söndag 10 maj 2009

Tre kort har jag hunnit med! Wow, impad av mig själv...!

Hann med att göra tre kort idag, och jag är totalimpad över min kreativitet! Det var längesen jag gjorde mer än ett kort på rad (och vilken rad va? Med ett kort?!). Men så har jag också en vänlig själ "out there" som förser mig med inspiration till just dessa stämpelmotiv. Tingturastämplarna är man bara tvungen att älska, det går liksom inte att göra annat. Jag är iaf totally in love i dem!

Detta kortet ska gå till en tjej som precis startat lite buisiness och jag önskar henne ett stort lycka till, av hela mitt hjärta!
På den lilla skylten står :"Om du var en blomma och jag var en ko..., skulle jag äta upp dig för du är så go!". Skylten är gjord i krympplast (också något jag hittade i mina gömmor!).


Lite upphöja effekter..



Detta kortet ska ut i butiken tänkte jag. Vet inte om det syns, men hjärtanen har jag fyllt med rosa "Funflock". Lite sammetsliknande känsla.



Effekterna...



Här är min favoritstämpel av dem alla, den är så jädrans söt! Här har jag också använt funflock på hjärtat, har klippt ut handen så den ligger lite uppåt, ovanpå hjärtat liksom. Detta ska nog också ut till butiken, har inte bestämt mig än!



Effekterna här också...



Annars har det varit en ganska trevlig helg. Vi hade vännerna på besök igår, deras dotter (Melindas bästis) sov över här och vi vuxna satt och snackade med lite öl och tilltugg (nä, alltså vi snackade med varandra, ölen och tilltuggen hade vi till att dricka & äta...) En trevlig kväll som avslutades lagom vid halvtolv.

Jag och väninnan (vi är rökare bägge två och sitter mycket i uterummet, medans våra män är musik- och datornördar och sitter inne i soffan och pratar om det..*ler*) började prata om det här med bipolär 2 och hon berättade om en dokumentär, eller rättare sagt ett program med Malou. Malous bokhörna som går på TV4 på förmiddagarna, som hon då hade sett på och försökt få tag på mig för att jag också skulle se det.
Det handlade nämligen om Ann Heberlein och hennes bok "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva". Ann H är en person med diagnos mano-deppressiv, bipolär 2.

Jag satte mig vid datorn för att leta upp programmet på TV4 Anytime och sen var jag fast.

Det var som att komma hem. Hon var jag, det var min beskrivning av livet. Och även episoderna när allt startat och vissa grejer hon gjort i vissa åldrar - det var jag. Jag nästan grät när jag såg det eftersom det är så rätt.

Det var också detta min väninna känt igen då hon sett programmet - hon kände igen mycket som jag sagt nästan likadant. Lite läskigt, men så skönt att inte vara ensam och att ha en vän som tror på en och ser det jag inte alltid ser.
Hennes bok ska jag köpa så fort det trillar in lite mer cash, den verkar jättebra och det lilla jag läste i den (på en sida på nätet) var också så där läskigt jag.

Det, mina vänner, var min helg. Imorrn är det en ny vecka som jag startar med ett samtal hos min beteendevetare. Och idag är det bara fem (5!) (Imorgon 4!!) dagar kvar tills Kiara flyttar hem till oss! Vi ska försöka hälsa på henne på tisdag och sen ser vi henne på fredagmorgon nästa gång!

Nu ska jag sätta mig i soffan för att umgås lite med mannen (han tittar på ishockey och jag stämplar samt målar motiv! *ler)

Ha de gott, må väl och tack för alla goa spår ni lämnar efter er!




14 kommentarer:

Lena50 sa...

Men gumman, villka fina kort, hoppas jag oxå kommer att ha scrapplust i veckan, har fått en beställning till, ett mors dags kort, kul att få göra, min lilla mamma finns tyvärr inte bland oss, här på jorden längre.
Så nu har jag två beställningar och ett konfakort att göra, man känner mer press när man måste göra nåt, men kul.
Nu är det nära, känns väl som dan före dan före dan......hehe....
Lilla Kiara kommer att stortrivas hos er!!! Kram Lena

Vera sa...

Men åhhh... jättefina kort! Vad kreativ och duktig du har varit.. Speciellt duktig har du varit förr, som du själv poängterade, "ett kort på rad" Den raden skulle jag bra gärna vilja se... Men det kanske är en skåne-fenomen?! *asg*

Och så bra att du klargjorde att ni pratade MED varandra och använde snacks och öl till förtäring *s* Annars kan man ju fatta saken heeelt fel! ;) Du är bara för skön!

