onsdag 8 april 2009

Jag har lyckats skapa! =)

Ja, hör och häpna - denna tjejen har äntligen lyckats kreera något annat än retuschade foton! Majj gadd - vad lycklig jag blev bara sådär! =)
Kikade runt på lite utmaningar och fick lusten att skapa igårkväll. Det blev ganska enkla kort, men jag är nöjd. Får se om jag får lust till något mer idag..
Är så glad för er som mailar och kommenterar härinne, hoppas ni förstår att det betyder så oehört mycket? Just nu är ju datorn dessutom nästan min enda "yttre kontakt" med omvärlden.. =) Tycker om sajberspejs!

Har precis suttit i telefon med min beteendevetare, berättade om gårdagens besök hos läkaren. Tyvärr är det så många läkare/specialister som är så inskränkta på just deras gebit inom vården och har svårt att se på mig på ett objektivt sätt. Jag menar - jag är ju faktiskt inte bara ätstörningar, eller en vandrande depression eller något sådant. Jag är Angelica - en människa med känslor och psykiska besvär, jag är unik med min blandning, det är väl alla människor? Så varför inte lyssna på mig som levt med dessa problem sen barndomen - vem känner till dem bäst? Jag eller en läkare som träffat mig två gånger?
Jag hoppas bara att det ska gå vägen denna gången, att de ska lyssna och inte sortera in mig i något fack. Jag pallar fan inte ha det så här igen och igen och igen. Jag vill kunna må bra under en längre tid än ½-1 år. Jag vill kunna leva livet fullt ut. Åååh, jag vill ju bara så jävla mycket. Men det är väl iof bra! =)

Pratade med äldste sonen igår om fattig vs rik. Vi kom snabbt överens om att det var bättre att ha varandra i familjen än pengar, vi är så mycket viktigare än sedlar och mynt. Och som jag sagt innan - kan vi klara oss igenom detta så klarar vi vadsomhelst! Det är bara så jobbigt när det känns som att det alltid ärvi som hamnar i de mest knepiga och jobbiga situationerna.. =) Jaja, jag tar iallafall en dag i taget och det räcker för tillfället! Right!

Som sagt - skapade igår, två grattiskort blidde det och jag använde en ...*fanfar*... magnoliastämpel (för det är det väl?!) på ett av korten!!! Ja, faktiskt första gången! Köpte via SS-forumet (och här får jag då lite dåligt samvete, men jag var så bombsäker på att det höll på att ordna sig med ekonomin då..), begagnat såklart. Magnoliakortet är till en utmaning hos Kort i Fokus. Det andra kortet är liftat från månadens medlem på Svensk Scrapbooking. Och först ut är Darrling-liften:

Min egna blomma, lite crackle på bokstäverna (det var ett experiment, kommer nog inte göra om det..) =)

Och lite sidovinkel på det hela.


Insidan är av vanligt mönsterpapper som jag skurit ut i passande storlek, en grattisstämpel och lite rååååsa-mönstrat därunder och en blombrad mitti.


Min supersnygga "HandMade"-stämpel med lite blingbling


Magnoliakortet, efter skissen hos Kort i Fokus. Jag följde skissen ganska väl, ändrade på texten och satte en blomma där istället med en grattishälsning på.


Färglagt med akvarell, tyckte det gick ganska bra med tanke på att färgläggning inte är mitt gebit precis.. =) Rosetten är efter Tiggy's beskrivning. =)
Swirlen är påhittad med bling från panduro.


Insidan är stämplad i hörnan och sen har jag smutsat ner pappret med chalksen och lite sot.Tjingeling!
/
Angelica
16 kommentarer:

Essmo sa...

Vilka jättefina kort du har gjort! Gillar dina blommor! =)

kramis!

Lena50 sa...

Äh, villka fina kort, jag gillar blomman med den hälsningen i, på magnoliakortet, superfina.
Du verkar ha det jobbigt, men du verkar oxå vara en tjej med mycket go i, kommer säkert bli bättre och du har ju viktigaste och värdefullaste i världen...DIN FAMILJ!!!!!!!

Vera sa...

Heja heja... ser riktigt hur din skaparkänsla spirar! :) Det tror jag du behöver, med tanke på alla omständigheter kring dig. Vill du att jag ska komma ner och ta din läkare i örat?! *ler* Du vet, hård norrlänning- kan det bli mer avskräckande;) Skämt åsido så hoppas jag verkligen att läkaren och FK är snälla och humana mot dig så att livet underlättas lite.

Sköt om dig och du... fortsätt skapa dina fina alster!

Kram Vera

cia sa...

Härligt med både lust och tid att skapa samtidigt!
Mer sånt åt mammorna:-D

Tiggy sa...

Vilken skaparglädje, den lyser igenom i dina alster!
Hoppas du får stöd & hjälp, vet allt för väl hur svårt det är med allt sånt.

Vårkramar!

Jessica sa...

Vilka snygga kort :) Och vilka helt underbara insidor du gör :O

Kram

Sofie sa...

Vilka härliga kort du har gjort! Visst är det härligt när skaparlusten flygger på, blir en riktig ventil när man har det tufft. Blev väldigt förtjust i kortet md Magnolian är nästan sugen på att också prova den skissen. Ha en riktig härlig påsk! Kram Sofie

mita sa...

Vad superfina kort! jag gillar stämpeln som "går runt", stämpla några till mig? Vi hörs! Stor Kram

Lotta sa...

Jag tycker du och din familj är jättestarka och jag är säker på att det kommer att lösa sig för er. Och du och din son kom fram till rätt resultat.....pengar är inget jämfört med en härlig familj!

Kul att se dig skapa igen. Tokgillar det sista koret. Snyggt färglagt och det "snurriga" grattishälsningen i blomman är ju vrålhäftig.

Ha en härlig skärtorsdag!!

Lotta sa...

Jag igen som stör.....

Men du har en liten grej att hämta i min blogg:)

zozzo_87scrapbooking sa...

Ojjsan vad mkt fiint jag hittade här...OCH en tvillingmamma till på köpet (5barnsmamma) som har gjort allt det fina;-) Jag känner mig överrumplad. Förresten visst är det härligt att man fått glädjen att uppleva dubbellycka??:-) Ha det braa!!Kram

Kamilla sa...

OOOOOh vilka kort!!
Sååå superfina!
kram kram, och vad vore livet utan familj?!!
*kramar om*

Tesa sa...

Ser att du är på G, Kul. Tack för din goa kommentar. Kram

pysselninjangittan sa...

jättefina, gillade starkt dina insidor, en annan missar dem ofta om det är ett ljust kort. ett mörkt blir bara en ruta ljust. Får skärpa mig och titta på dina :)

Cornelia sa...

Tack för kommentar! Jag blir så glad!

Finfina kort du har gjort! Jag tycker så mycket om när man lägger ner lite omsorg på insidan också. Plus i kanten för det!

Och tja... var hittar man alla fina stämplar? Lite här och där... *S* Briardstämpeln kommer från en sida med massor av hundraser och hästar... har länkat dit längre ner i bloggen.

Kram!

Cyllan sa...

Vilka härliga kort du skapat Bara älskar dina egna blommor.
En stor kram till dig för att du orkar kämpa på.
Ta hand om dig
Kram C