i en tidning blev jag såå glad för det påminde om en av hennes LO:s som jag gillade.

Än en gång har jag färglags bakgrunden med distress och även här har jag stämplat lite med klick stämpeln innan jag dekorerade med Star swirl rund-stämpeln (Tingtura)
Fick äntligen använda min Tuffa Tjej stämpel (Tingtura). Jag har själv ritat dit det lilla röda hjärtat för de andra tjejernas stämpelmotiv hade hjärtan som jag ville även att Angel´s tjej skulle ha ett.
Bokstäverna är sticker jag köpt på mig i nån pysselaffär. De små silverstjärnorna hittar man i Tingturas shop och de passade superbra att förstärka stjärnmotivet på bakgrunden med.

Kom på att jag hade röd punchiella och vad är mer rock-igt än lite nät-effekt så den fick jag användning för som dekoration ovan på tidningsurklippet (som var ett tufft linne på en liten tuff kille), svart och vit prickigt organsaband, blomma i lila med spretiga blad (för att följa upp tuffa tjejens kjolkant) och så fick det bli lite bling här med för om jag förstått det rätt gillar Angel det med...hihii



Tycker ni hon träffat rätt i sin beskrivning? JAAAA! Hon har uppfattat mina favvisar alldeles utmärkt! *ler*


Tack så hemskt mycket Cyllan, jag blev jätteglad och känner mig lyckligt lottad som får en sådan fin utmärkelse!




Men sen är det inte nog där...
Nänä, det väntade en till överraskning (fast denna hade jag faktiskt inte ens en aningens om, över huvud taget!) i lådan idag...
Nämligen den här:


Va! Är det klokt eller? Jag blev helt salig och nästan grät (JA, jag är kanske lite känslig nu då, men sån är jag! *ler*) då jag såg att jag fått ännu en KAOS-award! Från BellaMio! Har hon suttit och gjort denna till mig? och tyckt att jag förtjänar denna? Ja, jag blev superduperglad! Och överraskad! *ler* Tack tjejen och detsamma till dig!


Motiveringen (för att du är en go tjej och för att du sprider så mycket skapardglädje omkring dig!) står inne i kortet - fint va! Det är ju mig hon menar liksom?! *ler*


Sen har jag fått ett par andra awarder och jag skickar vidare denna första till alla på min blogglista, ni förgyller min dag och bara tanken på att få kika in i era bloggar får mig på så glatt humör. Att ni finns bara, det räcker länge för mig!

Denna fick jag av Susan med motiveringen: Jag tror inte att jag behöver ge någon motivering. Allt sammanfattas så bra på själva awarden ;)

Ja, det var väl alles för idag?
Just det - var och träffade Kiara idag igen och idag var tjejen på ett rejält bushumör! Men det var så kul då vi kom fram till "hundburen" (massa kompostgaller) och den som reser sig först och rusar fram till oss var Kiara! Hon känns liksom så trygg hos oss och det känns skönt. Visst kommer det bli apjobbigt den första tiden, men det man får sen - det måste ju bara vara underbart! *ler*
Bara tre dagar kvar idag...

Ja, nu var det väl ändå alles? Mmmmm, kan inte komma på mer.
Ha de gott, må väl!




15 kommentarer:

Carolines Vita vingar sa...

Så fina Kaosawarder du har fått.
Jag förstår att du längtar efter er lilla Kiara. Kram

BellaMio sa...

Japp det är dig jag pratar om! Och jag menar varenda ord, så torka du tårarna och sträck på dig! För du är unik och supergo!!

Lena50 sa...

Åh så många kaosawarder, men det är du värd, du är så go med dina komentarer, man kan alltid lita på att du varit inne och lämnat några gulliga rader, gulle dig!!! Kram Lena

Annica H sa...

Wow! Supergrattis till dig! Du är väl värd dina utmärkelser!
//Annica H

Hanna sa...

GRATTIS till kaos-awarderna!
Dom är du verkigen värd! :o)
Du är otroligt duktig.
Kramar från Hanna

Yvonne sa...

Oj så mycket fint du får =))
Men det är du värd.
Sköt om dig
KRAMAR//Y

Yoli Design sa...

wow wow...
se där tjejjen som inte tycker att hon har en still - inse att du är överbevisad!! Vi ääälskar DIN stil!! :P

Ja, du...
måste nog säga att du är världsmästare i KAOS! hihihihi Du har helt klart värdlsrekordet!!

Kraaaaaam på dajj kära du!!

pysselninjangittan sa...

Så underbart vännen!
Kramiz

Mita sa...

Hej vännen! Maila mig!!!! Kram Mita

Cyllan sa...

Varsåågod tjejen!
Så kul att du gillade min version av "dina favoriter". Jag måste erkänna att den var himla kul och skapa, din KAOS alltså, just för den rockiga stilen (så jag får nog ta och göra fler såna saker...hihii)
Japp det är LO;n du skapade till Kärlek och romantik-temat i Hobbyhusets poängjakt som jag gillade och hämta inspiration ifrån.
Grattis till din andra KAOS med - den var himla snygg!
Ååå så pirrigt...att det bara är ett par dagar kvar tills ni blir med hund
Ha en bra dag
Kraaam C

Len sa...

Tack så mycket för din fina kommentar! Har kikat runt lite på din blogg och du gör otroliga grejer!! Det blir länk direkt!!! ;)

Kram/ Helena

rose-marie sa...

åååh.. vilken härlig post du har fått *ler*... jag fick också en trevlig överraskning av brevbäraren idag =) (bloggar om det strax... hi hi)


blir alltid så glad av dina uppmuntrande kommentarer.. tack.. =)

ja.. det handlar verkligen om ett "life-altering-moment" så att säga... jag hoppas verkligen det med.. =)

Erica sa...

Ett stort grattis till dina awards. De är du värd.
Ser att du hunnit skapa massa fint oxå. Massa jätte fina och härliga kort.

Kram Erica

Lotta sa...

Hej vännen!
jisses vad fina KAOSawarder du fått....Var roligt och du är verkligen värd alla awarder....Du gör ju livet lite roligare med alla dina söta kommentarer och härliga alster.

Hoppas allt är bra med dig och din lilla familj....

Ha det bäst!!
Kramiz

~ Sophia ~ sa...

Men goa vännen vilka fina KAOS-awarder du fått!
Förstår att du känner dig både stolt, glad och rörd. Det är bara för dig att inse att vi alla gillar dig och din stil... = )

Tack för att du alltid sprider glädje med dina positiva kommentarer och tillrop.
KRAM!