Jag förstår att du/ ni längtar efter lilla Kiara, men nu är det nära!!

Ha det bäst och må gottaste gott!
Kram kram

BellaMio sa...

Hej hopp gumman!

Så himla fiiina kort du gjort! Verkligen din stil... Gillar att du kan göra så olika kort men ändå med "din stil"

Och vad det gäller resten... Jag vet hur det är att leva med "skit" i livet. Men jag resonerar så här, jag har ju bara ett liv... Skitsamma att vissa dar är kass, andra är ju ljuvliga!

Vill du prata av dig nångång, skicka mig ett PM!

Kram vännen.

P.S. Vi hade skitkul på träffen :)

Lotta sa...

Hej lilla vännen:)
Ja du har då varit flitig i helgen:) Vad kul!! Och riktigt fina är dom. Visst är Tingtura stämplarna heeelt underbara. Tyvärr bor ingen hos mig....ÄN. Men det är bara en tidsfråga...hehe..

Nä kudden ropar visst på mig...det har den gjort läääänge nu. Men datorn drar i mig åxå. Inte lätt att vara så populär....hahhahhahaha...

Ha det BÄST gumman!
Kram

Mrs X sa...

Men ååå, vilka gulliga kort!! Textrutan på det första är ju bara sååå rolig *hihi* Och de söta stämplarna. Själv är jag dålig på att färglägga och göra kort, men jag njuter av att se andras alster!

Visst är det skönt och nyttigt att få bevis på att det finns andra som har samma bekymmer som en själv. Inte för att man mår så mycket bättre av det, men det blir ändå en slags bekräftelse på att man inte är ensam! Ska kika in på länken imorgon.

Hoppas du får ett lyckat samtal imorgon! Själv har jag både kurator och sjukgymnast samma dag... blir lite tufft.

Kram!!

Karin sa...

Vilka fina kort! Funflock är ju bara sååå snyggt! Vilken läcker detalj! =)

kram kram!

Cyllan sa...

Hej och hallå!
Kom på nu på morgonen att din KAOS kanske till och med kommer i brevlådan i dag (för vi la den på en låda som tömdes igår) och då behöver du inte vänta så många timmar till (ler)
Wow så snygga kort du skapat
Ha det gott
Kraaam C

Tiggy sa...

Vilka tjusiga kort. :) Ser att du smygit in en liten bandfluga också minsann, roligt att se! Klart du ska ha dem i affären!
Ja, här är det mulet och skönt. :-P Precis som jag vill ha det.
Kramizar

Erica sa...

Tack för den fina kommentaren på min blogg! :-) Mosaik på fotona, det var ingen dum idé, tack, kanske gör slag i saken om jag nu kommer mig för och scrappar någon gång.. ;-)

Vilka fina kort du gjort!!! Håller med om att Ting-tura stämplarna är söta!

Hoppas du får en trevlig dag!

Kram, Erica

rose-marie sa...

ja.. har vart förvånansvärt produktiv under helgen =)


OH-plast har man till OverHead-maskiner.. man brukar skriv aut bilder på plasten, som man sedan kan visa i större format (på t.ex. vita-tavlan i skolan) med hjälp av overhead-maskinen.. =)
jag köpte min på clas ohlson.. 25 ark OH-film för ca 130 kr... om jag minns rätt...

mmm.. lite knepig man är egentligen, som glömmer bort såna guldklimpar *LOL*
men är ju himla roligt när man äntligen hittar dem igen.. toppenkul med lite "nya" saker.. hi hi

Sofie sa...

Inte illa med tre kort på en gång! Och vilka kort sen helt underbara alla tre. Är själv ett stort Tingtura-fan, för vem kan inte låtta bli att tycka om dem... Redan fyra dagar kvar tills Kiaras hemkomst?! Förstår att ni längtar
:-)
Ha det bra!
Stor kram Sofie

Tesa/Therese sa...

Wow, här har det skapat mycket härligt:o) Tack snälla du för dina härliga kommentarer. Kramis

Carolines Vita vingar sa...

Så fina kort du har skapat! Ibland har man bara massor av kreativitet inom sig och då kan det lätt bli tre kort. Visst är det skoj med sådana dagar? Kramar Caroline

Kicki sa...

Jättefina kort! :D
Vad fint du gjort med robotens hjärta!
Kram Kicki