söndag 1 mars 2009

Tickets och kalenderjournaling

Skapade lite egna tickets och kalenderlappar. Får se hur de blir sen då jag skrapat kanterna och fått lite sliten färg på. Men tyckte det var ganska fiffigt att göra dem själv. Återkommer med slutresultatet! =)

1 kommentar:

Alex sa...

Det måste ha varit den gulligaste o roligaste kommentaren jag hittills fått! Tack! :-) Alltså, det är inte så roligt att du har spillt kaffe överallt.. eller jo.. lite roligt är det allt.. men jag lovar, jag hade inte skrattat om det hade varit över hela datorn.. över tangentbordet är sådär, du vet, tillräckligt illa för att tycka synd om dig, men inte riktigt så farligt för att inte våga skratta lite ;-)

jag är glad att du har lämnat ett fotavtryck så jag kunde hitta tillbaka till dig! så kreativ du är! så mycker roligt du scrappar! själv har jag aldrig testat annat än LO:s. det att jag gör massa olika saker.. hm.. beror nog på att jag fortfarande håller på o testar mig fram i scrapträsket.. inte riktigt hittat min stil än, är ganska så ny.. men känner jag mig själv väl lär jag fortsätta med det även när jag blivit "proffs" :-)

btw, fina tickets o kalenderrutor du har gjort! ser fram emot att se hur du ska använda dem! o du, jag ÄLSKAR verkligen din ordning o reda ;-)

ses snart igen!