onsdag 11 mars 2009

Blogcandy och ögongodis

Halkade in här via ett bananskal, och såg de underbara tavlorna! My god vad fina de är! Hade velat ha dessa
på min vardagsrumvägg. Gud vad fina! Eller hur? Älskar "dubbel-tavlor", det är så coolt.


Sen vart det ju lite extra godis att hon hade BlogCandy, ett som jag tagit en lott till och hoppas verkligen på tur i detta! =)
Testa du också!

2 kommentarer:

Alex sa...

Gud var jag tyckte synd om dig när jag läste din sk "uppsats"! Måste ha varit hemskt! Usch... riktigt så illa har jag aldrig haft det, men visst har man gråtit X antal gånger. Lillskruttan har haft kolik så det kändes aldrig aktuellt att hålla på o lära henne att sova själv när hon var så liten. Vi var överlyckliga bara hon inte skrek.. i princip.. Nu är hon van att somna vid bröstet eller på axeln. Visst, man kanske kan skylla sig själv, men precis som ni hade vi ingen ork att "fixa" det då. Men nu så! Usch, vad jag är nervös inför imorgon! Känner inte att vi har nån strategi övh! Hur körde ni? Ingen kroppskontakt alls när ni väl var inne hos dem? Visst, man kanske inte ska ta upp henne (om man kan stå emot alla instinkter i sin kropp), men klappa? smeka? Väntade ni 5 minuter eller kortare? Ja, please, dela med dig av din erfarenhet av metoden! Behöver råd från nån som har lyckats med det omöjliga! :-)

*kramiz*

Lorelei sa...

My god! Vad gnäller jag över egentligen?! 2 tvillingpar o 5 totalt? Jag hade brakat huvudstupa in i den berömda "väggen"! Har bara 2 med 3 år mellan och går snart på knä. Första hade kolik i 6 mån och den andra hade nog kolik hon me även om jag inte ville erkänna det ;-) Slutade med allt vad mjölk hette o det blev iaf lite bättre. Har ammat dygnet runt med båda, har gott om mjölk men störd utdrivningsreflex så det tar tid för dem att få igång och bli mätta :-( Vägrade ersättning båda 2 :-(

Med första barnet tog det 1,5 år innan jag kunde gå ifrån honom när han sov, låg som ett plåster på mig och vaknade för minsta lilla :-( Han sover bra nu men man måste fortfarande ligga brevid honom tills han sover djupt (normalt sett 30-90 min). Nr 2 vet du ju... Inatt gick det ganska bra tror jag, hon vaknade 2 ggr innan vi la oss och var ledsen men somnade om på 10 min båda gångerna. Sov sen till 5!!! :-)
Bvc kallar det "krävande barn". Dvs barn som man får bära jämt och ha på kroppen... Men annars är de hur goa, trygga o stabila som helst! Liggvagnen har varit nästan oanvänd båda gångerna, bärsele o bärsjal har dock fungerat.

Vi skulle eg vilja ha 1 till men vågar inte för orken tryter :-( (o så får jag havandeskapsförgiftning och lamslående illamående som gravid, sist var jag sjukskriven nästa hela grav...)

Uppsats här me ;-)