tisdag 14 april 2009

Glada nyheter på väg! =)


Nu är jag så glad i själen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! Här satt jag vid datorn och bloggsurfade, när telefonen plötsligt ringde. Ve och fasa, det var från FK! Men där i luren var världens snällaste (som jag stött på iallafall!) FK-gubbe som var hur trevlig som helst att prata med. Han sa att de godkänt min sjukskrivning efter alla turer och pengarna har jag inom de närmsta dagarna! Äntligen, säger jag bara (med ett brett leende)!

Var tvungen att väcka mannen för att berätta den goda nyheten! Vi har ju hål att stoppa pengarna i, så nu blir det till att betala alla räkningar som vi oundvikligen fått skjuta upp. Det känna som om allt bra börjar hända nu; nya vänner, all uppbackning, mina remisser har gett svar, sjukskrivningen är godkänd och våren är här!

Kan knappt fatta att vi ska få leva på två inkomster igen. Har ju levt på mannens ända sen november förra året. Och med fem barn har det varit snålt, snålt och snålt! Nu kommer vi ha det lagom. Alldeles perfekt enligt min mening.
Och så många jag har att gottgöra för all hjälp under denna tiden! Gottgöring behöver iof inte kosta pengar - men det är en bra hjälp på vägen! Nu ska här kluras!


Nu är jag bara orolig för en sak, och det är - detta låter sjukt, jag vet - att jag ska bli för frisk innan vi kommit igång med något på ätstörningsteamet.

Jag vet ju hur jag funkar va, och inför våren börjar jag bli lite gladare, plus att jag nu äter antidepp och blir det då "för bra" så är jag så in i bomben övertygad om att jag fixar detta själv. Jag behöver absolut ingen hjälp. Kan själv, sådetså.

Men det kan jag inte. Då kör jag på i hundranitti tills jag rasar nästa gång och så är det bara att börja om från början igen. Och igen. Och igen.

Detta vill jag undvika denna gången. För det blir värre för varje gång jag rasar. Varken jag eller min familj ska behöva gå igenom det fler gånger.
Så jag ska försöka att fortsätta hålla den positiva sidan uppe, men inte låta den ta över helt och hållet. Någon måtta måste jag hålla. Sådetså! =)

Idag bjussar jag på lite retuschade bilder, alster kommer senare! =)

Tillsammans är vi starka!

My endless love...Minstingen Oliver14 kommentarer:

Tesa/Therese sa...

Skönt att det löste sig med FK. Tack för dina vänliga ord hos mig :o) Kramis

Lena50 sa...

Det låter som väldigt positiva nyheter, va kul....då ska du se att allt kommer bli bra i fortsättningen oxå :)/Kram Lena

Vera sa...

Men GRATTIS!!! Oj så bra att det löste sig, jag tycker som jag sagt förr, att ni gjort det enormt bra som levt på en lön för det ÄR påfrestande på många sätt. Blir så glad för er skull i allmänhet men för din skull i synnerhet!!

Bilden du har "tillsammans är vi starka" är... stark... vet ingen bättre beskrivning. Den är fin. Kanske måste härma dig och göra ngt liknande med min "mastodontfamilj" *s*

Sköt om dig min vän och njut av dagen, våren och livet :)

KRAM

Susan sa...

Tjohoo! Vad härligt med en massa positiva nyheter! Jag blir så glad för din skull. ;)

Helén sa...

Åh, vad skönt att det löste sig med FK - vilka glada nyheter!!! Det kan inte vara lätt att leva på bara en lön (fasar för att vi kanske snart är där...), så det blir väl en stor lättnad!

Ang. dina tankar om behandlingen - är det något du kan ta upp där, hur du känner? De borde ju vara professionella nog att se bakom "fasaden". Alla har vi ju bättre perioder, men hjälpen behövs ju ändå.

Lillnettan sa...

