måndag 13 april 2009

Veckokorten och syrrans presenter

Har kommit ifatt igen med veckokorten. Även om jag inte direkt sätter mig ner varje vecka för att göra dem, så antecknar jag ordet och veckan i ett word-dokument som jag sen använder när skaparlusten sätter in. Orden är den känsla eller upplevelse som dominerat just den veckan. På baksidan av korten skriver jag en liten dagboksanteckning som förklarar läget till ordet.

Vecka 11 - 15.


Vi var ju hos min lillasyster igår, hon fyllde 16 år och det är minnsann inite lika lätt att hitta på presenter till henne längre.. Plånboken sa också sitt så det fick bli hemmagjorda smycken. Hon gillar ju nog en del blingbling och är för övrigt en äkta modeslav - men herregud, inte vet jag vad som ligger i modet...? Men hon blev nöjd och drog genast på sig ett par av örhängena!


Dessa tre paren fick hon.Kortet som jag visat tidigare (HÄR), fick en insida för att kunna bära med örhängena, en liten ficka.

Hobbyhuset har nu gett poängen för v.15 och jag fick 10p. Ligger nånstans i mitten. Nästa tema är Glitter & Glamour... Hmm, spännande.. Men vad kattsicken ska jag göra?? Får leta i mina gömmor och en del snygga band har jag ju nyss fått som torde passa... Ja, det blir till att gnugga geniknölarna! =)
2 kommentarer:

Lena50 sa...

Villken förmåga att ta vara på allt du har, t.o.m dina tankar, helt fantastiskt, så gör du dessa kort av det, att spara.....du är så kreativ.
Måste oxå säga att kortet nedanför är bara hu coolt som helst, skulle heller aldrig våga mig på det....
Ha en bra dag nu...och håll tummarna för mig, jag ska göra 3 kort på beställning nu, har lånat stämplar av Lotta :)/Kram Lena

Petraso sa...

Åh nu blir min syrra glad... det är efter tV figuren han fått sitt namn.....

wow va du har producerat ! Massa färgstarkt det gillar jag!