tisdag 17 mars 2009

Vi har äntligen fått nytt porslin!

Wihooo! Måste bara visa mitt nya ursnygga porslin! Vi har i alla tider haft begagnat (släktingars avdankade gamla skit, men tacksamt att få gratis!), men nu då jag snart fyller 30 (japp, helt sant, och inte ett dugg ångest har jag för det!) så tänkte vi passa på att önska oss nytt porslin där alla tallrikar är av samma format och dessutom räcker till hela familjen (tänk vilken lyx!)

Och mannens mamma hörde detta och köpte hela rasket i en försenad present till mannen (han fyllde år nu i början av mars om nu ngn vill föra in det i sina kalendrar?) och en för tidig till mig (och jag fyller i den 5 Juli, den femte Juli alltså, adress dit alla presenter ska skickas kommer i ett senare inlägg, ok?). Så nu har vi 18 assietter, 18 mattallrikar, 12 skålar och 12 sopptallrikar! Det ser ju liksom helt fint ut när hela familjen är samlade och äter på likadana tallrikar!

Ännu bättre är att det inte är några krusiduller på tallrikarna, de är helt platta, glänsande och varannan är svart varannan är vit - såååå snyggt!

Skåda och njut på vår bekostnad! =)

Ps. Tack för alla goa kommentarer ni lämnar efter er! Det är sådant som gör en glad för dagen! =) Och jag kikar ofta tillbaka till er alla, älskar att hitta nya bloggar med ögongodis!.

2 kommentarer:

Alex sa...

Heeeej tjejen! :-)

vet du vad? jag uppskattar verkligen dina sk uppsatser så det är inget att be om ursäkt för ;-)

snyggt porslin! vi passade på o önskade oss en uppsätnning av både porslin o glas i bröllopspresent! det var den smartaste önsklistan nånsin! såå glad att vi har gjort det! det blir ju så fint när man ska duka o såna små detaljer gör iaf mig glad :-)

sömnen.. ja du.. det går väl bra! hon är jätteduktig på att somna själv! klagar självklart fortfarande en liten stund, men det går fort över. som max hinner vi gå in till henne en gång efter 5 minuter. eller så har hon somnat ännu fortare än så! duktig liten tjej. men sen så sover hon tyvärr inte hela natten än. vaknar ibland o somnar om själv. men det räcker ju för att väcka oss också :-) sen så vill hon oftast äta 1-2 ggr per natt. det som är bra är att hon sen kan fortsätta sova i sin egen säng i sitt eget rum! allting är ju relativt, så jämfört med hur vi har haft det innan är det här nu TOPPEN! :-) jag försöker ju att fylla henne med både gröt o välling innan hon ska sova, men ändå vill hon ha bröst mitt i natten.. nåt säger mig att det inte är mat det handlar om ;-)

men du, vilka fina blommor du har gjort!!! måste testas! tack för instruktionerna!

nu ska jag göra paj till dopet! :-)

kraaaaam!

tvillingmamma lotta sa...

Vad snyggt porslin!
jag måste oxå skaffa mig nytt, det vi har nu är med matt yta och det låter så om besticken på det...

Jag såg i din profil var du bor och nej, radhuset ligger inte i närheten i alla fall!
Vi bor i en ort 1,5 mil utanför Malmö ungefär.