måndag 2 mars 2009

MAT är njutning...

En LO på nästminstingen Douglas under en av hans njutningsfyllda ammningsstunder.
Tyvärr blev det lite mörka bilder, men detaljbilder visar lite mer av dekorationerna. Använde mig också av mina egengjorda tickets och månadsjournaling. Superbt blev det, tyckte jag iaf! =)
Jag använde en annan bloggares LO och tolkade den på eget vis (får man göra så utan att fråga om lov först?). Jag har aldrig liftat ngns LO innan eller använt mig av skissar så därför är jag lite korkad i den frågan... *ler*. Blev bara så inspirerad av den andra bloggarens fina LO!
Ska kanske avslöja att det är från Scrappa lugnt's LO jag fick inspirationen av.Papperet är "Chocolate Chalet" från "Cloud9Design". Blommorna är blandat från gamla ljusmanchetter och panduros som jag sedan chalkat lite för att få lite gammeldags tema. Brads är inköpta från nätet (någonstans...?). Hänget är en elefant-charm köpt via Tradera och resten är hemmagjort. Chipboard-bokstäverna är från K & Company, de andra bokstäverna är QK's Moxie Mini. Ticket och månadsjournaling är hemmabygge.


2 kommentarer:

Alex sa...

tjusigt! gillar verkligen alla dina tips på hur man kan spara lite pengar i den här dyra världen ;-) dina hemsnickrade tickets o kalender blev verkligen toppen! ska nog försöka mig på nåt liknande nån gång... gillar också hänget! så fint att man skulle kunna tänka sig att bära det runt halsen :-)

jag delar gärna med mig av hemligheten bakom den slitna ramen. den heter "pincet"! :-) jag klippte ett litet hål i mitten med en sax och sen drog jag ut små remsor med pincet och formade ramen. hoppas att du förstår vad jag menar :-) de remsorna blev då självklart rätt så långa så jag rev ner dem till längden jag tyckte passade fint.. går det att förstå? testa igen vetja! ;-)

lycka till! ska bli kul att se resultatet!

*kramiz*

Anonym sa...

Странно, искал совсем не это, гугл выдал Ваш сайт, и судя по всему не зря, есть что почитать! Goodwork!