YEAY! Är så glad för din skull...känner hur en liten klump i magen löses upp och försvinner. Har ju oroat mig lite. :)

Håller med Helén här ovanför *pekar* - går det inte att berätta för de som du får hjälp av hur du fungerar, att du om du mår "för bra" tack vare medicin och annat kommer att vilja fixa allt själv men att du vet med dig att det inte kommer funka, att du VET att du behöver den hjälp de erbjuder? Nåt sånt. Känns ju surt om du hela tiden måste påminna dig själv om att vara "lagom glad". :)
Puss på dig tjejen!

Lotta sa...

Jaaa vad glad jag blir för eran skull:) Förstår eran glädje....Så dom där knäppgökarna på FK kanske har lite medkännsla i alla fall ibland:)
Ha det så bra nu lilla Du:)
kram

Maria sa...

TAck rara för fina ord inne hos mej.
Tack för awarden, jag brukar vara lite seg på att följa upp men rätt va det är så händer det Tack igen, den är fin.
Mycke fint du skapat sen jag var här sist. Gillar hur du trollat fram en härlig feeling med svarta färger i en bröllposfotoLO. Coolt och stentufft.

Härligt att höra att ni verkar få det lite lättare framigenom. Det är aldrig kul när det krisar varken ekonomiskt eller kroppsligt/psykiskt, det hör ju ihop liksom.
Hoppas det ordnar upp sej nu så du får må bra.
Stora bamsekramen Maria

Li@n sa...

Skönt att det finns mänskligt folk på FK, har förstått att det är ovanligt! Leva på en lön är tuffare än jag vet inte vad..HEJA! underbart att det kanske lättar lite nu. Men himla inspirerande för mig när jag kikar runt här o ser så kanonfina grejer man kan göra med det som finns hemma.

Må så gott
kram kram
Lian
hm...glitter o glamour denna veckan...näe jag är det mest oglittriga o oglamouriga man kan tänka sig...

Anonym sa...

Vad roligt! Jag är jätteglad för din skull. Kram Liselotte

Tiggy sa...

Åh vad roligt att höra! Det är härligt när det ekonomiska släpper, det ställer till allt för mycket i ens liv.

Angående din kommentar så ehum.. jag kan inte med magnolia och hänglar. Tycker dem är oerhört gräsliga. :-P Gillar inte människomotiv alls. Finns kanske nån lite fantasy som är snygga men inte annars. Håller mig till djur och natur!

Kram Tiggy

Anonym sa...

Hej vännen!

Du är en goding!
Tack för söta kommentaren hos mig!

Är ju här jag med, men glömmer ofta att skriva...

Tur att FK löste sig. Själv har jag just skickat in ansökan om förlängd sjukersättning.
Man vet ju aldrig... det känns som ett lotteri... ena dagen godkänner de folk och nästa inte... Ändå har jag varit hemma i 6 år nu...

Känns som ett hotbrev när det kommer... "Du måste nu förnya... annars blir du utan i augusti"...

Jaja, har en bra läkare som skrivit ett bra brev så jag hoppas de tar till sig det...

Men oops, detta skulle ju handla om dig, inte mig ;-)

Vet i alla fall hur du har det. Gör likadant själv och får stoppa mig ofta!
Massor med kramar!!

Anonym sa...

Hej vännen!

Du är en goding!
Tack för söta kommentaren hos mig!

Är ju här jag med, men glömmer ofta att skriva...

Tur att FK löste sig. Själv har jag just skickat in ansökan om förlängd sjukersättning.
Man vet ju aldrig... det känns som ett lotteri... ena dagen godkänner de folk och nästa inte... Ändå har jag varit hemma i 6 år nu...

Känns som ett hotbrev när det kommer... "Du måste nu förnya... annars blir du utan i augusti"...

Jaja, har en bra läkare som skrivit ett bra brev så jag hoppas de tar till sig det...

Men oops, detta skulle ju handla om dig, inte mig ;-)

Vet i alla fall hur du har det. Gör likadant själv och får stoppa mig ofta!
Massor med kramar!!

cia sa...

Å vad skönt att du fick det godkänt!
Man har nog med att göra utan att behöva bråka med FK...