onsdag 18 mars 2009

Utmaningar och träffar

Har ett par utmaningar jag tänkte ta mig an. En inne på SvenskScrapbooking, om att lifta månadens medlem och en skissutmaning i MiMa's blogg. Kan bara inte bestämma mig för vilka foton jag ska använda. Som vanligt sitter jag med alldeles för många och alldeles för mycket inspiration!
.
Igår blev jag så superglad för alla fina kommentarer om Lo'n på mig och dottern. Jga ÄR faktiskt supernöjd med den och är så glad att jag fick "ändan ur vagnen" och scrappade.
En annan sak som gjorde mig superglad var att jag läste om scrapträffar i Lund! Jag kopierar inlägget så kan intresserade läsa själva! Jag har satt upp som mål att iallafall dyka upp där en gång, det ska jag väl klara va?!
.
Här är inlägget som kommer från kreativ[365] blogg:
.
Datum till vårens scrap- och kortmakeriträffar i Lund är spikade!
Alla som vill är välkomna, kortmakare och scrappare, du som provat lite och du som hållit på länge, om du kommer själv eller om ni kommer flera.

Träffarna kostar 100:- per person och gång och pågår mellan klockan 12.30 - 17.00. Blir vi många så finns det fler rum att låna så alla får plats. Föranmälan är inte obligatoriskt men mejla gärna om ni tänker komma så jag vet (
kreativ365@gmail.com). Enklare fika ingår (kaffe, te, skorpor/småkakor), kyl finns att låna om ni vill ta med er extra fika eller så.
Vi håller till på Studiefrämjandet i Lund, Fabriksgatan 2, brevid Kung Oscars bro ca 10 minuters promenad från Centralstationen/Tågen och många länsbussar. Kommer man med bil så kan man parkera på grusplanen utanför. Mejla om ni behöver närmre vägbeskrivning (
kreativ365@gmail.com)

Verktyg, stämplar, några stämpeldynor och limstift finns att låna om man vill eller inte har så mycket eget ännu och jag är på plats att hjälpa, svara på frågor och inspirera. Jag brukar även ta med mig lite skisser och om ni som kommer vill så kan jag även fixa lite utmaningar. Det finns även ett litet “loppisbord” om ni har slut på cardstock, mönstrat papper, dubbelhäftande tejp och liknande och vill köpa på plats.
Skriv in datumen i kalendern redan nu!

22 mars
5 april
19 april
26 april
10 maj
24 maj

Har du frågor kan du också mejla
kreativ365@gmail.com så svarar jag så gott jag kan!
Kika in i bloggen för utmaningen och var med i tävling om en massa scrapgodis!
.
Kul va? =)
Kram till er alla!
/
Angelica

2 kommentarer:

Tiggy sa...

Jasså du bor i trakterna? Jag har också funderingar på att kika dit en dag, ska bara ha modet till det! Aldrig varit på scrapträff innan. :/
Känner ingen häromkring som delar mitt (vårt) scrappingintresse..

Karin sa...

Tack för att du sprider ordet vidare! Lycka till i utlottningen och hoppas vi ses där, visst vågar du, jag bits inte ;-)

/Karin