onsdag 22 april 2009

Lilla sötnos

Den här lilla sötnosen är rätt sugen på att få flytta hem till oss... Ja, vi är förstås lika sugna på henne. Visst är hon söt? Hon har lite attityd, tjejen... Jag var och hälsade på henne idag och imorrn ska vi dit igen så även mannen får träffa henne. Det är inte helt bestämt än, men om allt går vägen så kan hon få komma hem till oss i v. 20.

Känns som om jag knappt hunnit sitta vid datorn idag (vilket jag iof inte gjort i heller...).
Var på möte hos arbetsförmedlingen imorse. Träffade en trevlig handläggare som var mycket sympatisk för min situation. Han ville inte ställa några krav nu i början utan hoppas att jag ska kunna ta hand om mig själv nu och när det sen är dags så kan vi starta en arbetsrehabilitering. Låter bra tycker jag!
Vid lunch var det dags att åka in och träffa bästa väninnan. Hon ringde lite innan träffen för att berätta om en annan väninna och deras 16 (!) amstaffvalpar... Vi har varit sugna så länge, men inte haft turen på vår sida. Nu kändes det som ett tecken då sötnosen uppfyllde alla de krav & önskningar vi har om en valp.
Så jag hämtade upp väninnan och åkte till valpägaren. Satt väl där en timme och bara gosade/busade med den lilla. *kääär*


Sen blev det fika på stan och en tur inom panduro och en till "Skapa" - en annan pysselaffär i Lund. Lite monsterstämplar, en ugglestämpel, lite embossingpulver (har precis köpt en embossingfön), band och bokstäver. Så det blev inte storhandling som tur är. Ugglestämpeln har jag stått emot länge nu. Tycker att alla verkar helt galna i ugglor och det "skulle minnsann inte jag bli..." *ler* Jaja..

Efter att ha lämnat bästaste väninnan på stationen så gick jag till min nästa fikaträff. En väninna som jag inte träffat på över tio år. Vi satt och drack latte och snackade innan det var dags för självhjälpgruppen på Hjärnhälsan.
Där var det lite flumflum, fick inte veta något jag inte visste innan och meditationen (medveten närvaro) var precis densamma som jag kört med i 1½ år på ätstörningsteamet. Jag känner mig liksom sällan hemma i sådana grupper. Känner att det är mer komplext än "bara" en depression. Det är ju så mycket annat som ligger bakom. Synd att man inte kan få en läkare som kan se till helheten.. Menmen, det är väl vården i ett nötskal *ler*

Sen bar det hemåt för att bearbeta mannen på hundtankar (vilket inte var så svårt såklart!) och nu ska jag bara koppla av i soffan!


Får ta min bloggrunda imorrn istället!

Må väl & ha de så gott alla ni därute!




12 kommentarer:

Lotta sa...

Nä men Guuuud så söööööt....ååååh....finns inget sötare:) Hon kommer att stortrivas hemma hos er...helt säkert:) Tänk vad kul hon kommer att ha i din scrapparhörna...hihihi....smaka lite på pappren, stämpla små hundtassar lite här och var.....hmmm... Nä jag skojar bara, jag tycker helt klart att ni ska köpa henne....ni kommer att ångra er annars.
Ha det gott vännen:)

Anneth sa...

Åååh gullehund! Så sööt!
Som du märker så finns det numera dator i mitt föräldrahem, så jag kan surfa sittandes i vardagsrumssoffan medan mamma springer runt och ger mig kaffe och kakor. Fint det!
Trist med flumbehandlingar...hoppas att de ändå på något sätt hjälper. :S
Åh, monsterstämplar! Skoj! Snart får vi nog se en hel del nya alster med fina stämplar här i bloggen förutser jag. ;)
Kram!

Mita sa...

OH MY GOD! Nästan lika söt som Zigge ;)
Blir ju inga problem, du är ju van att "nattvaka", mycket så i början.
Tog 3 intensiva veckor att kuta MYCKET OFTA, men det var det värt.
Lycka till, berätta mer!!! Stor kram Mita

Anneth sa...

Psst, du har en award att hämta hos mig...för att du är så kreativ och produktiv och gör så många scrappare glada med dina kommentarer!

Vera sa...

Men dra på trissorna! SÅ söt!! Förstår att du blev kär på stört, det hade nog jag oxå blivit :) Det blir spännande att höra vad maken säger och vad ni tar för beslut.

För dig vore det nog toppen att få en extra kompis som håller dig sällskap på dagarna när du inte mår så bra- och när du mår bra oxå för den delen :)

Lyckos dig, skulle oxå vilja ha hund men jag är pälsdjursallergiker (fick det med sista graviditeten) och maken har astma... Tråkigt men..what to do?!

Har enormt mkt abstinens- vill scrappa så det rycker i händerna men jag hinner ju inget denna vecka!!! Känns frustrerande! Kanske tar igen det till veckan :)

Sköt om dig bruttan och njut av våren!
Tusen kramar/ Vera

L8 sa...

Skulle lämnat ett avtryck här mycket tidigare men tiden har en tendens att försvinna. Blir så otroligt imponerad av hur mycket du hinner med! Har varit här inne och tassat några gånger och trots 5barn och snart hund :) så hinner du med att göra kort, los, tutorials m.m m.m
I´m soo impressed!!
Kram
L8

Anonym sa...

Men vilken sötnos, förstår att du blev kär :)

Ha det gött.

Annika

Sofie sa...

Förstår att du inte kan stå emot när en sådan liten sötnos tittar på en :-) Hoppas det verkligen går vägen och hon får komma hem till er om några veckor. Kram Sofie

pysselninjangittan sa...

vilken sötis :)
hmm...hoppas de andra får mer färg och inte förblir rosa...

M@gs sa...

Vilken söt puppe. Det är så lätt att bli kär i dem. Har haft hund alla år när jag växte upp. För mycket hundvän för att skaffa en nu!!!
Nu till något helt annat. Embossingfönen. Du har skaffat ny? Jag kommer antagligen få en på lördag, och är lite nyfiken på hur du tänker använda din...
Kram

Carolines Vita vingar sa...

Så mysigt! Så underbart söt.
Helt klart att man smälter!
Hoppas att det blir en liten valpis. Jag vill själv ha hund men det är inte rätt tillfälle just nu.
Kram Caroline

Mrs X sa...

Vilken liten sötnos! Hoppas allt går vägen så att det blir ett nytillskott till familjen! :)

Så skönt att du träffade en vettig människa på Arbetsförmedlingen! Annars hör man mest om griniga, krävande handläggare. Samma med FK. Många har svårt att se den enskilda individen. Visst, de har lagar och regler att följa, men de måste ju se att man inte är mer än människa!

*kram*